Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Είσοδος για τα Public στην αγορά των εποχικών προϊόντων για το καλοκαίρι!

Συνεργασία με την TerraNation™ και την SBS και άλλα ποιοτικά και επώνυμα brands

Συνεργασία με την TerraNation™ και την SBS και άλλα ποιοτικά και επώνυμα brands

 Τα καταστήματα Public επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων τους, εισερχόμενοι δυναμικά στην αγορά των εποχικών προϊόντων για το καλοκαίρι.Διαθέτουν ποιοτικά εποχικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες αλλά και όλα όσα αναζητά μια οικογένεια για τις καλοκαιρινές της διακοπές σε μια ευρεία γκάμα τιμών! Με σταθερό κριτήριο την υψηλή αισθητική και την ποιότητα, ταPublic αποδεικνύουν πως είναι ένα πολύ αγαπητό και ευέλικτobrand που επενδύει σε συνεργασίες με εταιρείες που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

 Σ΄ αυτό το πλαίσιο τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με δύο πολύ σημαντικές εταιρείες: κατ’ αποκλειστικότητα με την ιταλική εταιρεία SBS η οποία διαθέτει μια σειρά αξεσουάρ με εκλεπτυσμένο design και προσιτή τιμή και την ελληνική εταιρεία TerraNation™που δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία. Τα προϊόντα της TerraNation περιλαμβάνουν εξοπλισμό σκίασης, υποστρώματα και τσάντες παραλίας, χρηστικά εργαλεία και ιδιαιτέρως απορροφητικές πετσέτες αλλά και παιχνίδια που βασίζονται σε αντίστοιχα παραδοσιακά. Όλα είναι αποτέλεσμα προσεκτικής παρατήρησης, σχολαστικής έρευνας και εξαντλητικών δοκιμώνκαι έχουν ως στόχο να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους προσφέροντας μοναδικό designποιότητα, ασφάλεια, σιγουριά και χαλάρωση όπου κι αν βρίσκονται.

 Ταυτόχρονα με τη συνεργασία με την ΤerraNation, τα Public συνεργάζονται κατά αποκλειστικότητα και με την ιταλική εταιρεία SBS, διαθέτοντας μια σειρά sport accessories, wearables και gadgets που συνδυάζουν λειτουργικότητα, design και ιταλική υπογραφή. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν ακουστικά, ακουστικά κεφαλής, θήκες-περιβραχιόνια, βάσεις στήριξης ποδηλάτου, activitytracker, φορητά ηχεία, Action Camera, powerbanks, αξεσουάρ για selfieη πληρέστερη γκάμα σε αδιάβροχες θήκες κινητών και άλλα πολλά αδιάβροχα αξεσουάρ με στυλ και άποψη. Ενδεικτικά η αδιάβροχη SBSΑction camera προσφέρει highdefinition εικόνα και στη συσκευασία της περιλαμβάνονται όλα τα αξεσουάρ τηςτο φορητό ηχείο SBS Bluetooth Sport είναι αδιάβροχο και με ειδικό στρώμα προστασίας κατά της άμμου, ενώ το Σετ SBS Sport Kit περιλαμβάνει ακουστικά μοναδικού design και θήκη-περιβραχιόνιο!

 Παράλληλα τα Public ξεκίνησαν συνεργασία με πολλές γνωστές εταιρείες παιδικών παιχνιδιών όπως η Waboba, Το Αγόρι, MicroEcoiffier,AndroniGiocattoliGreenToysενώ, επεκτείνουν τη συνεργασία τους για εποχιακά ήδη με εταιρείες όπως FisherPriceWaltDisneyASHasbroNerf κλπ, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα καλοκαιρινών παιχνιδιών και παιχνιδιών εξωτερικού χώρου.

 Την εποχική σειρά προϊόντων των Public για όλη την οικογένεια παρουσίασαν οι δύο εμπορικοί διευθυντές της Public, Σπήλιος Λαμπρόπουλος (Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Ψυχαγωγίας) και Γιάννης Σίμος (Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων και Υπηρεσιών Τεχνολογίας). Στην παρουσίασή τους έδωσαν έμφαση στο στόχο τωνPUBLIC που θέλει να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών του, διαθέτοντας προϊόντα value for moneyπου ξεχωρίζουν για την αισθητική και την ποιότητά τους κόντρα στις τάσεις της αγοράς. Γι’ αυτό και συνεργάζονται αποκλειστικά με εταιρείες με τις οποίες μοιράζονται κοινές αξίες, προσφέροντάς στον καταναλωτή έξυπνες λύσεις για τις αγορές τους με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. 

 Στην παρουσίαση ήταν παρών και ο κ. Άνθιμος Δημητριάδης, Δημιουργικός Διευθυντής της TerraNation ο οποίος μίλησε για τα προϊόντα και δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Η συνεργασία μας με τα Public διέπεται από την ίδια φιλοσοφία για την προσφορά της απόλυτης εμπειρίας στον χρήστη, προσφέροντάς του ξεχωριστά αντικείμενα ως προς το σχεδιασμό, τα υλικά, τη λειτουργικότητα, την πρακτικότητα, τα χρώματα και την αισθητική. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους χρήστες των αντικειμένων μας ευτυχισμένους, παρέχοντάς τους τον εξοπλισμό που θα τους επιτρέπει μια ξέγνοιαστη, ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης κοντά στη θάλασσα, από τη διαδρομή, την παραμονή έως την αποχώρηση από την παραλία».

 Public, το σωστό μέρος και το καλοκαίρι.

2 20

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...