Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΙΧΘΥΣ: Ενώ έχετε πολλή δουλειά και θέλετε να τη συνδυάσετε με ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς ήρθε η ώρα να…

ΚΡΙΟΣ: Στην αρχή μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς, αλλά όσο περνάνε οι ώρες θα αρχίσετε να νιώθετε θαυμάσια. Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, διότι η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή. Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ: Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μια φάση προσαρμογών σε καινούργια δεδομένα και η μέρα είναι θαυμάσια προκειμένου να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου προσώπου σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρότι κάποιες φορές είστε θαρραλέοι και κάποιες φορές όχι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από κακόβουλα άτομα που καραδοκούν. Ανακαλύψτε τις αιτίες που σας δημιουργούν άγχος και απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνιστάται να αποφύγετε τις υπερβολές και να διαλέξετε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Το έτερόν σας ήμισυ βρίσκεται κοντά σε ένα νέο ξεκίνημα που θα του φέρει ευκαιρίες και μαζί του θα χαρείτε και εσείς. Δεν χρειάζεται να παίρνετε τόσο σοβαρά τις κριτικές που σας κάνουν αντίπαλοί σας.

ΛΕΩΝ: Να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη ζωή, καθώς η ίδια σάς σπρώχνει στο να κάνετε γενικές αλλαγές που θα δώσουν χρώμα στη ζωή σας και θα την ομορφύνουν αρκετά. Ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα δεν θέλετε κάτι περισσότερο, αφού τα πράγματα θα είναι ευχάριστα έως άκρως απολαυστικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ο έρωτας θα σας χαμογελάει. Χαλαρώστε έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δεν σας βοηθάει σε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιξοότητες στον συναισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ ενδέχεται ένας φίλος σας να σας προβληματίσει με την αλλαγή της συμπεριφοράς του. Για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας, θα πρέπει να τις εκφράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετά καλή μέρα για να κάνετε μια εκδρομή και να το απολαύσετε. Σε επαγγελματικά θέματα μη γίνετε επιπόλαιοι, ούτε αδιάφοροι, αφού τώρα θα κριθούν σημαντικά θέματα του οικονομικού σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτός του ότι θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε με μεγάλη άνεση να διορθώσετε και τα οποιαδήποτε κακώς κείμενα υπάρχουν στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τα οικονομικά των άλλων, ειδικά όταν δεν σας το έχουν ζητήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αρχή θα είστε δεσμευμένοι από υποχρεώσεις και κάποιους δύσκολους ανθρώπους, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε μια άκρη στις υποθέσεις σας. Σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν τα εμπόδια που σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα αποτελέσει εφαλτήριο για κατακτήσεις, όμως, αφού όλα έχουν το τίμημά τους, έτσι θα απαιτήσει από εσάς το τίμημα που θα πρέπει να προκαταβάλετε.

ΙΧΘΥΣ: Ενώ έχετε πολλή δουλειά και θέλετε να τη συνδυάσετε με ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς ήρθε η ώρα να επωμιστείτε και άλλες ευθύνες, αλλά μην ανησυχήσετε, καθώς θα τα καταφέρετε. Ευχάριστες εκπλήξεις στον συναισθηματικό τομέα θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....