Του πέταξε το γάντι

Λίγες ώρες πριν ανέβουν στο ρινγκ για να μονομαχήσουν, ο Μιχάλης Ζαμπίδης πέταξε το γάντι στον (αυριανό) αντίπαλό του, Στιβ Μόξον.

Λίγες ώρες πριν ανέβουν στο ρινγκ για να μονομαχήσουν, ο Μιχάλης Ζαμπίδης πέταξε το γάντι στον (αυριανό) αντίπαλό του, Στιβ Μόξον.

«Ο Μόξον είναι το φαβορί» δήλωσε ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού και παγκόσμιου κικ μπόξινγκ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προσθέτοντας πως «είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου αυτή τη στιγμή, και έχω προετοιμαστεί πολύ καλά γι’ αυτή τη μάχη, που θα είναι η τελευταία της καριέρας μου. Είμαι πανέτοιμος στη ψυχή και το σώμα».

Οσο για τη δήλωση του Αυστραλού μαχητή ότι θα προσπαθήσει να τον βγάλει νοκ αουτ, έδειξε ανωτερότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν χάσω, θα του σηκώσω το χέρι». Ευχήθηκε επίσης πως ο κόσμος θα στηρίξει την τελευταία προσπάθειά του γεμίζοντας το ΣΕΦ, παρά τις οικονομικές δυσκολίες.

«Τέλος ο σεβασμός»

Από την πλευρά του, ο Στιβ Μόξον επανέλαβε πως «όταν θα χτυπήσει το καμπανάκι, θα σταματήσει ο σεβασμός μου προς τον Μάικ», αλλά και ότι δεν σκοπεύει να προσαρμόσει την αγωνιστική του τακτική στον 15 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και ίνδαλμά του, και θα επιδιώξει να επιβάλει τον ρυθμό του. Τόνισε ακόμη ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται για δεύτερη φορά στη ζωή του στην Ελλάδα, και αναφέρθηκε με θαυμασμό στην Ακρόπολη, όπως και σε άλλα αξιοθέατα της χώρας μας. Οπως την Πλάκα, που την επισκέφτηκε με τον προπονητή του, Ντέιβ Ασμορ, και τον ατζέντη του, Γιώργο Περγιάλη, που κανόνισε αυτό το σημαντικό event, και στο οποίο χορηγός επικοινωνίας είναι η «Espresso». Τα εισιτήρια ξεκινούν από 15 ευρώ, και θα διατίθενται στο κοινό και την ημέρα του αγώνα από τις 12.00 στα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Χ. ΔΑΝΤΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών

Δανάη Μπάρκα: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση – Τι αποκαλύπτει ο Τσιμιτσέλης

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τη θεατρική παραγωγή «Του...

Επτά χρόνια γάμου για Λασκαράκη – Σουλτάτο: «Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα σε σηκώνω πάντα ψηλά»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γιορτάζουν την έβδομη επέτειο γάμου τους. Ο σεφ πόσταρε φωτογραφία από τον γάμο τους και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.