Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Απίστευτη παρωδία για τους «ληστές με το σίδερο»

Δεν «είδαν» ανακρίτρια και εισαγγελέας στα πρόσωπα των δύο Γεωργιανών που οδηγήθηκαν χθες ενώπιόν τους τους αδίστακτους ληστές εισβολείς σε μεζονέτα στην Πεύκη,οι οποίοι έδεσαν χειροπόδαρα και απείλησαν με οικιακό σίδερο δύο γυναίκες κι ένα κοριτσάκι 12 ετών.

Δεν «είδαν» ανακρίτρια και εισαγγελέας στα πρόσωπα των δύο Γεωργιανών που οδηγήθηκαν χθες ενώπιόν τους τους αδίστακτους ληστές-εισβολείς σε μεζονέτα στην Πεύκη, οι οποίοι έδεσαν χειροπόδαρα και απείλησαν με οικιακό σίδερο δύο γυναίκες κι ένα κοριτσάκι 12 ετών.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Μετά τις απολογίες τους στην 5η ειδική ανακρίτρια οι δύο άντρες από τη Γεωργία, ηλικίας 38 και 37 ετών, αφέθηκαν ελεύθεροι, με μόνο περιοριστικό όρο την εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα! Αν και συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της ληστείας από κοινού με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, της σύστασης συμμορίας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κι ενώ οι αστυνομικοί θεωρούσαν πως είχαν στα χέρια τους δύο από τα μέλη της άγριας συμμορίας των «ληστών με το σίδερο», τα κομμάτια του παζλ της δικογραφίας αποδείχθηκαν… παράταιρα! Οι δύο άντρες, που αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστήριξαν πως αυτές βασίζονται «σε εικασίες και υποκειμενικές κρίσεις των αστυνομικών».

Οι δύο Γεωργιανοί και ακόμη τουλάχιστον τέσσερα άτομα φέρεται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ότι είχαν εισβάλει στις 4 Δεκεμβρίου 2014 στη μονοκατοικία της ιδιοκτήτριας κέντρου σολάριουμ Αναστασίας Σαγκιώνη στην Πεύκη ακινητοποιώντας την ίδια, τη 12χρονη κόρη της και μια φίλη της.

Μάλιστα φέρεται ότι απείλησαν τη 45χρονη με οικιακό σίδερο προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και κοσμήματα – αν και, όπως προκύπτει από την κατάθεσή της ίδιας, το σίδερο δεν ήταν στην πρίζα! Στους κατηγορουμένους αποδίδεται ακόμη μία διάρρηξη, σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Οπως οι ίδιοι υποστήριξαν στα απολογητικά τους υπομνήματα, δεν υπάρχουν απτά στοιχεία εις βάρος τους. «Προκύπτει ανεπιφύλακτα ότι δεν είμαι εκ των δραστών της ληστείας στην Πεύκη» επισημαίνει ο 38χρονος τονίζοντας πως «από την περιγραφή της 12χρονης (σ.σ.: ήταν η μοναδική που είδε τους δράστες) αυτοί ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν σκουφάκια και μαντίλα, και φαίνονταν μόνο τα μάτια τους, συνεπώς δεν είμαι μεταξύ αυτών, καθώς είμαι ύψους 1,90 μ. και επ’ ουδενί δεν θυμίζω έναν μέσο Γεωργιανό»!

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 45χρονη είχε πει πως οι δράστες, πλην ενός χτυπήματος που επέφεραν στο πρόσωπο της φίλης της, δεν πείραξαν την ίδια και την κόρη της: «Μας σκέπαζαν με το πάπλωμα για να μην κρυώσουμε και μας έβρεχαν λίγο το πρόσωπο για να συνέλθουμε από το σοκ» είχε αναφέρει. «Η βιασύνη, η προχειρότητα και η έλλειψη στοιχείων από τους ενεργήσαντες την προανάκριση δεν είναι στοιχεία που θα οδηγήσουν έναν ανακριτή και εν προκειμένω την ειδική ανακρίτρια σε ενδεχόμενη προφυλάκιση. Ορθότατα επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης άπαξ στο Α.Τ.» είπαν στην «Espresso» οι συνήγοροι υπεράσπισης Κώστας Γκέκοβιτς και Ερη Μπάκα μετά την απόφαση των δικαστικών Αρχών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....