Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να αξιοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που έχετε συλλέξει και θα σας…

ΚΡΙΟΣ: Εξετάστε τις καταστάσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσετε υπό άλλο πρίσμα, ώστε να μπορέσετε να βρείτε σωστές λύσεις στα προβλήματά σας και να κλείσετε τυχόν εκκρεμότητες. Οι ευκαιρίες που θα έχετε για βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχάσετε πως είναι απαραίτητο να κρατάτε μια πολιτική αντάξια του διπλωματικού χαρακτήρα σας προκειμένου να επιβληθείτε στον χώρο σας. Σπάστε το τείχος που έχετε ορθώσει και σας κάνει να φαίνεστε απρόσιτοι, και δώστε περιθώρια στους γύρω σας να σας καταλάβουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να αξιοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που έχετε συλλέξει και θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μια που η ανανέωση και η δημιουργική συμπόρευση σας στροβιλίζουν το μυαλό. Οταν δεν γίνεται το δικό σας, δεν χρειάζεται να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν φροντίσετε να ενεργήσετε με τον κατάλληλο τρόπο τη σωστή στιγμή, θα έρθει στην επιφάνεια και θα αποκαλυφθεί κάποιο παιχνίδι που παίζεται εδώ και καιρό πίσω από την πλάτη σας. Μη τα βάλετε με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χαλάσετε την εικόνα που έχουν φτιάξει για εσάς.

ΛΕΩΝ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε και να επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί θα σας ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για νέες εμπειρίες, αν και έχετε προετοιμαστεί γι’ αυτό αρκετό καιρό τώρα. Μην απογοητεύεστε από πιθανές καθυστερήσεις, γιατί κι αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σας αποθαρρύνουν οι ανακατατάξεις, αντιθέτως φροντίστε να βλέπετε μόνο μπροστά. Προτάσεις και νέες συνεργασίες σάς ανοίγουν καινούργιους δρόμους που θα οδηγήσουν σε ψυχική και οικονομική ανάταση. Ξεκουραστείτε, γιατί οι μέρες που έρχονται θα είναι γεμάτες υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύστε τον δυναμισμό και μαχητικότητα που σας χαρακτηρίζουν λειτουργώντας με σθένος. Αυτά τα στοιχεία θα σας είναι χρήσιμα, αν ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα το αποκτήσετε. Αν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετέ το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρά τις έντονες διαφωνίες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, θα επιτύχετε να συμφωνήσετε για κάποια θέματα που έχουν προκύψει τελευταία, όμως θα χρειαστεί να εκθέσετε με ακρίβεια τα επιχειρήματά σας. Προβείτε σε αμοιβαίους συμβιβασμούς προκειμένου να σώσετε μια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρειάζεται να κλείνετε τα μάτια στις φιλοδοξίες σας και στις ανάγκες σας. Οι δυνατότητές σας αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλες και μπορείτε να υπερβείτε τον εαυτό σας. Κάποιες παράλογες απαιτήσεις από άτομα του εργασιακού χώρου σας, που θα σας εκνευρίσουν, χειριστείτε τις με διπλωματία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο παράγοντας της τύχης θα συντελέσει με τον τρόπο του στο να κατανοήσετε την πραγματική διάσταση των προβληματισμών σας και να δώσετε λύσεις. Προβείτε σε επανατοποθετήσεις, αρκεί να έχουν γερές βάσεις. Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ και όχι πάνω σε άτομα που δεν φταίνε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χωρίς να υπαναχωρείτε από τις θέσεις σας, αρχίστε να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν κάνετε ένα βήμα μπροστά. Αυτό και μόνο θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Χαρείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και μην αγχώνεστε για τις κινήσεις στις οποίες θα προβείτε μελλοντικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Εσείς ζητάτε λίγα, όμως θα πάρετε πολλά. Οι χαρές των καθημερινών στιγμών, χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο, θα σας γεμίσουν ανακούφιση και αισιοδοξία. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και μην επιτρέπετε στους άλλους να φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...