Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Βενεζουέλα στα πόδια της

Η Τζίνα Μαμάκη μετά την επιτυχία της στα καλλιστεία «Miss Europe World» έκλεισε δουλειές στη χώρα της Λατινικής Αμερικής

t4w5t355 3Μια Ελληνίδα καλλονή «κατακτά» τη Βενεζουέλα. Επειτα από την επιτυχία της στα διεθνή καλλιστεία «Miss Europe World 2015», που φιλοξενήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο στο Αμπού Ντάμπι, η Τζίνα Μαμάκη βρίσκεται πλέον στη Λατινική Αμερική κλείνοντας τη μία δουλειά μετά την άλλη στον χώρο του μόντελινγκ. Στο Καράκας κατάφερε μάλιστα να τραβήξει την προσοχή μέχρι και του Οσμέλ Σούσα, διοργανωτή των επίσημων καλλιστείων της χώρας, τον οποίο αποκαλούν ενίοτε και «Ντόναλντ Τραμπ της Βενεζουέλας».

Το ταξίδι της Τζίνας στην άλλη μεριά του Ατλαντικού προέκυψε τυχαία, σαν να «συνωμότησε» το σύμπαν υπέρ της. «Μια καλή μου φίλη και συνάδελφος από τη Βενεζουέλα ανάρτησε μια κοινή φωτογραφία μας στον λογαριασμό της στο Instagram. Με αυτόν τον τρόπο με ανίχνευσε συνεργάτης μεγάλου πρακτορείου μοντέλων στο Καράκας και επικοινώνησε μαζί μου ζητώντας μου να ταξιδέψω στη χώρα για να κάνω σε πρώτη φάση μια φωτογράφιση, αλλά και να κουβεντιάσουμε το ενδεχόμενο γενικότερης συνεργασίας. Δεν το σκέφτηκα και πάρα πολύ. Ετοίμασα τα πράγματά μου και έφυγα. Ετσι κι αλλιώς ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου εκτός των ελληνικών συνόρων» είπε το γνωστό μοντέλο t4w5t355 1στην «Espresso».

Το shooting που έκανε για έναν διαφημιστικό κατάλογο εντυπωσίασε τους ανθρώπους του πρακτορείου και έτσι δεν άργησαν να της κλείσουν κι άλλες δουλειές. «Θα παραμείνω στη Βενεζουέλα για λίγο. Δεν σκοπεύω βέβαια να εγκατασταθώ. Σύντομα θα βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα, διότι έχω στα σκαριά κι άλλα επαγγελματικά σχέδια, τα οποία δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμη» συνέχισε η Τζίνα, δηλώνοντας την ίδια στιγμή μαγεμένη από τη Βενεζουέλα.

«Είναι μια χώρα αξιοθαύμαστη, αλλά δυστυχώς άτυχη. Είναι κρίμα που δεν μπορεί να αναπτυχθεί. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη πολιτισμική και οικονομική κατάσταση. Οσες φορές ανέφερα σε ανθρώπους εκεί ότι είμαι από την Ελλάδα μού είπαν πως είμαι πολύ τυχερή. Πιστεύουν ότι ζούμε σε έναν επίγειο παράδεισο και θεωρούν τη χώρα μας ονειρεμένο μέρος» σχολίασε. Με καταγωγή από τα Γιάννενα, η t4w5t355 1όμορφη ξανθιά άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών. Σήμερα, μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα, έχει στο ενεργητικό της την επιτυχία στα καλλιστεία «Miss Europe World 2015», όπου τερμάτισε ένατη ανάμεσα σε 35 καλλονές, και συνεργασίες με οίκους μόδας στο εξωτερικό.

Γοήτευσε τον άνθρωπο-κλειδί της μόδας

Τα κάλλη της Τζίνας Μαμάκη δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον διοργανωτή του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Βενεζουέλα» Οσμέλ Σούζα (φωτό). Η όμορφη Ελληνίδα είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει προσωπικά στη διάρκεια ενός gala στο Καράκας και, όπως αποκάλυψε στην «Espresso», της εξέφρασε τον θαυμασμό του με χιούμορ. «Το πρώτο σχόλιό του μόλις συναντηθήκαμε ήταν “α, αυτή είναι η νέα Μις Βενεζουέλα”. Χαμογέλασα και του απάντησα “Τιμή μου, αλλά είμαι Ελληνίδα”. Κι εκείνος συνέχισε λέγοντας: “Τότε λοιπόν η Ελλάδα έχει όλη την τύχη στα χέρια της να φέρει μια από τις καλύτερες θέσεις στον διαγωνισμό “Μις Υφήλιος” της επόμενης χρονιάς”. Με έκανε να νιώσω περήφανη και χαρούμενη. Είναι τιμή να γνωρίζεις έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο της μόδας και να εισπράττεις τέτοια σχόλια από εκείνον!».

Ηλίας Μαραβέγιας 
 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...