Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Σύγχρονη «Σταχτοπούτα» στο the Voice 2

Το προσωπικό δράμα της 19χρονης ταλαντούχας τραγουδίστριας και το bullying από τους συμμαθητές της!

Εχει καταφέρει να μαγέψει με την αέρινη φωνή της κοινό και κριτές, γι’ αυτό κι έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς του «The Voice 2», έχοντας δίπλα της τον coach της Μιχάλη Κουϊνέλη. Πίσω από το ήρεμο και ευγενικό βλέμμα τής Κατερίνας Καμπανέλλη κρύβεται ωστόσο ένα προσωπικό δράμα, καθώς πίσω στα σχολικά χρόνια της είχε δεχτεί σκληρό bullying από τους συμμαθητές της, λόγω της οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς της.

rq3423tt 4Η ιστορία μιας σύγχρονης «Σταχτοπούτας», που μεταποιούσε τα φτωχικά ρούχα της μεγαλύτερης αδελφής και της μητέρας της ώστε να φαντάζουν καινούργια, ακολουθεί το ταλαντούχο κορίτσι που με το «καλησπέρα» συζητήθηκε για τις ενδυματολογικές προτάσεις του και τις εκκεντρικές αλλαγές στο στιλ του, όπως στις Blind auditions, όπου είχε εμφανιστεί με έντονα μοβ μαλλιά.

Η 19χρονη ταλαντούχα τραγουδίστρια από την Κύπρο είδε σε μια νύχτα τη ζωή της οικογένειάς της να αλλάζει, όταν ο επιχειρηματίας πατέρας της Γιάννης Καμπανέλλης, λόγω ενός λάθος χειρισμού έχασε τα πάντα.

Ετσι, εκείνη και τα αδέλφια της Σάβη, Τίμης και Επιφάνιος έπρεπε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, έχοντας όμως την αμέριστη αγάπη του μπαμπά τους και της μητέρας τους, Σκεύης. Μάλιστα ο αρχηγός της οικογένειας, προκειμένου να μεγαλώσει αξιοπρεπώς τα παιδιά του, έκανε διάφορες δουλειές, ενώ σήμερα εργάζεται ως σεκιούριτι.

rq3423tt 5Στο δημοτικό τα πράγματα ήταν ήρεμα για την Κατερίνα, άλλωστε εκεί δούλευε ως καθαρίστρια η μαμά της, όμως στο γυμνάσιο τα πράγματα άλλαξαν. Τότε ήταν που η κοπέλα άρχισε να γίνεται «στόχος» για τα παιδιά του σχολείου της, που της μιλούσαν άσχημα, εξαιτίας των ρούχων της, τα οποία δεν συμβάδιζαν με τα δικά τους γούστα. Προκειμένου να… ακολουθεί τη μόδα, άρχισε να μεταποιεί τα ρούχα της μεγαλύτερης αδελφής της και της μητέρας της και να φτιάχνει δικά της σχέδια. «Είχε από μικρή ένα δικό της στιλ και ποτέ δεν παραπονιόταν, αφού τα παλιά ρούχα τα έκανε καινούργια» λέει στην «Espresso» ο αδελφός της Κατερίνας, Τίμης.

Οι απειλές

Η τραγουδίστρια, ευγενική και συνεσταλμένη, δεν αντέκρουσε ποτέ τις επιθέσεις, ενώ προσπαθούσε να μη βάζει μέσα της όσα άκουγε. «Επειδή ήταν χαμηλών τόνων και δεν μιλούσε τής έλεγαν διάφορα, την απειλούσαν συνέχεια. Δεν ήταν όμως το μόνο, αφού της έκλεβαν τα πράγματά της. Μια φορά μάλιστα της είχαν πάρει και το κινητό που με κόπο είχε αποκτήσει» επισημαίνει ο αδελφός της. Οταν η κατάσταση έγινε πιο δύσκολη, η Κατερίνα αποφάσισε να αλλάξει σχολείο, αφού πρώτα -βάσει νόμου- έπρεπε να μιλήσει με ψυχολόγους. Και το κατάφερε. Γράφτηκε σε νέο σχολείο, από το οποίο όμως αναγκάστηκε και πάλι να φύγει.

Το όνειρό της

Πέρυσι η Κατερίνα Καμπανέλλη δοκίμασε τις δυνάμεις της στο «The Voice», όμως δεν είχε καταφέρει να κάνει τους coaches να γυρίσουν στις Blind auditions. Φέτος ήταν η χρονιά της, αφού βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της, αν και παραμένει προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Μάλιστα προτού έρθει στην Ελλάδα συμφώνησε να εργαστεί σε έναν παιδότοπο με μισθό 600 ευρώ τον μήνα και το άγχος της είναι αν θα καταφέρει να κρατήσει τη θέση μέχρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο «The Voice»!

rq3423tt 1Ο αδελφός της είναι personal trainer σε αστέρια του Hollywood

Δύσκολες καταστάσεις βίωσε και ο Τίμης Καμπανέλλης, ο αδελφός της Κατερίνας, ο οποίος με πείσμα και προσπάθεια κατάφερε όχι μόνο να ασχοληθεί με το personal training αλλά και να αποκτήσει διάσημους πελάτες. Οταν δούλευε σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο της Κύπρου είχε γυμνάσει τη Σάντρα Μπούλοκ και την Κέιτ Μος, ενώ μαζί του έκαναν πρόγραμμα γυμναστικής η κόρη του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Αννα και ο εμίρης του Κατάρ. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα επισκέπτονται ακόμη και με λίαρ τζετ την Κύπρο, προκειμένου να ακολουθήσουν το δικό του πρόγραμμα fitness.

Αύριο βράδυ ο ημιτελικός με γκεστ οκτώ τραγουδιστές της εγχώριας μουσικής σκηνής

Ο ημιτελικός του «The voice» αύριο στις 21.15 στον ΑΝΤ1 φέρνει μεγάλα μουσικά ονόματα για να πλαισιώσουν τους παίκτες!

Από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη, ο Ακης Παναγιωτίδης θα μοιραστεί τη σκηνή με την Τάμτα, ενώ η Κατερίνα Καμπανέλλη θα συναντηθεί καλλιτεχνικά με τον Λάκη Παπαδόπουλο. Τα παιδιά της ομάδας Βανδή, ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας και η Αννα Βιλανίδη, θα ενώσουν τις φωνές τους με τον Νίκο Ζιώγαλα και τη Μελίνα Μακρή των Vegas αντίστοιχα. Ο Αντώνης Ρέμος θα απολαύσει τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο στη σκηνή με τον Χρήστο Δάντη και τον Κώστα Αγέρη με τον Σταμάτη Γονίδη, ενώ οι παίκτες της Μελίνας Ασλανίδου, ο Νεκτάριος Μάλλας και ο Ανδρέας Ελεσνιτσάλης, θα τραγουδήσουν με τον Γιάννη Βαρδή και την Ελένη Τσαλιγοπούλου αντίστοιχα.
rq3423tt 2Οι μουσικές εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού οι τέσσερις coaches θα ερμηνεύσουν πρώτη φορά αύριο ένα νέο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Ανατρεπτικά», σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Μωραΐτη. Μάλιστα το κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά από τη Heaven.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...