Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Προβλέψεις για 14/5

ΚΡΙΟΣ: Οι ευκαιρίες για επαγγελματική βελτίωση και καταξίωση είναι πολλές σήμερα. Μη βιάζεστε όμως να δείξετε υπεραισιοδοξία για την αισθηματική σας κατάσταση και την επαγγελματική σας ζωή. Σκεφτείτε καλά και αφήστε να περάσει καιρός πριν πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσετε και να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά τον τελευταίο καιρό με τον σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας. Στα αισθηματικά σας οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες. Προσέξτε ποιον εμπιστεύεστε. Μη λέτε πουθενά τα σχέδιά σας, δεν είναι ώρα να εκδηλωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα λάβετε κάποια δώρα που θα σας ευχαριστήσουν πολύ, καθώς θα είναι πράγματα που ταιριάζουν αληθινά με το γούστο και τις ανάγκες σας. Αποφασίζετε να επισκεφτείτε φίλους σας και να μοιραστείτε μαζί τους τις σκέψεις, τις επιθυμίες, αλλά και το κέφι σας. Σίγουρα θα περάσετε όλοι πολύ όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Η μέρα είναι περίεργη κι εσείς φαίνεστε άκεφοι, αν και δεν υπάρχει σημαντικός λόγος. Νιώθετε απογοήτευση και το συναίσθημά σας σας λέει πως τίποτα δεν πάει καλά. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να αγνοήσετε κάποιον που πιθανότατα έχει σκοπό να σας εξαπατήσει.

ΛΕΩΝ: Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή για να αποφύγετε να κάνετε λάθη, τα οποία μπορεί να σας κοστίσουν από νομικής πλευράς ή να επιφέρουν εντάσεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Ισως έχετε απαισιόδοξη και μελαγχολική διάθεση σήμερα, γι’ αυτό αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα άστρα σήμερα θα σας βοηθήσουν να θέσετε στόχους που θα είναι προς όφελός σας. Επίσης θα αναθερμανθούν οι σχέσεις σας και θα αποκατασταθεί η επικοινωνία με το αγαπημένο σας πρόσωπο, που ίσως στο πρόσφατο παρελθόν σας απογοήτευσε. Προσέξτε όμως πολύ τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις φιλίες σας και να καταλάβετε ποιοι σας εκτιμούν αληθινά. Θα λάβετε ωφέλιμες για τον εαυτό σας αποφάσεις. Δείξτε υπομονή και κατανόηση σε συγγενείς σας, καθώς η συνεννόηση μαζί τους θα είναι δύσκολη. Προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Σήμερα οι παντρεμένοι, οι ερωτευμένοι και όσοι έχουν στενούς συνεργάτες θα πρέπει να περιφρουρήσουν τις σχέσεις τους. Θα υπάρξουν μικροδιαφορές, αλλά αν δείξετε κατανόηση, όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά σας θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, θα ξεπεράσετε όμως τις δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σίγουρα θα ανεβάσετε το κέφι όλων και θα ανεβείτε κι εσείς ψυχολογικά. Στα αισθηματικά σας είστε ακαταμάχητοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Το θετικό κλίμα ισχύει και στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα τα άστρα είναι πολύ θετικά όσον αφορά τα αισθηματικά σας θέματα. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, γιατί μόνο αυτή μπορεί τελικά να λειτουργήσει προς όφελός σας. Αν θέλετε να χαρείτε την αγάπη και τον έρωτα, αποφύγετε οποιαδήποτε διαμάχη ή λογομαχία με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα σας θυμηθούν αρκετοί, εσείς όμως θα επιλέξετε για συντροφιά στενά φιλικά σας πρόσωπα. Θα περάσετε πολύ όμορφα και οι φίλοι σας θα δείξουν πρόθυμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε κάτι που σας απασχολεί. Μια νέα γνωριμία ίσως διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Πολλές παρασκηνιακές καταστάσεις υπάρχει περίπτωση σήμερα να εξελιχτούν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό σας τομέα. Υιοθετήστε πρωτοποριακούς τρόπους επικοινωνίας και μην οξύνετε τις καταστάσεις με νεύρα και εντάσεις. Αφήστε τα παράπονά σας για κάποια άλλη φορά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...