Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Δημοψήφισμα στην Ψαρού και στα μπουζούκια

Ο… κακός χαμός στη Μύκονο παρά τις κρίσιμες στιγμές! Μποτιλιάρισμα στα μπουζούκια! Πατείς με πατώς σε (από κόσμο για μπάνιο) στις παραλίες της Χαλκιδικής

tw4tw4tw4t 4Δημοψήφισμα στην Ψαρού

Ποιο δημοψήφισμα; Στο ανεξάρτητο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου εγκρίνουν μόνο την πρόταση για ηλιοθεραπεία και καλοπέραση! Ενα 24ώρο μετά την αναγγελία του Ελληνα πρωθυπουργού για ψήφο του λαού οι παραλίες και τα beach bars του «κρατιδίου» των Κυκλάδων γέμισαν με κόσμο που ήθελε να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα και τα δροσερά κοκτέιλ. Ο φακός της «Espresso» έκανε μια βόλτα από τον Πάνορμο μέχρι την Ψαρού και το Καλό Λιβάδι καταγράφοντας εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα μια χώρα που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πτώχευση.

tw4tw4tw4t 3Οι επισκέπτες της Μυκόνου δεν σχηματίζουν ουρές στα ATM των τραπεζών. Απεναντίας, πιάνουν σειρά για να πιουν ποτά στις μπάρες ή τρέχουν να προλάβουν ξαπλώστρα κοντά στο κύμα. Χθες το μεσημέρι, οπότε πραγματοποιήθηκε το επιτόπιο μυκονιάτικο φωτορεπορτάζ παραλίας, τα περισσότερα κορμιά ήταν ξαπλωμένα στην Ψαρού. Καρφίτσα δεν έπεφτε στην κοσμική πλαζ, ειδικά μπροστά στην παραλία, όπου γινόταν -όπως κάθε μέρα- «πασαρέλα» αιθέριων υπάρξεων.

Σχεδόν γεμάτη ήταν και η παραλία Καλό Λιβάδι, με τους λουομένους να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ βουτιάς και ηλιοθεραπείας, και στη συνέχεια να πηγαίνουν για καφεδάκι ή κοκτέιλ στο πολυσύχναστο Monarch. Στον Πάνορμο, από την άλλη μεριά, τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά την ώρα που φτάσαμε. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να βρουν ελεύθερη ξαπλώστρα, αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτίμησαν να ξαπλώσουν στην καυτή άμμο, ενώ δεν έλειψαν και οι topless εμφανίσεις.

«Χαλαρά» και στις παραλίες της Χαλκιδικής 

Μετά τις ουρές στα ΑΤΜ της Θεσσαλονίκης, ουρές σχηματίστηκαν και στους δρόμους που οδηγούσαν στις παραλίες της Χαλκιδικής, οι οποίες χθες «βούλιαξαν» από Ελληνες και ξένους τουρίστες! Η tw4tw4tw4t 1ανασφάλεια και η αβεβαιότητα μετά την ανακοίνωση για τη διενέργεια δημοψηφίσματος φαίνεται ότι κούρασαν τους πολίτες, που αποφάσισαν μαζικά να κάνουν βουτιές στη θάλασσα, παρά τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις. «Κουραστήκαμε να ασχολούμαστε καθημερινά με την πολιτική και παρότι οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα είναι ραγδαίες, αποφασίσαμε να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα» ανέφερε η Δήμητρα Σκαρλή, ιδιωτική υπάλληλος, που βρέθηκε χθες στο Πόρτο Κουφό, όπως και εκατοντάδες κόσμου που πλημμύρισαν τις γύρω παραλίες προς έκπληξη των επαγγελματιών της περιοχής.

«Ο κόσμος είναι “κουμπωμένος”, αλλά οι παραλίες και οι πισίνες είναι γεμάτες. Προφανώς οι πολίτες άρχισαν να σκέφτονται διαφορετικά, να μη μένουν φοβισμένοι στον καναπέ τους. Μια βουτιά στη θάλασσα λειτουργεί και ως αγχολυτικό» σημείωσε ο Γιώργος Αγγουράς, διευθυντής ξενοδοχείου. «Περιμέναμε λιγότερο κόσμο λόγω των εξελίξεων, ωστόσο φαίνεται ότι οι περισσότεροι αποφάσισαν να μη χάσουν το μπάνιο τους» τόνισε ο Αδάμ Κασάπης, εργαζόμενος σε beach bar.

tw4tw4tw4t 2Λουλουδοπόλεμος για να πάνε κάτω τα… φαρμάκια 

Οι δραματικές εξελίξεις για το μέλλον της χώρας μας στην Ευρώπη φαίνεται ότι δεν πτόησαν καθόλου τη συνήθεια του Ελληνα να εκτονώνεται στα μπουζούκια τραγουδώντας τον… νυχτερινό ύμνο «έξω ντέρτια και καημοί». Ολες οι μεγάλες πίστες της πρωτεύουσας πλημμύρισαν το Σάββατο, κυρίως από νεαρόκοσμο, που είτε είχε κλείσει τραπέζι από πριν είτε το αποφάσισε την τελευταία στιγμή, αποτίοντας στον «βωμό» της νυχτερινής διασκέδασης τα ευρώ του.

Η «ανακοίνωση»

Την είδηση ότι η χώρα μας οδηγείται σε δημοψήφισμα, πληροφορήθηκε το κοινό συναυλίας – beach party στο Ελληνικό από τη Σοφία Αρβανίτη (εμφανιζόταν μαζί με την Πωλίνα και τον Κώστα Μπίγαλη). Η αντίδραση του κόσμου στην -από μικροφώνου- ανακοίνωσή της ότι ο λαός θα αποφασίσει για τη μοίρα της χώρας έγινε δεκτή με θερμά χειροκροτήματα και επιφωνήματα ενθουσιασμού!

Την ίδια βραδιά έγινε το… έλα να δεις σε όλα τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην παραλιακή, με τον λουλουδοπόλεμο να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση έως τις πρώτες πρωινές ώρες οπότε άπαντες αποχώρησαν σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...