Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Παριζιάνικος αέρας

Το L’atelier du Parfum προτιμούν όσοι ψάχνουν για exclusive αρωματικές συνθέσεις και προϊόντα περιποίησης

Το L’atelier du Parfum προτιμούν όσοι ψάχνουν για exclusive αρωματικές συνθέσεις και προϊόντα περιποίησης

Η οδός Ιωάννου Μεταξά στο κέντρο της Γλυφάδας έχει πλημμυρίσει από τις υπέροχες μυρωδιές λουλουδιών, φρεσκάδας, πάθους και ομορφιάς από το φινετσάτο αρωματοπωλείο L’atelier du Parfum, το κατάστημα που προτιμούν γνωστοί καλλιτέχνες και παρουσιαστές. Ο «παριζιάνικος αέρας» έφτασε στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια έχοντας ως πρότυπο την κορυφαία γαλλική αρωματοποιία Fragonard, τα προϊόντα της οποίας διαθέτει αποκλειστικά!

Η παγκόσμιας φήμης εταιρία έχει δημιουργήσει δεκάδες exclusive αρωματικές συνθέσεις, πλήρη αρωματικά σετ προϊόντων περιποίησης και ευωδιαστά σαπούνια κατακτώντας τις προτιμήσεις εκατομμυρίων ανθρώπων. Μυρωδιές από μιμόζες, βιολέτες, πορτοκαλανθούς, ρόδα και γιασεμιά του καλοκαιριού πλημμυρίζουν το εσωτερικό του καταστήματος, καθώς όλα τα αρώματα προέρχονται από τα ολάνθιστα λουλούδια της γαλλικής Grasse ή αλλιώς το «βασίλειο του ονείρου», όπως την ονομάζουν οι αρωματοποιοί όλου του κόσμου.

Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού το L’atelier du Parfum διαθέτει επίσης μεγάλη γκάμα γυναικείων και αντρικών αρωμάτων επώνυμων οίκων, που δημιουργούνται μπροστά σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς που επιθυμούν τελειότητα στο άρωμα που τους ταιριάζει ή που ανακαλύπτουν.
«Το άρωμά μας αποκαλύπτει και την προσωπικότητά μας. Το L’Atelier du Parfum δημιουργήθηκε για να προσφέρει μοναδική εξυπηρέτηση στον κάθε πελάτη. Ο τίτλος του δεν είναι τυχαίος, θέλω κάθε πελάτης μου να ανακαλύπτει μέσα από τις μυρωδιές ένα ταξίδι αρωμάτων και αισθήσεων, αποκλειστικά για εκείνον» τονίζει στην «Espresso» η Τζένη Αθανασοπούλου.

Στο ατελιέ μπορείτε να βρείτε μοναδικές σειρές ομορφιάς και περιποίησης προσώπου και σώματος από ευρωπαϊκούς οίκους, όπως Τhe Somerset Toiletry Co., Lerbolario, Borgerello, Lavanda Di Venzone, Teatro Fragranze Unique και Cowshed. Επίσης διαθέτει την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της Sur Mesure αλλά και φυτικές μάσκες προσώπου, σαπούνια και είδη με υαλουρονικό οξύ για πλήρη ενυδάτωση προσώπου και χειλιών.

Πέτρες ποτισμένες με λεβάντα

Αυτό που ενθουσιάζει επίσης είναι τα απίστευτα προϊόντα αρωματισμού για το σπίτι, μοναδικά κεριά, φακελάκια για τα συρτάρια ρούχων, αρωματικά φύλλα για ντουλάπες και -το πιο εντυπωσιακό- πέτρες ποτισμένες με λεβάντα και όμορφα κεραμικά που ευωδιάζουν. Ομως και τα παιδιά έχουν λόγο να επισκεφτούν αυτό το μαγικό κατάστημα με τις υπέροχες ευωδιές επιλέγοντας την παιδική υποαλλεργική σειρά Il Giardino Dei Piccoli – Erbolario.
Τον Ιούλιο άλλο ένα κατάστημα θα ανοίξει τις πύλες του στο Κολωνάκι, στην οδό Σόλωνος 5, επίσης με ωράριο συνεχές για να προλαβαίνετε όποια στιγμή της ημέρας να κάνετε μοναδικές αγορές και εντυπωσιακά δώρα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...