Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Μυστήριο με τη δολοφονία 33χρονης ράπερ στο Μεξικό

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου 33χρονης ράπερ στο...

Εξώδικη δήλωση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso»

Με εξώδικη δήλωση που απέστειλαν στην εφημερίδα «Espresso» και...

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Σαββατοκύριακο 13-14/06/15

ΤΑΥΡΟΣ: ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ κλίμα στην προσωπική σας ζωή θα σας χαρίσει εξίσου όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και…

ΚΡΙΟΣ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ και επιβάλλεται να ενεργήσετε από θέση ισχύος και με ωριμότητα, αφού όμως πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος. Απολαύστε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ή προστριβές με τους γύρω σας. Μάλλον έχετε βρει τη χρυσή τομή στις συνεργασίες σας και έχετε μάθει ότι προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, αρκεί να δίνετε ευκαιρίες στους συνεργάτες σας να σας αναλύουν τα επιχειρήματά τους. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα επέλθει η πολυπόθητη ηρεμία την οποία αναζητείτε καιρό τώρα, αφού θα καταλάβουν επιτέλους ότι αυτά που μπορείτε να προσφέρετε, τα δίνετε απλόχερα και δεν έχει νόημα να σας πιέζουν περισσότερο, επειδή, πολύ απλά, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ: ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ κλίμα στην προσωπική σας ζωή θα σας χαρίσει εξίσου όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και στιγμές πάθους και έντονου ερωτισμού με τον σύντροφό σας. Αφεθείτε και ζήστε τη μαγεία που έχετε στερηθεί τους τελευταίους μήνες λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αλλά και λόγω των σκέψεων που κάνατε, οι οποίες σας γύριζαν συνεχώς πίσω στο παρελθόν. Ζήστε το παρόν χαμογελώντας και φτιάξτε ένα μέλλον που θα είναι λαμπερό και πάνω από τις προσδοκίες σας. Κάντε τους κατάλληλους χειρισμούς, ώστε να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις. Ατομα που σας δυσκόλεψαν και σας πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους σε προσωπικό επίπεδο επανεμφανίζονται προκειμένου να ζητήσουν συγγνώμη με τον δικό τους τρόπο. Από εσάς εξαρτάται αν θα δεχτείτε τη μετάνοιά τους ή αν θα αλλάξετε δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο,ΤΙ και αν αποφασίσετε δεν θα βγείτε ζημιωμένοι. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σχέδιά σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα επιτύχετε ό,τι έως τώρα μπορεί να σας φαινόταν ακατόρθωτο. Κάντε μια καινούργια αρχή στην προσωπική ζωή σας και ορίστε εσείς τους κανόνες που σας εξυπηρετούν, χωρίς να βρείτε αντιδράσεις από τους γύρω σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι περίφημες και δεν έχουν λόγο να μην είναι, αφού συνεχίζετε να λειτουργείτε με τους ίδιους ρυθμούς. Δίνεται τα πάντα, τρέχετε για τα πάντα και αγωνιάτε για όλους. Ολοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί σας, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλο άτομο που θα δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι κάνετε για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΕΙΝΑΙ αδιανόητο να απολογείστε στους άλλους για τα δικά τους λάθη προκειμένου να νιώσουν εκείνοι καλά. Οσο και αν τα περνάτε όλα μέσα από το χιούμορ ώστε να ελαφρύνετε τις καταστάσεις, όταν αυτές δυσκολεύουν, σχεδόν πάντα έχετε τη σωστή λύση για το κάθε πρόβλημα. Αρέσει ή όχι στους άλλους, έχετε τη δυναμικότητα που χρειάζεται ώστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και όσοι δεν το δεχτούν, πολύ απλά, δεν κάνουν για εσάς. Ανακαλύψτε τον αληθινό εαυτό σας όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Κάντε μια βουτιά στον ψυχικό κόσμο σας, διότι μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι σας ταιριάζει, τι σας είναι απαραίτητο και τι σας προσφέρει πραγματική ανανέωση. Εως το τέλος της εβδομάδας θα τα έχετε καταφέρει περίφημα.

ΛΕΩΝ: Η ΟΜΟΡΦΙΑ και η εμφάνισή σας στηρίζονται στη γοητεία που ασκείτε μέσα από την επικοινωνία και το παιχνίδι των εντυπώσεων, στο οποίο ποτέ δεν βγαίνετε χαμένοι. Θα σας απασχολήσουν έντονα οι καινούργιες συνεργασίες σας, παρότι θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές και θα αναδεικνύουν άψογα τις επαγγελματικές ικανότητές σας. Τακτοποιήστε οφειλές που έχετε, καθώς ενδέχεται να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια έξοδα ή καθυστερήσεις πληρωμών που δεν είχατε προβλέψει. Τα οικονομικά ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό χώρο θα αποβούν ευνοϊκά για εσάς και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας απασχολούν. Τώρα που ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος καταστάσεων, βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες. Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, επειδή μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μη φοβάστε να προχωρήσετε. Η τύχη δεν σας έχει εγκαταλείψει ποτέ για να το κάνει τώρα. Με έντονο το σεξαπίλ σας και την ερωτική επιθυμία, θα αρέσετε πολύ και θα έχετε την τάση να θέλετε να ερωτευτείτε και να ζήσετε έναν έρωτα που θα σας ανεβάσει στα σύννεφα. Δεχθείτε τις προκλήσεις και απολαύστε το, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τη μαγεία και μπλεχτείτε σε παράλληλες σχέσεις, διότι έτσι θα μπερδευτείτε και θα χάσετε τον βασικό στόχο σας. Χαρείτε την καινούργια σταθερή σχέση σας που δεν θα σας στερεί τίποτα από την ανεξαρτησία σας.

ΖΥΓΟΣ: ΔΕΝ ήσασταν ποτέ κτητικοί ή ζηλιάρηδες και αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε άνετα τα συναισθήματά σας, προβάλλοντας τη γοητεία και τη λάμψη σας. Οι κατακτήσεις που θα έχετε σε γενικό επίπεδο θα προσθέσουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σας. Η ζωντάνια και η τρυφερότητα που διαθέτετε μπορούν να φέρουν τους άλλους στα νερά σας και να κάνετε τη σχέση σας όπως σας αρέσει. Οι γνωριμίες σας προβλέπονται ενδιαφέρουσες, καθώς η καλή ψυχολογική διάθεσή σας θα σας ωθεί να δείχνετε τον καλύτερο και ελκυστικότερο εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση με τον σύντροφό σας. Εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχουν είναι σας κουράσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ άφθονα περιθώρια αναδόμησης της σχέσης σας, μια που το κέφι σας δεν θα πέσει και το άγχος σας θα είναι περιορισμένο. Παραμείνετε ήρεμοι και γλυκοί, αποβάλλοντας σκέψεις και ενέργειες που στροβιλίζονται στο μυαλό σας και σας εγκλωβίζουν σε συναισθηματικές παγίδες. Μπορεί να ψάχνετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα σε ό,τι δεν είστε ευχαριστημένοι, αλλά έχετε τα περιθώρια να διαισθανθείτε τι είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να σας γεμίσει, χωρίς να γκρεμίσετε ό,τι έχετε αυτή τη στιγμή. Ακόμη δεν είστε σίγουροι αν ήταν δικό σας το λάθος ή αν οι συνθήκες ήταν αυτές που σας ανάγκασαν να συμβιβαστείτε, ώστε να προχωρήσετε. Ωστόσο θα σας ανοιχθούν νέοι δρόμοι, κάποιους από τους οποίους θα πρέπει να απορρίψετε και κάποιους άλλους να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε προκειμένου να αδράξετε τις ευκαιρίες και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ σας θα πρέπει να είναι η αφετηρία να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας. Μην επιτρέψετε στη βιασύνη να καθορίσει εκείνη τις σκέψεις σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σταθμίσει τις αποφάσεις, να ανακατατάξει τις προτεραιότητες και να χαράξει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να τον προβάλετε σωστά. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι έντονη και όσο και αν τα επαγγελματικά σας θα απαιτούν πολλές ώρες δουλειάς, μην αρνηθείτε προσκλήσεις. Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί να είναι απρόβλεπτη, αλλά μην απομακρυνθείτε από τα άτομα που θα γνωρίσετε, διότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα δοκιμάσετε καινούργιους τρόπους επικοινωνίας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ θα είναι αρκετά δύσκολη και ενδέχεται να απογοητευτείτε από πρόσωπα από τα οποία δεν το περιμένατε. Ομως θα το ξεπεράσετε χωρίς απώλειες και αυτό θα δώσει νέο «αέρα» στη συναισθηματική σας ζωή. Συγκεντρωθείτε στα σχέδιά σας, καθώς η παρόρμηση να κάνετε πολλά συγχρόνως θα δώσει αρνητικά αποτελέσματα. Προσέξτε την εγωιστική συμπεριφορά απέναντι στα οικογενειακά άτομα, καθώς η δημιουργία εντάσεων ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κληρονομικά θέματα και να αρνηθούν να σας υποστηρίξουν. Γεμίστε δυναμισμό προκειμένου να ρυθμίσετε οριστικά εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλετε να διευθετήσετε. Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό χώρο και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα. Μιλήστε ξεκάθαρα χωρίς αμφιταλαντεύσεις και υπερβολές, ζητώντας και από τους άλλους να πράξουν το ίδιο με εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ σχέσεις φαίνεται να σας έχουν κουράσει, επειδή κάποιοι εξαρτήθηκαν από πάνω σας και σας εκνεύρισαν. Ψάχνετε λοιπόν μέσα από τη σύναψη νέων φιλικών, κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων να βρείτε και πάλι την αρμονία και την ομορφιά στη ζωή σας. Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που με μεγάλη ευκολία κάνουν καινούργιες γνωριμίες και σε αυτή την προσπάθειά σας θα σας βοηθήσει αρκετά το πλανητικό σκηνικό. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι καλύτερο για σοβαρές συζητήσεις. Ακόμη και αν θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια να τα βρείτε. Αφουγκραστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σκεφτείτε τις ανάγκες τους προτού σας τις παραθέσουν τα ίδια.

ΙΧΘΥΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να ανακαλύψετε τις ελλείψεις που έχετε και να ζητήσετε περισσότερη συναισθηματική κάλυψη, απ’ όση είναι δυνατό να σας δοθεί. Η αυτοσυγκέντρωσή σας θα είναι μειωμένη και τα αντανακλαστικά σας όχι τόσο γρήγορα όπως συνήθως. Δεν υπάρχει λόγος όμως να ανησυχείτε. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να ελαττώσετε τον χρόνο που αφιερώνετε καθημερινά στα επαγγελματικά θέματα και να ξεκουραστείτε. Παράλληλα φροντίστε τη διατροφή σας, διότι ακόμη και αν ένα γεγονός επενεργήσει αποσταθεροποιητικά στη ζωή σας, να θυμάστε ότι η υγεία προηγείται. Πολλές φορές τα σχέδιά σας πηγαίνουν με ρυθμό «γκάζι – φρένο» και αυτό σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και αδυναμία στο να προβλέψετε τα επόμενα σχέδιά σας. Μερικές ανακατατάξεις και συγχωνεύσεις θα είναι απαραίτητες για την πρόοδό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...