Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μέντιουμ βίασε 17χρονη

Συνελήφθη 50χρονος στη Ρόδο, που διάβαζε το μέλλον στα χαρτιά. Νάρκωσε με ένα ποτήρι κρασί το θύμα του που ξύπνησε τη στιγμή της αποτρόπαιας πράξης

Ενας 50χρονος έπεισε 17χρονη ότι θα της… διαβάσει το μέλλον, την παρέσυρε στο σπίτι του, τη νάρκωσε και τη βίασε! Τουλάχιστον αυτά καταγγέλλει η ανήλικη προκαλώντας σοκ στη Ρόδο.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο 50χρονος «μέντιουμ», ο οποίος συνελήφθη, φέρεται ότι πάσχει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα και για τον λόγο αυτό έχει υποβληθεί σε ειδικές εξετάσεις.

Ολα άρχισαν το περασμένο Σάββατο, όταν η μαθήτρια μετέβη με τη μητέρα της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και με δάκρυα στα μάτια κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 50χρονο μέσα στο σπίτι του, στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη.

Οπως είπε η ανήλικη, είχε γνωρίσει τον 50χρονο από μια φίλη της και τον επισκεπτόταν συχνά προκειμένου να της ρίχνει τα χαρτιά και να της αποκαλύπτει τι της επιφύλασσε το μέλλον!

Σύμφωνα με την καταγγελία, πριν από μία εβδομάδα ο άντρας την προσκάλεσε στο διαμέρισμά του βραδινές ώρες κι αφού της πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί, εκείνη έχασε τις αισθήσεις της, κάτι που κάνει την ανήλικη και τη μητέρα της να εκτιμούν ότι είχε ρίξει κάποια ουσία στο ποτό.

Οταν ξύπνησε, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, δεν φορούσε το παντελόνι της, ενώ ο 50χρονος ήταν από πάνω της και τη βίαζε πιέζοντάς της τον λαιμό για να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον εντοπίσουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, δίχως να τα καταφέρουν, μέχρι την Τρίτη. Τότε ακινητοποιήθηκε έξω από το αεροδρόμιο και συνελήφθη με ένταλμα της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου, στην οποία θα απολογηθεί.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ο ίδιος το 2007 είχε εμπλακεί και σε άλλη υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθηση 15χρονης από τον 27χρονο αδελφό της, γνώριμο των Αρχών για κλοπές και ναρκωτικά! Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί ότι είχε χορηγήσει στην κοπέλα ναρκωτικό χάπι για να είναι ανήμπορο να αρνηθεί τη συμμετοχή της σε όργια!

Εβγαλε το παντελόνι

Αφού κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του κοριτσιού, ο 42χρονος τότε άντρας έστρωσε στο πάτωμα μια κουβέρτα, πάνω στην οποία ξάπλωσαν και οι τρεις έχοντας στη μέση τη 15χρονη. Οι δύο άντρες άρχισαν να τη θωπεύουν σε διάφορα σημεία του σώματός της και στη συνέχεια ο αδελφός της της έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχο και τη βίασε, ενώ ο άλλος τούς παρακολουθούσε και αυνανιζόταν!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε αργότερα το θύμα, ο αδελφός της την είχε βιάσει τρεις ή τέσσερις φορές ακόμα. Ο 50χρονος είχε ισχυριστεί ότι είχε δει τον 27χρονο να συνευρίσκεται ερωτικά με την αδελφή του, αλλά είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι συμμετείχε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...