Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

31.500.000 ευρώ πουλάει ο Δαυίδ την έπαυλή του

Ο κυπριακής καταγωγής Ελληνας μεγιστάνας βγάζει (μέσω του Sotheby’s) στο σφυρί τη χλιδάτη βίλα του στο Μπέβερλι Χιλς με τιμή εκκίνησης τα 31.500.000 €

Το παλάτι του στο Μπέβερλι Χιλς πουλάει ο μεγιστάνας Αλκης Δαυίδ. Ο -κυπριακής καταγωγής- Ελληνας και η εντυπωσιακή σύζυγός του Τζένιφερ Στάνο, που δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με τα καμώματά τους, έβαλαν πωλητήριο στην υπερπολυτελή βίλα τους, έκτασης 1.500 τ.μ., που βρίσκεται στην πιο ακριβή περιοχή, έχει θέα στον ωκεανό και διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες και έντεκα μπάνια.

4q32t3wq 4Το αρχοντικό της 1141 Summit Drive με αρχιτεκτονική Τοσκάνης, που αποτελεί αξιοθέατο για τους τουρίστες, διατίθεται στην τιμή των 35.000.000 δολαρίων και όπως αναφέρει η αγγελία στη σελίδα των Sotheby’s International Realty, «περιλαμβάνει φουαγιέ, πολλαπλές σκάλες, επίσημο καθιστικό και τραπεζαρίες, βιβλιοθήκη, γκουρμέ κουζίνα, αίθουσα πρωινού, οικογενειακό δωμάτιο, wet bar και γυμναστήριο».

Εξωτερικά, εκτός από τους τεράστιους κήπους με τα πολύχρωμα λουλούδια, υπάρχουν κουζίνα, μεγάλη πισίνα, υδρομασάζ, θερμαινόμενη πισίνα, τζάκι, μπάρμπεκιου και μια έκταση για να τρέχουν τα σκυλιά του, δύο ντόπερμαν, ένα maltipoο και ένα ξανθό πομεράνιαν.

Η χλιδή κυριαρχεί στους εσωτερικούς χώρους με τα πανάκριβα αντικείμενα και τα σπάνια έργα τέχνης, όμως ο ίδιος ξεχωρίζει ένα δωμάτιο, το οποίο είναι και το αγαπημένο του ζευγαριού. Εκείνο με την τηλεόραση των 100 ιντσών, όπου μαζί με την Τζένιφερ παρακολουθούν ντοκιμαντέρ! Ο Αλκης έχει επίσης σπίτια στην Ελλάδα, στο Λονδίνο, στην Ελβετία και τη Σρι Λάνκα.

Ο 46χρονος κροίσος, όπως δήλωσε στη «Wall Street Journal», δεν βιάζεται να πουλήσει την έπαυλη, γι’ αυτό και η τιμή της είναι συζητήσιμη, αλλά… προς τα πάνω! «Δεν χρειάζεται να το πουλήσω, αλλά θα το κάνω αν 4q32t3wq 5βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος και η κατάλληλη τιμή. Δεν δέχομαι κάτω από 35.000.000 δολάρια. Κανείς δεν θα πρέπει να διανοηθεί να προσφέρει λιγότερα χρήματα. Η τιμή μπορεί να αλλάξει, αλλά μόνο προς τα πάνω» σχολίασε!

Σε ιδανικό σημείο

Ο δισεκατομμυριούχος σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι το 2010 αγόρασε το σπίτι αντί 16.500.000 εκατομμυρίων, αν και ήταν μισοτελειωμένο, επειδή βρισκόταν σε ιδανικό σημείο και πολύ κοντά στην επιχείρησή του, την εταιρία διανομής ταινιών μέσω ίντερνετ FilmOn, στην οποία πήγαινε με τα πόδια! Επένδυσε αρκετά χρήματα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, ντύνοντας με μάρμαρα 4q32t3wq 3τα δάπεδα του γκαράζ, όπου χωρούν έξι αυτοκίνητα, και αγοράζοντας ακόμη ένα στρέμμα, από τον γείτονά του, προκειμένου να έχει θέα και στην πόλη!

Γιατί αποφάσισε όμως να πουλήσει το πολυτελές σπίτι του; Οπως δήλωσε, μπορεί να διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του από απόσταση και αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μένει μόνιμα στο Μπέβερλι Χιλς. Προτιμά να επενδύει τον χρόνο του σε ταξίδια με την τρίτη σύζυγό του, το πρώην μοντέλο και διάσημη blogger Τζένιφερ Στάνο και τα δύο παιδιά τους, τον δύο ετών Νίκο και τον επτά μηνών Τίνο, αποκαλύπτοντας ότι στα άμεσα σχέδιά του είναι η αγορά ενός ράντσου στην περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα, όπου θα μπορεί να έχει άλογα και άλλα ζώα.

4q32t3wq 2Ο Αλκης, εκτός από πετυχημένος επιχειρηματίας, είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος στο Hollywood. Είναι επίσης από τους βασικούς μετόχους του ομίλου Λεβέντης – Δαυίδ, που έχει στην κατοχή του εργοστάσια εμφιάλωσης της Coca-Cola Hellenic σε 28 χώρες, ιδιοκτήτης ναυτιλιακών εταιριών, του διαδικτυακού ριάλιτι καναλιού Battlecam.com αλλά και του πρακτορείου μοντέλων Independent Μodels, με το οποίο συνεργάζονται η Ναόμι Κάμπελ και η Eλενα Κρίστενσεν. Το όνομά του φιγουράρει στους χίλιους πλουσιότερους ανθρώπους του βρετανικού λόμπι και είναι ο πλουσιότερος Ελληνοκύπριος της Βρετανίας. Το 2014 ο επιχειρηματίας είχε «σοκάρει» την κοινή γνώμη, όταν αποκάλυψε ότι λίγες ώρες μετά τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού του ήπιαν με τη σύζυγό του σε smoothie μέρος του πλακούντα της και τον υπόλοιπο τον έκαναν χαπάκια, αφού ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για τα οφέλη του.

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...