Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Τα ιταλικά «mamma mia» για Χάινς και Σπανούλη

Ολα τα λεφτά από τις μεταδόσεις των τελικών ήταν εκείνη των Ιταλών εκφωνητών, οι οποίοι τα… είδαν όλα δύο φορές στο ματς! Πρώτα όταν ο Κάιλ Χάινς εκτοξεύτηκε στο… Big Ben για να σταματήσει σε αιφνιδιασμό τον Μίροτιτς και λίγα λεπτά έπειτα, όταν ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε τη χαριστική βολή στη Ρεάλ με το τρίποντο από σχεδόν… 9 μέτρα (στέλνοντας τη διαφορά ξανά στο +11, όταν οι Ισπανοί είχαν αρχίσει να μειώνουν).

Δύο φορές λοιπόν οι εκφωνητές «τρελάθηκαν» και τα «mamma mia» πήγαιναν και έρχονταν! Φώναζαν σαν τρελοί και στις δύο περιπτώσεις, μη μπορώντας να πιστέψουν τις απίστευτες αυτές φάσεις!Τα κατορθώματα του Σπανούλη, του Χάινς και όλης της «ερυθρόλευκης» παρέας τα παρακολούθησαν περίπου 3 εκατομμύρια φίλαθλοι, καθώς αυτό ήταν το νούμερο τηλεθέασης που μετρήθηκε για τον τελικό.

Ο Βασίλης Σπανούλης πάντως είχε την τιμητική του και στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Λονδίνου, το Gatwick. Τι εννοούμε; Κατά τη διάρκεια του check in της αεροπορικής εταιρείας «Thomas Cook» κάτω από το λογότυπο της εταιρείας υπήρχε η επιγραφή: «SPANOULIS» (ως επόμενος… προορισμός)!

Γ. ΜΑΡ.


Ρούντι: Ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς

Μπορεί ο Ρούντι Φερνάντεθ να είχε κάκιστη συμπεριφορά απέναντι στους παίκτες του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (αντιαθλητικό φάουλ για… σύλληψη στον Σπανούλη και ειρωνείες προς τον «ερυθρόλευκο» πάγκο κατά την αποχώρησή του με πέμπτο φάουλ), παρ’ όλα αυτά μετά το φινάλε, πιο ήρεμος, αναγνώρισε την ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας. «Δεν επηρέασαν οι διαιτητές σε καμία περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς και πρέπει να τον συγχαρούμε. Εμείς είμαστε πρωτάρηδες σε τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες παραστάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση της Ρεάλ ο Ισπανός γκαρντ.

Στο πλευρό της «βασίλισσας» ήταν και ο αμυντικός της ποδοσφαιρικής Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέρχιο Ράμος. Παρακολούθησε από κοντά τον τελικό και έγραψε στο Τwitter μετά το ματς: «Κουράγιο στην ομάδα μπάσκετ. Πάλεψαν μέχρι το τέλος. Δεν πρέπει να χάσει την ελπίδα της νίκης. Hala Madrid!»

Οσο για τον ισπανικό Τύπο, έγραψε για τον νέο άθλο του Ολυμπιακού: «Marca»: «Ηταν σκληρό να πάρει το ένατο. Η Ρεάλ πέταξε διαφορά 17 πόντων». «As»: «Χάθηκε το όνειρο του ένατου». «Mundo Deportivo»: «Εμεινε στο κενό η Ρεάλ». «Sport»: «Ο Σπανούλης τελείωσε το όνειρο του ένατου». «El Pais»: «Ο αδηφάγος Ολυμπιακός συνέτριψε τη Ρεάλ». «El Mundo»: «Αντίο ένατο, αντίο».

Γ. ΜΑΡ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...