Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας και μετά…

ΚΡΙΟΣ: Να θυμάστε ότι επειδή είστε ακόμη ευάλωτοι συναισθηματικά θα πρέπει να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από αυτούς που θα σας κάνουν κομπλιμέντα και να μην ενδώσετε. Φλερτάρετε όσο θέλετε, αλλά με σοβαρότητα και όχι επιπόλαια.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε ειλικρινείς με τους άλλους, αφού θέλετε και αυτοί να είναι με εσάς. Οι αδέσμευτοι θα βάλετε στόχο σας να γοητεύσετε τους πάντες με την κοινωνικότητά σας και θα το πετύχετε, καθώς υπάρχουν πολλοί που θα αποζητούν τη συντροφιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σχέσεις σας. Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του συντρόφου σας και όπου δεν μπορείτε να αντισταθείτε, υποταχθείτε. Επειδή υπάρχουν όρια στην υπομονή, δώστε απαντήσεις και μην το παρατραβάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας και μετά βγάλτε συμπεράσματα. Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσουν τις αμφιβολίες σας.

ΛΕΩΝ: Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε μια ευνοϊκότερη τάξη πραγμάτων για να μπορέσετε να προωθήσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Μην ξεχνάτε ότι με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε σφαιρικά το μέγεθος των ευθυνών απέναντι στον εαυτό σας. Η προσγείωση θα είναι αναμενόμενη σε όσους από εσάς έχετε ήδη χαράξει καινούργια πορεία. Να θυμάστε ότι η κούραση και η μοναξιά ποτέ δεν ήταν καλοί σύμβουλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ηρθε η στιγμή να βάλετε τέλος στα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβετε. Διαισθανθείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι και αντισταθείτε όπου αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα σας βγει σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν έως τώρα συνεχίζετε να νιώθετε πως δεν είστε ευχαριστημένοι, μην ψάξετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα, γιατί θα νιώσετε ότι είστε μέσα σε πολύ κόσμο αλλά στην ουσία είστε μάλλον μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κριτικάρετε δικά σας πρόσωπα που σας έκαναν κριτική, γιατί ίσως είχαν τους λόγους τους. Αφού είστε εκ των προτέρων υποψιασμένοι για το τι πρέπει να κάνετε προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε μη χάνετε άλλο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από τις κατάλληλες επικοινωνιακές οδούς θα μπορέσετε να γοητεύσετε και να προκαλέσετε βαθιά συναισθήματα σε αυτούς που εσείς θα επιλέξετε, αλλά και να απολαύσετε τα αίσια αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει. Στην πορεία θα δικαιωθείτε για τη σύνεση που δείξατε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...