Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο Γιασεμής «άνθισε» στη Βουλγαρία

Στα κέντρα διασκέδασης της Βουλγαρίας τα «σπάει» ένας Ελληνας τραγουδιστής που βλέπει τα τραγούδια του να μεταφράζονται στη βουλγαρική γλώσσα και να σκαρφαλώνουν στην κορυφή των charts!

few4gfe 1Στα κέντρα διασκέδασης της Βουλγαρίας τα «σπάει» ένας Ελληνας τραγουδιστής που βλέπει τα τραγούδια του να μεταφράζονται στη βουλγαρική γλώσσα και να σκαρφαλώνουν στην κορυφή των charts!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Ο Γιώργος Γιασεμής «τρελαίνει» τους Βουλγάρους και κάθε φορά που εμφανίζεται στα κλαμπ επικρατεί το αδιαχώρητο. Τα τραγούδια του, αν και άγνωστα στην Ελλάδα, «παίζουν» διαρκώς στις βουλγαρικές πίστες (στα ελληνικά και στα βουλγαρικά), ενώ τον ίδιο ζήτησε για ντουέτο η «Βανδή» της γειτονικής χώρας, η Anelia! Σύντομα οι δύο τραγουδιστές θα έχουν και νέα συνεργασία με κοινό τραγούδι. Μάλιστα ένα από τα τραγούδια του πήρε το δεύτερο βραβείο σε διαγωνισμό παρόμοιο με αυτόν των βραβείων Mad!

Ο ίδιος σχεδόν κάθε εβδομάδα δίνει συναυλίες σε διαφορετική πόλη και οι Βούλγαροι paparazzi τον ακολουθούν σε κάθε βήμα του για τις σελίδες των lifestyle περιοδικών τους. «Δυστυχώς, στην Ελλάδα ο κόσμος δεν προτιμάει τόσο τα ελληνικά λαϊκά τραγούδια. Εχουν επικρατήσει τα ξένα είδη μουσικής» λέει στην «Espresso».

few4gfe 2 copyΓεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όμως τα τελευταία 12 χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Αν και δεν προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στη μουσική, από μικρός ήθελε να γίνει τραγουδιστής. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του έγιναν σε αθηναϊκές πίστες, ενώ εμφανίστηκε και στην περιφέρεια, αλλά και στη Γερμανία. Η… μετακόμιση ήρθε το 2002, ύστερα από μια σεζόν στο Romeo, όταν ο τότε μαέστρος του Θεόφιλος Αναστασιάδης τον προέτρεψε να τραγουδήσει στη Θεσσαλονίκη. Ξεκινώντας τις εμφανίσεις του στο Γοργόνες και Μάγκες, δεν άργησε να γίνει μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης!

Οι ετήσιες επισκέψεις του Γιασεμή στην Αθήνα αραίωσαν, αφού στη συμπρωτεύουσα έπιασε… ρεκόρ τραγουδώντας στις Μούσες επτά ημέρες την εβδομάδα και επί επτά σεζόν! Κάπως έτσι τα τραγούδια του άρχισαν να γίνονται επιτυχίες στη βόρεια Ελλάδα. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε το 2008, όταν κυκλοφόρησε το «Για σένα να πεθάνω», ενώ το τελευταίο τραγούδι του με τίτλο «Αλλα λάθη δεν κάνω», κυκλοφόρησε από βουλγαρική εταιρία παραγωγής.

Ο Γιώργος Γιασεμής έχει δεχτεί προτάσεις να τραγουδήσει μαζί με μια γνωστή Τουρκάλα τραγουδίστρια αλλά και να κυκλοφορήσει τα τραγούδια του στο Ισραήλ. Εδώ και λίγο καιρό οι εμφανίσεις του σε Γερμανία και Κύπρο είναι συχνές, ενώ έχει δεχτεί πρόταση για συναυλία για τους ομογενείς στην Αυστραλία. Ως λαϊκός τραγουδιστής τρέφει τεράστια rf34rf4εκτίμηση στον Βασίλη Καρρά, που του έχει γράψει δύο τραγούδια, ενώ στο παρελθόν εμφανίστηκαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο.

Ξεσήκωσε και τους Τούρκους

Χλιδάτο πάρτι με «πρωταγωνιστή» τον Γιώργο Γιασεμή που ξεσήκωσε τους σχεδόν 1.000 παρευρισκομένους στο κλαμπ Reina, στον Βόσπορο, διοργάνωσε προχθές Τούρκος επιχειρηματίας (κατασκευαστής). Ο Γιασεμής φέρεται ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία αλλά και τον αδελφό του που είναι στέλεχος του CNN Turk. Αρχικά τραγούδησε για τους 400 καλεσμένους στο πάρτι γενεθλίων του επιχειρηματία σε πριβέ χώρο του κλαμπ, ωστόσο η επιτυχία του «Ξαφνικά» (το ντουέτο με τη Βουλγάρα Ανέλια) ακουγόταν από τα ηχεία και όλοι όσοι χόρευαν στον ρυθμό του ήθελαν να τον απολαύσουν ζωντανά! Πράγματι, ο Γιασεμής βγήκε στην κεντρική σκηνή και έβαλε… φωτιά στην πίστα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Διαβάστε επίσης: Ελληνικό γλέντι στην Αστόρια – Τα έσπασαν οι ομογενείς με Μαρινέλλα, Καραφώτη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...