Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εμπλεξαν οι αδελφοί του Γλου με ξυλοδαρμό εργολάβου

Για βαριά αδικήματα κατηγορεί τους επιχειρηματίες Γιώργο και Αντώνη Γλου ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας, ο οποίος κατήγγειλε τους πρώην «βασιλιάδες του φτηνού ρούχου» πως έστειλαν μπράβους και επιτέθηκαν στην οικογένειά του!

Για βαριά αδικήματα κατηγορεί τους επιχειρηματίες Γιώργο και Αντώνη Γλου ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας, ο οποίος κατήγγειλε τους πρώην «βασιλιάδες του φτηνού ρούχου» πως έστειλαν μπράβους και επιτέθηκαν στην οικογένειά του!

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Καταθέτοντας στο Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο επιχειρηματίας Αρης Μητσόπουλος υποστήριξε πως οι δύο κατηγορούμενοι ήταν οι εγκέφαλοι της επίθεσης που δέχτηκε στο σπίτι του στις 11 Μαΐου του 2010. Οπως ισχυρίστηκε, αιτία για την επίθεση που χρεώνει στους δύο αδελφούς ήταν οι οικονομικές αντιδικίες, καθώς οι δημιουργοί της αυτοκρατορίας των Glou φέρεται ότι του χρωστούσαν πάνω από 100.000 ευρώ.

«Μένω σε μεζονέτα κι εκείνη την ώρα ήμουν μέσα στο σπίτι, όταν ξαφνικά το σκυλάκι που έχουμε άρχισε να γαβγίζει και να τρέχει προς τον κήπο. Ακολουθώντας το διαπίστωσα ότι μια μηχανή με δύο άντρες ήταν ακριβώς έξω από την αυλόπορτα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο ένας εκ των δύο κατέβηκε, με δύο δρασκελιές μπήκε στην αυλή, με ρώτησε αν είμαι ο Αρης Μητσόπουλος και μόλις αποκρίθηκα θετικά, άρχισε να με καταδιώκει» τόνισε ο μηνυτής και συνέχισε: «Πήρε μια γλάστρα από τον κήπο και την πέταξε στην τζαμαρία θρυμματίζοντάς τη, την ώρα που εγώ έμπαινα τρέχοντας στο σπίτι. Εκείνη τη στιγμή πήρα μια καρέκλα και του την πέταξα για να τον σταματήσω, ενώ εκείνος άρπαξε ένα βάζο και το έριξε προς το μέρος μου! Ακριβώς από κάτω βρίσκονταν η γυναίκα μου και τα παιδιά μου».

Σε ερώτηση της προέδρου του δικαστηρίου πώς συνδέει την επίθεση με τους αδελφούς Γλου (εκπροσωπήθηκαν από τον συνήγορό τους), ο ίδιος υποστήριξε πως λίγες ημέρες νωρίτερα σε συνάντηση για τη διευθέτηση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων ο Γιώργος Γλου τον είχε απειλήσει ότι θα μπορούσε να βάλει «μπράβους να τον βαράνε από το πρωί μέχρι το βράδυ» κι ότι θα τον έκλεινε «σε ένα δωματιάκι για τρεις ημέρες κι άντε να τον βρει κανείς»!

Οπως πρόσθεσε, η εταιρία του είχε αναλάβει την ανακαίνιση των καταστημάτων της Glou, αλλά λόγω κρίσης οι δύο επιχειρηματίες αδυνατούσαν να τον εξοφλήσουν. «Τους βοήθησα αλλάζοντας τις ημερομηνίες εξόφλησης των επιταγών, αλλά όταν είδα ότι και πάλι δεν με πλήρωναν, αναγκάστηκα να σφραγίσω τις επιταγές τους» κατέθεσε «δείχνοντας» τα δύο αδέλφια ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης. Η δίκη θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...