Ο Θοδωρής Μποφάκος γυμνάζει τα «Star & MR. G.S. Hellas 2015»!

Σε μία από τις πολλές δραστηριότητες των «Star & MR. G.S. Hellas 2015» προστέθηκε ακόμα μία, η εκγύμναση των finalists από τον Personal Trainer του διαγωνισμού, Θοδωρή Μποφάκο…

rfeteg 2Σε μία από τις πολλές δραστηριότητες των «Star & MR. G.S. Hellas 2015» προστέθηκε ακόμα μία, η εκγύμναση των finalists από τον Personal Trainer του διαγωνισμού, Θοδωρή Μποφάκο.

Βρεθήκαμε στο «Pace Gym – Fitness Club» στους Αγίους Αναργύρους και εκεί παρακολουθήσαμε όλο το πρόγραμμα, το οποίο είχε επιμεληθεί προσωπικά ο γυμναστής.

Η απόσταση μεταξύ ημών και των υποψηφίων περιορίστηκε σε μία απόσταση αναπνοής. Στο τέλος της rfeteg 3προπόνησης, ο κύριος Μποφάκος μας δήλωσε τα εξής:«Είναι μεγάλη μου τιμή που ο μεγαλύτερος μικτός διαγωνισμός ομορφιάς που διεξάγεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, μου ανέθεσε την προσωπική επιτήρηση των διαγωνιζομένων , από πλευράς μου κατέβαλα τα μέγιστα με απλούς τρόπους εκγύμνασης, για την καλύτερη υγιεινή των σωμάτων τους και φυσικά να είναι «ετοιμοπόλεμοι» για την μεγάλη βραδιά του τελικού, στις 9 Ιουλίου στο Ασπρο Πιάτο στην Παραλιακή.»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ