Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που οι θεωρίες σας μπορούν να γίνουν πράξη κρατήστε μια σταθερή διπλωματική στάση. Κινηθείτε προσεκτικά γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας να παρερμηνεύετε τις πράξεις των άλλων, πιθανόν να το κάνετε, καθώς η ευθιξία σας ίσως να σας οδηγήσει σε άδικα συμπεράσματα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και ξεπεράστε τη μονοτονία στη σχέση σας κάνοντας ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις εξαρτώνται από εσάς και ιδιαίτερα από τη συνέπειά σας. Ελέγξτε τις κινήσεις σας και πάρτε αποφάσεις πραγματοποιώντας κάποιες επιθυμίες σας. Σταματήστε να αλλάζετε συνέχεια διάθεση, γιατί αυτό θα κουράσει τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφραστείτε χωρίς αναστολές, δραστηριοποιηθείτε δημιουργικά και διοχετεύστε όλη τη φαντασία σας σε ένα καινούργιο αντικείμενο, που θα σας δώσει νέες συγκινήσεις. Υπάρχουν κοντά σας άτομα που είναι έτοιμα και πρόθυμα να σας ενισχύσουν οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να πετύχετε τους στόχους σας φροντίστε να μην περνάτε απαρατήρητοι και μην υποχωρείτε συνέχεια, δεν σας ταιριάζει καθόλου. Η σημερινή μέρα ευνοεί επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρετε από κοινού με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε τι σας αντιπροσωπεύει, προσέξτε τις επιλογές σας και αξιολογήστε τις σωστά, γιατί δεν πρέπει να εκφράζουν μόνο μια αντίδραση που βασίζεται σε ανικανοποίητη επιθυμία. Ισως ένα φλερτ που αρχικά θα σας εντυπωσιάσει εξελιχτεί σε μεγάλο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τις εξελίξεις. Δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν και εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας. Εάν τα πρότυπα που έχετε δεν σας αντιπροσωπεύουν, αλλάξτε τις θεωρίες σας για τη ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε το παρόν ξεκαθαρίζοντας παλιούς λογαριασμούς και μην αφήνετε το παρελθόν να σας επηρεάζει αρνητικά και να σας μαυρίζει τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Εχετε ανάγκη να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να αποταμιεύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που οι θεωρίες σας μπορούν να γίνουν πράξη κρατήστε μια σταθερή διπλωματική στάση. Κινηθείτε προσεκτικά γιατί η εφαρμογή μιας ιδέας είναι πιο δύσκολη από την ίδια την ιδέα. Η ανταλλαγή απόψεων θα σας δώσει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν αφήσετε να σας καθοδηγεί ανεξέλεγκτα το συναίσθημα, θα έχετε εναλλακτικές λύσεις. Η πηγή δύναμης που έχετε μέσα σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις προσπάθειές σας. Αφού βλέπετε σοβαρά τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ενεργοποιηθείτε στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε πολύ παρορμητικοί, γιατί το αποτέλεσμα εκτός από αναμενόμενο, θα είναι μη αναστρέψιμο. Εξάλλου, θα έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε προτού αντιδράσετε. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και φιλοδοξίες που είναι πολύ κοντά στις δικές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ριζοσπαστικές λύσεις γι’ αυτό το διάστημα θα είναι ό,τι πρέπει για να προχωρήσετε, καθώς οποιοσδήποτε άλλος τρόπος στην παρούσα κατάσταση δεν θα είναι ο κατάλληλος. Ο σύντροφός σας έχει διάθεση για ανανέωση και οι αλλαγές -ακόμα και οι μη επιθυμητές- θα σας βγουν σε καλό.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οσο μεγαλύτερη έμφαση δώσετε στην προβολή σας τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε. Ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας και μην επιτρέψετε σε ψευδαισθήσεις να αλλάζουν λογικά σχέδια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...