Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Αντιπεριφερειάρχης τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με δίκανο

Στο πένθος βυθίστηκε ο Βόλος από την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του πρώην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημήτρη Αλεξόπουλου, σχεδόν 11 χρόνια μετά το φρικτό τέλος του αδερφού του.

Στο πένθος βυθίστηκε ο Βόλος από την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του πρώην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημήτρη Αλεξόπουλου, σχεδόν 11 χρόνια μετά το φρικτό τέλος του αδερφού του.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
g35tg53tger
Ο 66χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος, που είχε περάσει από τη διοίκηση του νοσοκομείου του Βόλου και τη δημαρχία της Αρτέμιδας, έβαλε τέλος στη ζωή του με δίκαννο προχθές το βράδυ μέσα στο σπίτι του, στα Λεχώνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, καθώς τελευταία υπέφερε από βαριάς μορφής κατάθλιψη, από την οποία φαίνεται τελικά πως νικήθηκε. Οταν έπεσε το φως του ήλιου, πήρε το κυνηγετικό όπλο, το έστρεψε στο πρόσωπό του και πάτησε τη σκανδάλη βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Την επομένη το πρωί τον αυτόχειρα βρήκε ο αλλοδαπός που απασχολούσε στα κτήματά του, ο οποίος ειδοποίησε έντρομος τους γείτονες και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία. Οι κάτοικοι των Λεχωνίων, που γνώριζαν τον άτυχο άντρα, μιλούν για έναν καλόκαρδο άνθρωπο με χιούμορ, ο οποίος όμως το τελευταίο διάστημα είχε καταρρακωθεί ψυχολογικά και θεωρούσε ότι είχε αποτύχει στη ζωή του.

Δεν έβγαινε έξω τόσο συχνά όσο παλιότερα, δεν διασκέδαζε πια, δεν μιλούσε ούτε καν στους πολύ κοντινούς του ανθρώπους, είχε κλειστεί στον εαυτό του και ζούσε μοναχικά, αφού δεν είχε αποκτήσει δική του οικογένεια.

Οσοι προσπάθησαν κατά καιρούς να τον βοηθήσουν φαίνεται πως συνάντησαν άρνηση, αφού ο 66χρονος κλεινόταν όλο και πιο πολύ στις σκέψεις του.

Η εξομολόγηση

Μάλιστα ο θάνατος της μητέρας του τον είχε συγκλονίσει τόσο που δεν κατάφερε ποτέ να συνέλθει. Πρόσφατα είχε εκμυστηρευτεί σε καλό φίλο του ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι ο άνθρωπος που παλιότερα ήταν χαμογελαστός, προσιτός και ευαίσθητος θα έκανε κάτι τέτοιο. Τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2004 είχε βάλει τέλος στη ζωή του και ο αδελφός του Κώστας Αλεξόπουλος, ο οποίος είχε βγάλει την περόνη από μια χειροβομβίδα που είχε «αγκαλιάσει» στα γραφεία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πηλίου!

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος διατέλεσε διευθυντής στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ είχε ασχοληθεί και με την Αυτοδιοίκηση, πρώτα ως κοινοτάρχης των Λεχωνίων και αργότερα ως δήμαρχος της Αρτέμιδας, όπου εκλεγόταν επί τρεις τετραετίες, μέχρι που αποφάσισε να μεταπηδήσει στον θεσμό της περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Στην πρώτη θητεία, με περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Κωνσταντίνο Αγοραστό, ήταν αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ρόλο στην κατάθλιψη που τον είχε καταρρακώσει έπαιξαν και κάποιες ενδοπαραταξιακές διαφορές.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Δημήτρη Αλεξόπουλου, ενός άνδρα με μακρά παρουσία στα κοινά της Μαγνησίας. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, με αφορμή τον θάνατο του Δημήτρη Αλεξόπουλου.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...