Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

Ο βουβός πόνος του Νικολαΐδη και της συζύγου του

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύπτει πώς βίωσε με τη Γ. Ζαρμακούπη (δύο φορές) την…

Γέλα… παλιάτσο για τον Μιχαλάκη από τη δημοφιλή σειρά «Εγκλήματα»! Ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα από τη Λάρισα όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια και αυτή την εποχή εμφανίζεται σε παραστάσεις stand-up comedy σκορπώντας το γέλιο, κρύβει μέσα του μια μεγάλη στενοχώρια που περνούν ο ίδιος και η σύζυγός του Γιώτα Ζαρμακούπη, με την οποία δέθηκε πέρυσι με τα δεσμά του γάμου, στον Παλαιόπυργο Ναυπακτίας. Το ζευγάρι επιχείρησε δεύτερη φορά να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι, αλλά κάτι τέτοιο δεν στάθηκε δυνατό, καθώς η όμορφη Γιώτα και τις δύο φορές βίωσε στον πέμπτο μήνα της κύησης την τραγική εμπειρία της αποβολής.

«Πριν από τον γάμο ήρθε το πρώτο παιδάκι χωρίς να το επιδιώξουμε και περιμέναμε πώς και πώς να το καλωσορίσουμε. Ομως στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της γυναίκας μου, δηλαδή με το που μπαίνει στη 18η εβδομάδα, σπάνε τα νερά και το χάνουμε το παιδί. Οπως ήταν φυσικό, στενοχωρηθήκαμε πολύ, αλλά θεωρήσαμε τυχαίο το γεγονός. Οταν όμως η Γιώτα έμεινε και πάλι έγκυος, τον περασμένο Ιανουάριο συνέβη και πάλι το ίδιο -είχαμε αποβολή του εμβρύου στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης- και σηκώσαμε τα χέρια ψηλά» εξομολογείται στην «Espresso» ο ηθοποιός, τονίζοντας ότι αυτό που τους συνέβη είναι ένα θέμα που πονάει πολύ τόσο τον ίδιο όσο και τη γυναίκα του, η οποία έφτασε στο σημείο να κάνει δύο κανονικές γέννες με αυτό το στενόχωρο αποτέλεσμα.

«Κι εγώ και η σύζυγός μου κάναμε όλες τις εξετάσεις για να δούμε τι συμβαίνει, αλλά μας είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι μέχρι να συμβεί η αποβολή, η κύηση ήταν φυσιολογική. Τέλος πάντων, δεν σας κρύβω ότι ήταν να γεννήσουμε κανονικά τώρα τον Ιούνιο και όπως καταλαβαίνετε, η γυναίκα μου αυτές τις μέρες είναι πεσμένη ψυχολογικά. Πάντως το τελευταίο γεγονός έπαιξε ρόλο και στο ότι 12413rrqwere 2φύγαμε από τη Λάρισα ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας μου στο ΔΗΠΕΘΕ με τον Κώστα Τσιάνο» αποκαλύπτει ο ηθοποιός και προσθέτει με το γνώριμο χιούμορ του: «Τα παιδιά που χάσαμε ήταν και τα δύο κοριτσάκια, και εγώ, προκειμένου να απαλύνουμε λίγο τον πόνο μας, λέω ότι αυτό συνέβη επειδή δεν ήθελαν να γεννηθούν Λαρισαίες, αλλά πρωτευουσιάνες!».

Αυτή την περίοδο ο Σταύρος και η συνάδελφός του Ασπασία Κοκόση παρουσιάζουν με επιτυχία την ξεκαρδιστική παράσταση «Fucking impossible reloaded» σε διάφορα μπαρ της Αθήνας – και όχι μόνο. Πρόκειται για δραματοποιημένες ιστορίες με βασικό θέμα το σεξ ανά τους αιώνες.

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...