Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Από περιζήτητος εργένης και καρδιοκατακτητής του χθες «μεταμορφώθηκε» σε κλασικό «χαζομπαμπά»

Ο γνωστός ηθοποιός βγήκε απογευματινή βόλτα με την κορούλα...

«Η δική μας οικογένεια»: Ο Αντρέας ζηλεύει όταν βλέπει την Καίτη να...

Η Ειρήνη προσπαθεί να φροντίσει τον εαυτό της και...

Οι εξελίξεις της σειράς «Μαύρο Ρόδο»: Ο Θέμης πιάνει τον Παράσχο στα...

Εσωτερικές συγκρούσεις που απαιτούν άμεσες αποφάσεις, κρίσιμες αναμετρήσεις και...

«Dragon’s Den»: Πήρε το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν

Χαράς ευαγγέλια για τον Σάκη Τανιμανίδη και το «Dragon's Den».H...

Λαμπερό comeback για Τεό!

Ο Θεοδωρίδης, έξι χρόνια μετά την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά, μαγνήτισε (πάλι) τα φλας στην πασαρέλα με τις δημιουργίες του οίκου Mitsu|Mitsu

rw4w4wtw4t 1rw4w4wtw4t 4Το «τάμα» του Παντελή Μήτσου εκπληρώθηκε. Ο Τεό Θεοδωρίδης περπάτησε ξανά στην πασαρέλα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο fashion show του Κύπριου σχεδιαστή, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενός εργοστασίου, στη Λεμεσό. 

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Περίπου έξι χρόνια μετά την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά -και μόλις μερικές εβδομάδες μετά την κατά λάθος σύλληψή του στο Βελιγράδι- το μοντέλο τράβηξε πάλι πάνω του τα φλας, τούτη τη φορά με αφορμή την παρουσίαση της καινούργιας συλλογής ρούχων του οίκου Mitsu|Mitsu.

Ο σχεδιαστής, από τους πιο στενούς φίλους του Τεό, συνέπραξε δημιουργικά με τις δύο κόρες του Ιζαμπελ και Σαντάλ στο πλαίσιο της εν λόγω επίδειξης, η οποία πολύ εύστοχα ονομάστηκε «Trilogy».

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τις εποχές που όργωνε τις πασαρέλες στην Ευρώπη, το μοντέλο φαινόταν σίγουρο για τον εαυτό του. Την ίδια rw4w4wtw4t 2στιγμή στο βλέμμα του φανερωνόταν η συγκίνησή του λόγω της επιστροφής του στο μόντελινγκ. Εμφανώς συγκινημένος και ο Παντελής Μήτσου, ο οποίος είχε κάνει τάμα το 2009, λίγο μετά τη σύλληψη του Τεό, ότι μετά την αποφυλάκισή του θα του έστρωνε μια πασαρέλα για να περπατήσει, ευχαρίστησε από καρδιάς όλα τα μοντέλα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Στο catwalk ανέβηκαν, μεταξύ άλλων, η διεθνούς φήμης Ινα Κέλι, ο Γιώργος Γαστεράτος, γνωστός και ως «ο Ελληνας Ράιαν Γκόσλινγκ», η εξωτική Εμίς Γεσίρ και η Βίκυ Κουλιανού, η οποία πήρε μέρος ως guest star αποδεικνύοντας περίτρανα τη διαχρονική αξία της. Δίπλα στον Τεό, στην Κύπρο, βρέθηκε η σύντροφός του Αγνή Μάρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιάζει στα 92 της μητέρα καταξιωμένης ηθοποιού

Η σικάτη κυρία της φωτογραφίας είναι 92 ετών ωστόσο...

Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε ζευγάρι με τον κομμωτή, Βασίλη...

Χαμογελαστή και με διαπεραστικό βλέμμα από παιδί η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Το χαμόγελό της και το βλέμμα είναι ίδιο μέχρι...

«Πάντα η μαμά μου, μου έβαζε ωραία ρούχα, κοσμήματα και τσιμπιδάκια στα μαλλιά»

Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή κυρία της...

Δύσκολες ώρες για την Αγγελιδάκη και τη Δαρμουσλή – Κάηκε το εστιατόριο των συζύγων τους

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια της  Έλλης Αγγελιδάκη και...

Αυτή είναι η αντίδραση της Όλγας Τρέμη μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ...