Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Χρυσά κουφέτα στη Βουλιαγμένη με χλιδάτα shows

Ο σούπερ γάμος της Ταμάρα Ζέιν και του Λεωνίδα Φωτεινόπουλου, που κόστισε 5.000.000 € σε σκηνικό που θύμιζε Χόλιγουντ

Γάμος χλιδής με κόστος πολλών εκατομμυρίων ευρώ, καλεσμένη την «αφρόκρεμα» των Ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και billionaires από το εξωτερικό έγινε το περασμένο Σάββατο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Οι νεόνυμφοι Λεωνίδας Φωτεινόπουλος και η Ταμάρα Ζέιν αντάλλαξαν όρκους πίστης και αγάπης σε μια τελετή που ξεπέρασε σε επίδειξη πλούτου ακόμη και μυθικούς γάμους σταρ του Χόλιγουντ, την ώρα που η χώρα που επιλέχθηκε για την τόση πολυτέλεια «λυγίζει» οικονομικά.

r45g45 2Με φόντο λευκές αρχαίες καμάρες όμοιες με τις πύλες του Αδριανού και εικόνες βγαλμένες από σκηνικό Ανατολής, οι 500 καλεσμένοι έζησαν μια μοναδική εμπειρία. Το ξέφρενο πάρτι ξεκίνησε όταν μια βάρκα προσέγγισε το λιμανάκι του ξενοδοχείου και τότε πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό κάνοντας τη νύχτα μέρα.

Ο Λεωνίδας και η Ταμάρα ξόδεψαν για τον γάμο και το «γαϊτανάκι» των δεξιώσεων και πάρτι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το εξωφρενικό ποσό των 5.000.000 ευρώ!

Χιλιάδες κεντημένα στρας

Μεγάλο μέρος των χρημάτων λέγεται ότι r45g45 3δαπανήθηκε στα συνεργεία και στους σκηνογράφους που ανέλαβαν να «σηκώσουν» τμήμα της αρχαίας Αθήνας στον πεντάστερο Αστέρα και μια μικρή «Μύκονο» στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Πολυτέλεια-πρόκληση σε δύσκολους καιρούς για τη μεγάλη πλειοψηφία της χώρας.

Το νυφικό της όμορφης Ταμάρα με τα χιλιάδες κεντημένα στρας και ζιργκόν, ακόμη και στο μακρύ πέπλο, που επίσης κόστισε μια περιουσία, ήταν μυθικό, σαν αυτά που φορούσαν οι πριγκίπισσες στα παραμύθια από τις «Χίλιες και μία νύχτες» της Ανατολής.

Οι προετοιμασίες για τον τριήμερο εορτασμό είχαν ξεκινήσει μήνες πριν και κάτω από πλήρη μυστικότητα. Μάλιστα υπάρχει μια ιστοσελίδα για τους καλεσμένους τους, στην οποία περιγράφουν την ιστορία της γνωριμίας τους, την πρόταση γάμου, το «μυκονιάτικο» πάρτι τους, r45g45 4την εντυπωσιακή γαμήλια τελετή και τη δεξίωση που ακολούθησε, το sunday lunch, την guest list των εφοπλιστών και πολιτικών προσώπων, καθώς και πολλές φωτογραφίες τους.

Προκειμένου να περιηγηθεί κάποιος στη σελίδα αυτή, με τον τίτλο «Our wedding», πρέπει να έχει password που δίνεται μόνο από τους νεονύμφους!

Την Παρασκευή στη Λίμνη της Βουλιαγμένης οι καλεσμένοι δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς το σκηνικό που είχε στηθεί ήταν η Μύκονος με τα παραδοσιακά σπίτια της βαμμένα στα αιγαιοπελαγίτικα χρώματα. Ηταν μια ελληνική βραδιά με μενού πιάτων από την τοπική κουζίνα μας και παραδοσιακά συγκροτήματα που χόρεψαν νησιώτικα. Ανάμεσα στους καλεσμένους στην προ γάμου δεξίωση βρέθηκαν πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης r45g45 5Παυλόπουλος, ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Εύα Καϊλή αλλά και εφοπλιστικές οικογένειες, όπως των Βαρδινογιάννη, Λαιμού, Φράγκου, Βαφειά, Λάτση, Λαλαούνη, Τσάκου και Μαρτίνου. Οσον αφορά τους εκλεκτούς καλεσμένους από το εξωτερικό, λέγεται ότι διατέθηκαν δωμάτια στον Αστέρα Βουλιαγμένης και στο «Divani Apollon Palace and Thalasso».

Φωτιστικά «μέδουσες»

Από τις λίγες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο φαίνονται καθαρά τα φωτιστικά «μέδουσες» σε μπλε και άσπρο, που φώτιζαν μία από τις δεξιώσεις, εκεί όπου οι κυρίες ξετίναξαν τους πιο διάσημους οίκους μόδας παγκοσμίως και άνοιξαν τις θυρίδες προκειμένου να φορέσουν τα πολύτιμα κοσμήματά τους. Οι βαθύπλουτοι Σύριοι γονείς της Ταμάρα, που έχουν στην ιδιοκτησία τους τη r45g45 7ναυτιλιακή Naftomar, με περισσότερα από είκοσι πλοία και δεξαμενόπλοια, αγαπούν την Ελλάδα και στηρίζουν οικονομικώς φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Τη βραδιά του γάμου ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και γιόρτασαν δεόντως μαζί με τους VIP καλεσμένους. Ο Ριάντ και η Ράνα Ζέιν πρόσφατα προχώρησαν σε δωρεά, χάρη στην οποία έγινε πλήρης ανακαίνιση των γραφείων των γιατρών και των εργαστηρίων στο Ασκληπιείο Βούλας και παράλληλα κατασκευή εργαστηρίου υπέρτασης και καρδιακής ανεπάρκειας της κλινικής, στην οποία πρόσφεραν και τον εξοπλισμό.

f14 0Δεν τραγούδησε η Κάιλι Μινόγκ

Μεταξύ των ελάχιστων… juicy πληροφοριών που είχαν διαρρεύσει για τον γάμο της χρονιάς ήταν ότι στη γαμήλια δεξίωση του Σαββάτου προσκεκλημένη να τραγουδήσει live ήταν η Κάιλι Μινόγκ.

r45g45 1Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, το ζευγάρι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις οικονομικές απαιτήσεις της διάσημης Αυστραλέζας σταρ που ζήτησε το ποσό των 700.000 ευρώ, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Τη θέση της για την ψυχαγωγία των καλεσμένων πήρε ο Αντώνης Ρέμος με την ορχήστρα του που τραγούδησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ομως δεν έλειπαν και σταρ της βραδιάς, όπως ο διάσημος τραγουδιστής Τζέισον Ντερούλο και ο γνωστός dj Μικέλε.

Η Κάιλι Μινόγκ λέγεται ότι ανέβαλε την εμφάνισή της, επειδή αυτή την περίοδο προετοιμάζει τα τραγούδια του νέου δίσκου της και επιμελείται τη μουσική στο μιούζικαλ «Hello Kitty», που θα κάνει την παρθενική εμφάνισή του στη θεατρική σκηνή Hammersmith Eventim Apollo του Λονδίνου.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...