Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ρόμπι: Ελλάδα σε στηρίζω

Υπερθέαμα στη Μαλακάσα, με τον απόλυτο άρχοντα της ποπ να κάνει παιχνίδι με τους φαν που παραληρούσαν. Χαμός όταν αποκάλυψε τα οπίσθιά του στη σκηνή

t34t3wt 7«Βάστα γερά, Ελλάδα». Ηρθε, «ταρακούνησε» τη Μαλακάσα και έστειλε το δικό του πολιτικό μήνυμα στους Ελληνες!

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

«Ζητάω συγγνώμη που άργησα τόσο πολύ να έρθω στην Ελλάδα. Είμαι μαζί σας» είπε και ανανέωσε το ραντεβού του με τη χώρα μας σε δεκαοκτώ μήνες. Ο Robbie Williams είναι ο απόλυτος ποπ σταρ, και το απέδειξε προχθές το βράδυ στη μεγάλη συναυλία που έδωσε στο πλαίσιο του Rockwave Festival, το οποίο «έκλεισε» τα 20 χρόνια του.

Το υπερθέαμα που παρουσίασε δεν άφησε κανέναν από τους περίπου 30.000 θεατές ανικανοποίητο. Τα φώτα χαμήλωσαν στις 22.20 και στα video walls άρχισαν να εμφανίζονται μηνύματα, ενώ το ηχητικό background ήταν η «Carmina Burana» του Carl Orff.

Ο 40χρονος Βρετανός, με φρεσκάδα έφηβου, έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή φορώντας φράκο με γιλέκο και λευκά γάντια.

t34t3wt 1Ξεκίνησε το πρόγραμμά του με το «Let me entertain you», το κομμάτι που έχει δανείσει το όνομά του και στο tour του, παροτρύνοντας το κοινό να χορέψει!«Είμαι ο γαμ… Robbie Williams και για τις επόμενες δύο ώρες οι κ… σας είναι δικοί μου» φώναξε.

«Ξέρω ότι εδώ στην Ελλάδα αγαπάτε ένα συγκεκριμένο τραγούδι μου», είπε κάποια στιγμή και το σύνθημα δόθηκε.

Το χατίρι

Αν και το «Me and my monkey» δεν περιλαμβάνεται στην play list της περιοδείας του, εκείνος έκανε το χατίρι στους Ελληνες θαυμαστές του και το τραγούδησε, αφού μάλλον έμαθε πως μέχρι και σελίδα στο facebook φτιάχτηκε γι’ αυτό τον σκοπό!

Το τι έγινε δεν περιγράφεται!

Ο Robbie ήταν σε μεγάλα κέφια και είχε όρεξη για παιχνίδια με το κοινό. «Θέλω να δω αν ξέρετε τα κομμάτια μου» είπε και άρχισε -α καπέλα- να τραγουδάει τους πρώτους στίχους επιτυχιών του, όπως το «Feel», αφήνοντας τους φαν του να συνεχίζουν. t34t3wt 4Κάποια στιγμή άρχισε να ερμηνεύει το «Wonderwall» των Oasis και ο κόσμος τον ακολούθησε. «Εγώ το έχω γράψει αυτό το τραγούδι» αστειεύτηκε.

Μίλησε επίσης για τις Ελληνίδες, οι οποίες -όπως είπε- είναι όμορφες. «Ωραίες γυναίκες είστε οι Ελληνίδες.

»Σας βλέπω από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου μου, ξέρετε εκείνο που βρίσκεται πάνω στην πλατεία όπου διαδηλώσατε προχτές – μαζί σας, guys, κι εγώ!» είπε και συμπλήρωσε: «Βέβαια είμαι παντρεμένος, αλλά αυτή τη στιγμή εδώ είμαι μόνος!»

Από τις πιο γλυκές στιγμές ήταν όταν στη 15 μέτρων πασαρέλα που είχε στηθεί εμφανίστηκε ο πατέρας του σταρ, Pete Williams, φορώντας κοστούμι και παπιγιόν και τραγούδησε με τον γιο του, γιορτάζοντας μαζί του έτσι τη Γιορτή του Πατέρα.

Επίσης, έστειλε τα «χρόνια πολλά» σε φίλο του μέσω βίντεο που τράβηξε με το κινητό του λέγοντάς του: «Δεν μπορώ να σου ευχηθώ από κοντά, έχω κόσμο να διασκεδάσω».

Ο χαμός

t34t3wt 5Εκεί όπου έγινε όμως… χαμός ήταν όταν ο Robbie έκανε δεύτερη εμφάνιση με φούστα (!) και αφού είπε κάποια τραγούδια, στήθηκε στη σκηνή και τη σήκωσε αποκαλύπτοντας το εσώρουχό του, ενώ γυρίζοντας να φύγει προς τα παρασκήνια κατέβασε το μποξεράκι του και έδειξε τα οπίσθιά του!

Εκτός από τα δικά του κομμάτια, ερμήνευσε και άλλων -σπουδαίων- καλλιτεχνών, όπως τα «We will rock you» και «Bohemian rhapsody» των Queen. Στο τέλος του δεύτερου, μάλιστα, φώναξε: «Χειροκροτήστε για τον Freddie Mercury (σ.σ.: ο αείμνηστος frontman της μπάντας)» και η Μαλακάσα σείστηκε.

Το υπερθέαμα τελείωσε με τον Robbie να τραγουδάει «My way» του Σινάτρα και «Angels» (για δεύτερη φορά) και τον κόσμο να παραληρεί!

t34t3wt 6Η μπάντα του Ρόμπι διασκέδασε στο Romeo

Τι έκαναν οι μουσικοί της μπάντας του Robbie Williams το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μόλις δύο μέρες πριν από τη μεγάλη συναυλία του ποπ σταρ; Διασκέδαζαν στο Cabaret@Romeo παρέα με τους Onirama και την Ελλη Κοκκίνου. Συγκεκριμένα ανέβηκαν στην πίστα και… τζάμαραν με τα μέλη του ελληνικού συγκροτήματος, ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν έχασε την ευκαιρία να πιάσει το μικρόφωνο. Τα νυχτοπερπατήματα των συνεργατών του Robbie κατέγραψε ο φακός του Ιnstagram.

t34t3wt 3Η χορεύτρια που ξάπλωσε στο κρεβάτι με τον pop star

Είναι η Ελληνίδα καλλονή που έκανε τον Robbie Williams να πέσει – στην κυριολεξία- στα πατώματα για χάρη της. Ανάμεσα σε 30.000 θαυμαστές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής επέλεξε την 29χρονη χορεύτρια και ηθοποιό Μαριλέττα Κυριαζή να ανέβει στη σκηνή και να… ξαπλώσουν μαζί στο κρεβάτι για τις ανάγκες του on stage clip του «Candy».

«Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!» αναφέρει στην «Espresso» η Μαριλέττα. «Καθόμουν πολύ μπροστά και μου έκανε νόημα να ανέβω. Δεν πίστευα αυτό που συνέβαινε! Καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού με κρατούσε από το χέρι και ήταν εξαιρετικά ευγενικός. Μου έλεγε συνέχεια στο αυτί πόσο όμορφη είμαι και πόσο ωραίες γυναίκες είναι οι Ελληνίδες. Οταν τελείωσε το τραγούδι με φίλησε στο μάγουλο, με ευχαρίστησε για τη παρουσία μου και μου ζήτησε συγγνώμη που θα έφευγε κατευθείαν μετά τη συναυλία και δεν θα προλαβαίναμε να βγάλουμε μαζί φωτογραφία».

Πολλοί είπαν ότι η επιλογή της Μαριλέττας ήταν προαποφασισμένη, κυρίως εξαιτίας του καλογυμνασμένου κορμιού της. Η ίδια μέσω της «Espresso» βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Ενδεχομένως να φάνηκε έτσι εξαιτίας της άνεσής μου στη σκηνή. Είμαι όμως πολλά χρόνια ηθοποιός και χορεύτρια, έχω συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz και έτσι ξέρω πώς να κινηθώ. Ηταν καθαρά θέμα τύχης να ζήσω μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ» είπε. Η καλλίγραμμη ηθοποιός, που συνεργαζόταν πέρυσι με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, έχει επίσης πάρει μέρος στην παράσταση «Γηροκομείο ο Παράδεισος», έχει χορέψει με το συγκρότημα Cassiopeia και έχει κάνει μεταγλωτίσσεις και σπικάζ σε παιδικά.

ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...