Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σεξ και gay εμπειρίες

Ο Ντάγκλας μιλά για τους μύθους που χτίστηκαν γύρω από το όνομά του έπειτα από δύο ρόλους

Σύζυγος, πατέρας, γιος και σταρ, ο Μάικλ Ντάγκλας έχει ζήσει τα πάντα στη ζωή του. Εχει καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό του «μύθο», τώρα όμως πια δεν τον χρειάζεται, γι’ αυτό και μιλά πρώτη φορά για όλους και όλα, μη διστάζοντας να πει τις λέξεις «συγγνώμη» και «σ’ αγαπώ».

Και οι δύο πηγαίνουν πρώτα απ’ όλα στη σύζυγό του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Δύο χρόνια μετά την κρίση που λίγο έλειψε να βάλει οριστικό τέρμα στον γάμο τους, ο Μάικλ Ντάγκλας ζητεί δημοσίως συγγνώμη από τη γυναίκα του και την οικογένειά της για τον πόνο και τη ντροπή που τους προκάλεσε, όταν δήλωσε ότι έπαθε καρκίνο της γλώσσας λόγω του στοματικού σεξ. Μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Mail» παραδέχεται πως τα πράγματα στον γάμο του δεν ήταν πάντοτε ρόδινα, ωστόσο σήμερα όλα έχουν αποκατασταθεί.

«Αγαπώ την Κάθριν περισσότερο από ποτέ. Ευτυχώς, τα αισθήματα είναι αμοιβαία» λέει, ενώ δεν κρύβει τη λατρεία του για τα δύο παιδιά τους, τον 14χρονο Ντίλαν και τη 12χρονη Κάρις. Υπάρχει όμως και ο Κάμερον Ντάγκλας, ο 37χρονος γιος του χολιγουντιανού σταρ που κατέληξε στη φυλακή για εμπορία και χρήση ναρκωτικών. Αυτή η περιπέτεια ήταν ιδιαίτερα σκληρή για τον Μάικλ Ντάγκλας, αλλά και για τον πατέρα του, τον Κερκ, που έχει αδυναμία στα εγγόνια του. Οσο για τον γιο του, τώρα πια τον παραδέχεται, ενώ παλιότερα τον κορόιδευε, κυρίως για τον μύθο περί σεξομανίας που είχε κυκλοφορήσει, εξαιτίας δημοσιεύματος την εποχή του «Βασικού ενστίκτου».

Μια και ο λόγος για την ταινία-σταθμό στην καριέρα τόσο εκείνου όσο και της Σάρον Στόουν, ο Ντάγκλας γελάει δυνατά στο ερώτημα πώς ένιωσε στην περίφημη σκηνή που η Στόουν σταυρώνει τα πόδια κάνοντας «αποκαλύψεις». «Ηταν υπέροχη» παραδέχεται ο γαλανομάτης σταρ. Βρίσκει μάλιστα την ευκαιρία να διευκρινίσει πως ουδέποτε ήταν σεξομανής. Την εποχή που γράφτηκε πως έκανε απεξάρτηση από το σεξ πράγματι βρισκόταν σε πρόγραμμα, αλλά για την αντιμετώπιση προβλήματος με το αλκοόλ, που προέκυψε όταν έχασε τον πολυαγαπημένο του πατριό.
Για την καριέρα του μάλλον είναι ικανοποιημένος, αφού είχε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές, υποδυόμενος διαφορετικούς χαρακτήρες και ρόλους. Πέραν εκείνου στο «Βασικό ένστικτο», που έγινε αφορμή να γεννηθεί ο μύθος του σεξομανούς, οι παραγωγοί μάλλον τον ήθελαν να εμφανίζεται σέξι, ακόμα κι αν αυτό οδήγησε κάποιες φορές σε παρεξηγήσεις. Πιο πρόσφατη, αυτή στην ταινία «Behind the Candelabra», στην οποία ο Ντάγκλας υποδυόταν τον διάσημο πιανίστα Λιμπεράτσε που ήταν γκέι. Οι σκηνές με τον Ματ Ντέιμον ήταν ιδιαίτερα ρεαλιστικές, όπως έκριναν οι κριτικοί αλλά και το κοινό.

Αυτός ο ρόλος έγινε αφορμή ώστε ο Ντάγκλας να ερωτηθεί αν είχε ποτέ ομοφυλοφιλική εμπειρία. Αν και αρχικά λέει πως πρόκειται για πολύ προσωπική ερώτηση, απαντά. «Δεν μπορώ να πω πως είχα… Σίγουρα όταν είσαι νέος, 14-15 ετών, υπάρχουν καταστάσεις κατά τις οποίες μαθαίνεις πράγματα, γίνονται κινήσεις και πράξεις, αλλά… όχι, δεν είχα» καταλήγει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...