Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πάτρα: Σάλος για καθηγητή και 15χρονη μαθήτρια

350 hardcore μηνύματα στα χέρια της Αστυνομίας – Σχηματίστηκε δικογραφία για 59χρονο φυσικό

Σάλος έχει ξεσπάσει στην κοινωνία της Πάτρας από την αποκάλυψη ότι 59χρονος καθηγητής, που διδάσκει σε γυμνάσιο της αχαϊκής πρωτεύουσας, είχε σεξουαλική σχέση με 15χρονη μαθήτριά του. Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα που βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο κινητό τηλέφωνο του καθηγητή Φυσικής, καθώς και στο προφίλ του στο facebook, με τα οποία -εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο- εξέφραζε το πάθος του για την ανήλικη μαθήτριά του.

«Δεν μπορώ ούτε στιγμή μακριά σου. Θα τα πούμε αύριο στο σχολείο…» είναι ένα από τα περίπου 350 (κυρίως hardocore) SMS που είχε αποστείλει ο 59χρονος στο κορίτσι. «Σε σκέφτομαι συνέχεια» της έγραφε συχνά προκειμένου να της αποδείξει τον έρωτά του. Τα περισσότερα μηνύματα πάντως, όπως ανέφεραν στην «Espresso» αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., είναι άκρως χυδαία και προκαλούν το κοινό αίσθημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν αποδέκτη ένα 15χρονο κορίτσι! Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, η αποκάλυψη της ερωτικής σχέσης που έχει προκαλέσει ανατριχίλα στο σχολείο της Πάτρας έγινε έπειτα από καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι ο 59χρονος καθηγητής ασελγεί σε ανήλικες!

Καταγγελίες

Μάλιστα, ο καταγγέλλων ανέφερε ότι ο εκπαιδευτικός οδηγεί τα παιδιά στο σπίτι του και αφού ασελγεί σε βάρος τους, έπειτα τα φωτογραφίζει και τα βιντεοσκοπεί. Η ίδια καταγγελία ανέφερε επίσης ότι ο εκπαιδευτικός διατηρεί και σεξουαλική σχέση με τη 15χρονη μαθήτριά του. Για τις σοβαρές καταγγελίες ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών που εξέδωσε παραγγελία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ετσι, κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, έκανε έρευνα παρουσία εισαγγελικού λειτουργού στο σπίτι του εκπαιδευτικού. Εκεί βρέθηκε πλήθος από φωτογραφίες της 15χρονης, οι οποίες ωστόσο δεν αποτελούσαν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Ακόμη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι, τρία κινητά τηλέφωνα με τις κάρτες SIM τους, μία μονάδα αποθήκευσης USB και δύο κάρτες αποθήκευσης.

Ολα τα ψηφιακά πειστήρια εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις. Τελικά, από την εξερεύνηση των ψηφιακών πειστηρίων δεν βρέθηκε υλικό πορνογραφίας με ανηλίκους. Ωστόσο, βρέθηκε πλήθος μηνυμάτων κινητού τηλεφώνου προς την ανήλικη. Σε βάρος του καθηγητή Φυσικής σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, αποπλάνηση ανηλίκου και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

H «Espresso» επικοινώνησε χθες με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Αχαΐας Χρήστο Σιάχο, ο οποίος όμως ανέφερε ότι δεν είχε ενημέρωση για τη δράση του εκπαιδευτικού, ενώ, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, ο 59χρονος τίθεται άμεσα σε διαθεσιμότητα.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....