Ψήφο εμπιστοσύνης στον «Τίγρη»

Οι Supporters της ΠΑΕ ΑΕΚ σε δέκα λεπτά άνοιξαν δρόμο στο πλάνο Μελισσανίδη.

Με συνοπτικές διαδικασίες χθες η συνέλευση των Supporters της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Οπως αναμενόταν δηλαδή, έτσι κι έγινε, και μάλιστα χωρίς την παραμικρή ένσταση. Μέσα σε δέκα λεπτά ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση των «υποστηρικτών», με τον Μάκη Κασνακίδη να κάνει μια γρήγορη ενημέρωση και όλους τους παρευρισκομένους να τάσσονται υπέρ των τοποθετήσεών του. Εκείνο που είπε δηλαδή ο πρόεδρος των Supporters ήταν πως η πεποίθησή του είναι ότι η μοναδική λύση για την ΠΑΕ είναι η πτώχευση, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα αρχή στον σύλλογο, εννοώντας φυσικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα σχέδιά του.

Πλην των μελών των «υποστηρικτών», στο ξενοδοχείο όπου έγινε η συνέλευση βρέθηκαν και περίπου πενήντα οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία, την οποία συντόνισαν ο Μάκης Κασνακίδης και ο Βασίλης Γεώργας. «Υπάρχει έμμεση επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η προοπτική της εκκαθάρισης και της… επανεκκίνησης της ΑΕΚ είναι μονόδρομος», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Supporters.

Ετσι, λοιπόν, σήμερα στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ οι «υποστηρικτές» θα ταχθούν υπέρ της λύσης της εταιρείας, ανοίγοντας τον δρόμο για τις ριζικές εξελίξεις στον σύλλογο. Τους Supporters θα εκπροσωπήσει στη γενική συνέλευση ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος έχει δεσμευτεί να βοηθήσει με τις νομικές αλλά και εμπειρικές (χειρίστηκε την ίδια διαδικασία για την ΚΑΕ) γνώσεις του.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι και οι μικρομέτοχοι πλέον αρχίζουν να τάσσονται υπέρ της εκκαθάρισης της ΠΑΕ…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


Δεν προχωρά η καταγγελία στην ΕΠΟ

Ολα αποδεικνύουν πως το πήραν απόφαση και στην ΠΑΕ ΑΕΚ ότι η επόμενη μέρα στην Ενωση είναι εκείνη της εκκαθάρισης και του πλάνου του Δημήτρη Μελισσανίδη. Γι’ αυτό και χθες ο Ανδρέας Δημητρέλος έδωσε εντολή να αποσύρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ την καταγγελία που είχε καταθέσει στην ΕΠΟ σε βάρος της ΠΑΕ Αρης για τη γνωστή ιστορία με την υπαγωγή της τελευταίας στο άρθρο 99. Με απλά λόγια, η Ενωση κάνει πίσω στην αξίωσή της για τιμωρία των Θεσσαλονικιών, αποδεχόμενη έτσι την οριστική υποβίβασή της από τη Σούπερ Λιγκ. Οπως κυκλοφόρησε έντονα χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία, αυτή η αλλαγή στάσης προήλθε έπειτα από πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, που είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο και του ζήτησε να αποσύρει η Ενωση την εν λόγω καταγγελία.

Γ. ΜΑΡ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ