Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Ο Αστέρας θα πάει ψηλότερα»

«Βράζουν» στην Τρίπολη και ετοιμάζονται.

Με τον Γιάχο και τους βοηθούς του «έβραζαν» στην ομάδα της Τρίπολης μετά τον τελικό. Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις των ιδιοκτητών της αρκαδικής ΠΑΕ. Για ντροπή και για βρομιά έκανε λόγο ο Γιάννης Καϋμενάκης, για αλητοπαρέα μίλησε ο Δημήτρης Μπάκος. Αμφότεροι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον (πολύ) κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και να υποσχεθούν ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα για να ανέβει ψηλότερα.

Στο πέναλτι και την αποβολή που δεν δόθηκε στάθηκε μετά το ματς και ο πρόεδρος του Αστέρα. «Αυτό καθόρισε το αποτέλεσμα και το είδε όλος ο κόσμος. Προφανώς δεν είναι θέμα αριθμού των διαιτητών, αλλά ερμηνείας των φάσεων. Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν ανθρώπινο λάθος. Πάντως ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Αυτό το λάθος καθόρισε τα πράγματα» τόνισε ο Γιώργος Μποροβήλος στην κάμερα του arcadia-sports και πρόσθεσε ότι ο κόσμος της ομάδας ήταν συγκλονιστικός. «Ο Αστέρας έχει συνέχεια. Δεν σταματά εδώ» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά. Πάντως μετά τον αγώνα η Τρίπολη φωταγωγήθηκε με εντολή του δημάρχου, ενώ περίπου σαράντα οπαδοί του Αστέρα αποθέωσαν την αποστολή κατά την επιστροφή της στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Περίπου 2,5 ώρες μετά τα μεσάνυχτα η ομάδα γύρισε στη βάση της και έξω από το «Θ. Κολοκοτρώνης» ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί χειροκρότησε παίκτες και προπονητικό τιμ. Προφανώς με αυτόν τον τρόπο αναγνώρισαν την προσπάθεια που έγινε στον τελικό, ενώ ταυτόχρονα θέλησαν να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Σάκη Τσιώλη, που θα έχουν δύσκολο έργο στη συνέχεια. Μεθαύριο ξεκινούν τα πλέι οφ και όπως γίνεται αντιληπτό, είναι μεγάλη η ανάγκη να ηρεμήσει η ομάδα και να συγκεντρωθεί στον στόχο για την κατάκτηση του καλού ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Στο «ψυγείο» Γιάχος και Τριτσώνης

Ο Θανάσης Γιάχος διέψευσε με χθεσινές του δηλώσεις στην ιστοσελίδα chiospress ότι έκλαψε μετά το τέλος του τελικού και είπε στους ανθρώπους του Αστέρα ότι καταστράφηκε η καριέρα του. «Συγγνώμη ζήτησε ο κ. Τριτσώνης και κατ’ επέκτασιν κι εγώ που ήμουν διαιτητής του αγώνα» είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής ρέφερι. Πάντως όλα δείχνουν ότι τόσο ο διαιτητής από τη Χίο όσο και ο Σταύρος Τριτσώνης μπαίνουν στο «ψυγείο», εν όψει των πλέι-οφ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρατηρητής διαιτησίας τους αξιολόγησε με χαμηλό βαθμό και ο λόγος ήταν η πολυσυζητημένη φάση στο 69′, όταν ο Χιώτης ρέφερι και ο βοηθός του δεν είδαν το χέρι του Μανιάτη μέσα στην περιοχή. Η παράβαση θα επέφερε πέναλτι για τον Αστέρα και αποβολή του διεθνούς μέσου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...