Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ραντεβού στο LowCal Athens

Ολοκαίνουργιο και πολλά υποσχόμενο, άνοιξε τις πόρτες του πριν περίπου από ένα μήνα και είναι ό,τι καλύτερο για το ξεκίνημα μιας έντονης ημέρας, για ένα γευστικό lunch brake και ένα δροσερό dinner με απολαυστικά κοκτέιλ.

f4wefgew5gf 2Ολοκαίνουργιο και πολλά υποσχόμενο, άνοιξε τις πόρτες του πριν περίπου από ένα μήνα και είναι ό,τι καλύτερο για το ξεκίνημα μιας έντονης ημέρας, για ένα γευστικό lunch brake και ένα δροσερό dinner με απολαυστικά κοκτέιλ.

Στο LowCal Athens, στον πολύβουο πεζόδρομο της Τσακάλωφ, αξίζει να απολαύσεις τον πρώτο καφέ της ημέρας και συγκεκριμένα τον Jamaica ή τον Jamaica Blue Mountain από εξαιρετικό χαρμάνι. Σερβίρεται σε ιδιαίτερη κούπα και συνοδεύεται από ένα σφηνάκι ανθρακούχο νερό και μια κουταλιά αγαπημένο υποβρύχιο βανίλια.

Το μαγαζί είναι σε διαρκή κίνηση από τις 7.00 το πρωί έως αργά το βράδυ και αποτελεί το ιδανικό spot για all day συναντήσεις. Είναι έξυπνα χωρισμένο στα δύο (eater & coffee) με ενιαίο εξωτερικό χώρο, μίνιμαλ αισθητική, άνετα τραπεζάκια και θέα… όμορφους ανθρώπους που κυκλοφορούν στο Κολωνάκι και κάνουν στάση εκεί για after shopping καφέ, ποτό και φαγητό. Εδώ θα συναντήσεις γνωστούς, celebrities και κοσμικούς που από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του το έχουν κάνει στέκι τους.

Η νέα γευστική πρόταση του LowCal Athens μπορεί να έχει λίγες θερμίδες -όπως θα έχεις ήδη καταλάβει και από το όνομα του μαγαζιού- αλλά αυτό που πραγματικά αξίζει να γνωρίζεις είναι ότι τα πιάτα του έχουν πολλή νοστιμιά. Δοκιμάσαμε εξαιρετική πίτσα με prosciutto και λεπτή ζύμη, νοστιμότατο ριζότο μανιταριών, γεμιστά ραβιόλια ψημένα στον φούρνο, παπαρδέλες με φιλετάκια μοσχαρίσια, αποξηραμένα μανιτάρια porcini και f4wefgew5gf 3άρωμα τρούφας, και δροσερή σαλάτα με πορτοκάλι και mozzarella di bufala.

Το μενού (με την υπογραφή του Giorgio Spanakis) σε προδιαθέτει να θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα, όμως είχαμε ένα πολύ σημαντικό λόγο να σταματήσουμε στα… πέντε πιάτα. Οι ιδιαίτερα συμπαθείς ιδιοκτήτες του μαγαζιού, η Αννα και η Κωνσταντίνα, προτείνουν μια μηλόπιτα με παγωτό που σαν κι αυτή δεν έχεις ξαναδοκιμάσει πουθενά και ένα τραγανό μιλφέιγ με κρέμα Chantilly, που σου επιβάλλει να έχεις αφήσει χώρο στο στομάχι σου για να το απολαύσεις.

Την επόμενη φορά το ραντεβού μου με το LowCal Athens θα είναι σίγουρα στο ξεκίνημα της ημέρας. Τα πρωινά, οπότε σερβίρει ομελέτες φούρνου, φρέσκους f4wefgew5gf 4χυμούς και diet smoothies, θα μου δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για όλη την ημέρα. Και, ναι, θα το ξαναπώ, απολαμβάνεις όλες αυτές τις υπέροχες γεύσεις χωρίς ενοχές, γιατί είναι LowCal!

Το σίγουρο είναι ότι πολύ σύντομα το LowCal Athens θα αποκτήσει και αδελφάκια στο ίδιο ύφος και στιλ σε νησί των Κυκλάδων αλλά και στο εξωτερικό! Ανυπομονούμε…

Info

LowCal Athens
Τσακάλωφ 14, Κολωνάκι, τηλ.: 2167004551
Ανοιχτά κάθε μέρα 07.00 – 02.00
http://www.lowcalathens.gr/

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...