Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Η «διαστημική» Ελλάδα

Τη… διαστημική όψη της Ελλάδας διαφημίζει μέσω των social media μια blogger, την ώρα που απολαμβάνει το λαχταριστό σουβλάκι της στα Μετέωρα!

Τη… διαστημική όψη της Ελλάδας διαφημίζει μέσω των social media μια blogger με καταγωγή από τη Χαβάη, την ώρα που απολαμβάνει το λαχταριστό σουβλάκι της στα Μετέωρα!

Ανήσυχο πνεύμα από μικρή, η travel blogger και «σταρ» του YouTube Κριστίν Κααλόα περιγράφει με γλαφυρό τρόπο πώς μπορεί να νιώσει ο επισκέπτης που θα επισκεφτεί αυτό το σημείο στη Θεσσαλία, που χαρακτηρίζει «το καλά κρυμμένο μυστικό της Ελλάδας».

Η ίδια επιχείρησε να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη, αλλά ξαφνικά τα παράτησε όλα και έφυγε για τη Νότια Κορέα, όπου δίδαξε την αγγλική γλώσσα σε παιδιά. Γρήγορα ένιωσε ότι δεν ήταν αυτό που αποζητούσε στη f34fg23w 1ζωή της και άρχισε να ταξιδεύει με ένα σακίδιο στην πλάτη για να δει μέρη του πλανήτη που ονειρευόταν εδώ και χρόνια.

Πριν από λίγο καιρό επισκέφτηκε τη χώρα μας και μαγεύτηκε από τη Σαντορίνη, ενώ πριν από δύο ημέρες ανέβασε ένα νέο βίντεο στο YouTube από τα Μετέωρα, τα οποία χαρακτήρισε «το εξωγήινο μέρος της Ελλάδας»!

Αρχίζοντας το άρθρο στο blog της ανέφερε ότι αυτή η τοποθεσία στην Καλαμπάκα είναι από εκείνα τα μέρη στον κόσμο που προκαλούν στον επισκέπτη «εξάρθρωση σιαγόνας, αφού μένει με το στόμα διάπλατα ανοιχτό», προσθέτοντας πως θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που επισκέφτηκε τα Μετέωρα.

Οταν αντίκρισε τους πελώριους βράχους, ένιωσε όπως ακριβώς αισθάνθηκε όταν είχε φτάσει στο Ladakh της Ινδίας, το Χονγκ Κονγκ και το Halong Bay στο Βόρειο Λάος. Σε άλλο post της για τα Μετέωρα αναρωτιέται «ποιος μπορούσε να γνωρίζει ότι υπάρχει ένα τέτοιο μέρος στον κόσμο;», ενώ τονίζει με κριτική διάθεση προς το αναγνωστικό κοινό της πως «όταν σκέφτεστε Ελλάδα, συχνά άλλοι προορισμοί-σούπερ σταρ επισκιάζουν τη σκέψη σας, όπως οι Δελφοί, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, αλλά και τα νησιά, όπως η Μύκονος, η Κρήτη και η Σαντορίνη. Τα Μετέωρα είναι το καλά κρυμμένο μυστικό της Ελλάδας και μέχρι φέτος δεν γνώριζα πως υπήρχαν. (…) Τώρα στέκομαι στα Μετέωρα ατενίζοντας τους μαγευτικούς βράχους και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....