Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Αυτοπυρπολήθηκε δημοσιογράφος στην Εθνική

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από την Παρασκευή ο 78χρονος αρθρογράφος της εφημερίδας «Πατρίς», Ηλίας Φροντιστής, ο οποίος αποπειράθηκε να βάλει με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από την Παρασκευή ο 78χρονος αρθρογράφος της εφημερίδας «Πατρίς», Ηλίας Φροντιστής, ο οποίος αποπειράθηκε να βάλει με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του.

Ο παρολίγον αυτόχειρας νοσηλευόταν έως αργά χθες το βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Η είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας την Παρασκευή προκάλεσε σοκ στην Ηλεία. Ο 78χρονος περιέλουσε το σώμα του με οινόπνευμα και αυτοπυρπολήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα από τις φλόγες που τύλιξαν το σώμα του. Μάλιστα, τα οικονομικά προβλήματα που φέρεται ότι τον βασάνιζαν τον οδήγησαν στη απόφασή του να βάλει φρικτό τέλος στη ζωή του.

Η απόπειρα έγινε λίγο έξω από τον Πύργο, στην εθνική οδό Πύργου – Τριπόλεως, αλλά ευτυχώς την τελευταία στιγμή έγινε αντιληπτή από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι είδαν τον Ηλία Φροντιστή να τυλίγεται στις φλόγες! Αμέσως προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Χάρη στην άμεση επέμβασή τους κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες, όμως τα εγκαύματα στο σώμα του 78χρονου ήταν ήδη σοβαρά. «Αφήστε με να τελειώσω…» ήταν τα μοναδικά λόγια που βγήκαν από τα τρεμάμενα χείλη του λίγο προτού μπει στο ασθενοφόρο.

Ο Ηλίας Φροντιστής ήταν επί χρόνια αρθρογράφος στην εφημερίδα «Πατρίς». Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του αλλά και όσοι τον γνώριζαν, δεν μπορούν να πιστέψουν πως θέλησε να φύγει από τη ζωή με αυτό τον βασανιστικό τρόπο. Εδώ και λίγα χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί, ωστόσο στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε στους οικείους του φέρεται ότι εξηγεί πως δεν άντεχε άλλο την οικονομική δυσπραγία.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...