Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Πού χάθηκε η Μπέλλα Αδαμοπούλου που κάποτε εντυπωσίαζε στις πασαρέλες

Ανήκε στα πιο γνωστά μοντέλα της δεκαετίας του ‘80, όμως ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να είναι το ίδιο όμορφη και γοητευτική, σαν να μην την άγγιξε καθόλου το πέρασμα του χρόνου.

42d22f5 4Ανήκε στα πιο γνωστά μοντέλα της δεκαετίας του ’80, όμως ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να είναι το ίδιο όμορφη και γοητευτική, σαν να μην την άγγιξε καθόλου το πέρασμα του χρόνου.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Μπέλλα Αδαμοπούλου, η Μις Ελλάς του 1975, η οποία έμεινε στην ιστορία ως η πρώτη φιναλίστ που πέταξε την ανθοδέσμη και τον τίτλο ως αντίδραση στην απόφαση της κριτικής επιτροπής να επιλέξει την Αφροδίτη Κατσούλη για Star Hellas, έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της κρατώντας επί της ουσίας ελάχιστες επαφές από τον λαμπερό χώρο της μόδας. Σήμερα ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Τους χειμερινούς μήνες δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ελάτης (διατηρεί τέσσερα σαλέ) και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στους δύο γιους της και τον σύντροφό της.

Το όνομα της Μπέλλας βρισκόταν πάντα στις λίστες των πιο πετυχημένων μοντέλων, ενώ ήταν η μούσα σχεδόν όλων των Ελλήνων σχεδιαστών, με τον αείμνηστο Μιχάλη Ασλάνη να είναι όχι μόνο συνεργάτης της αλλά και καλός της φίλος. Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνισή της, σε συνδυασμό με την προσωπικότητά της, την έκανε να ξεχωρίζει και οι φωτογράφοι την ακολουθούσαν κατά πόδας κάνοντας τη νύχτα μέρα στο πέρασμά της.

Με δική της απόφαση εγκατέλειψε τον χώρο της μόδας για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, ενώ όταν έγινε μητέρα, η προτεραιότητά της ήταν ολοκληρωτικά τα παιδιά. Σήμερα αποφεύγει να συχνάζει σε κοσμικά στέκια και ζει μεταξύ Γλυφάδας (εκεί ο πρωτότοκος γιος της Θάνος Ζορμπάς από τον πρώτο γάμο της 42d22f5 2διατηρεί επιχείρηση με παγωμένα γιαούρτια) και Νέας Μάκρης, καθώς εκεί ζει ο δεύτερος γιος της Παναγιώτης Τουλουπιάδης (από τον δεύτερο γάμο της), ο οποίος σπουδάζει ναυτιλιακές επιχειρήσεις. Η πιο πρόσφατη εξόρμησή της σε πολυσύχναστο στέκι ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο, όπου όμως κανείς δεν κατάφερε να τη δει, αφού προτίμησε να χαλαρώσει με τον σύντροφο της -ανήκει στον χώρο της ναυτιλίας- αλλά και τις δυο φίλες της από το μόντελινγκ Λάουρα Χατζηαγγελή – Ζερίτη και Ελενα Σπανού.

42d22f5 3Τα τελευταία δύο χρόνια τής αρέσει πολύ να απομονώνεται στον δικό της επίγειο παράδεισο, στην Ελάτη. Εφτιαξε αυτό που χαρακτηρίζει «όνειρο ζωής» και με κάθε ευκαιρία το απολαμβάνει με μικρές και μεγάλες αποδράσεις. Κατασκεύασε τέσσερα πανέμορφα ξύλινα σαλέ σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, σε μια περιοχή που -όπως λένε άτομα από το στενό περιβάλλον της- την έχει λατρέψει. Τα σαλέ, τα οποία ενοικιάζει, βρίσκονται κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι και τα έχει ονομάσει «Mountain inn».

Η γυναίκα που έχει γευτεί τον θαυμασμό και την αγάπη των θαυμαστών -κάποιοι από αυτούς της πετούν ακόμη και λουλούδια για να κερδίσουν μια ματιά της- σήμερα έχει βάλει άλλες προτεραιότητες και χαίρεται τις απλές, καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της, τον σύντροφό της και λίγους και καλούς δικούς της ανθρώπους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...