Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

ΠΑΜΕ παραλία

Σε ένα από τα δημοφιλέστερα spots της παραλιακής λεωφόρου, στο…

4r234tw 3S BEACH

Σε ένα από τα δημοφιλέστερα spots της παραλιακής λεωφόρου, στο αχανές (137 στρέμματα) South Coast, υπάρχει ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος, με καταπληκτική (με γαλάζια σημαία, παρακαλώ) πλαζ, που σε κάνει να αισθάνεσαι τυχερός που τον ανακάλυψες. Το S Beach (Κωνσταντίνου Καραμανλή 4) λειτουργεί από νωρίς το πρωί με ξαπλώστρες, γήπεδα beach volley, χώρο για τις «παραδοσιακές» ρακέτες, μέχρι πισίνα και εστιατόριο, με άλλα λόγια ένα πλήρες «πακέτο» για όποιον θέλει να «ξοδέψει» μια ολόκληρη μέρα στην παραλία. Και, πίστεψέ με, δεν θα είσαι μόνος σου. Λόγω της εύκολης πρόσβασης (ακριβώς έξω είναι η τελευταία στάση του τραμ), το «κοσμοπλημμύρα», ειδικά τα Σαββατοκύριακα, μάλλον αδυνατεί να περιγράψει αυτό που συμβαίνει εδώ. Και όχι μόνο το μεσημέρι, που το διαπίστωσα με τα μάτια μου, αλλά μέχρι αργά το βράδυ, τότε που η μουσική δυναμώνει και το S Beach αλλάζει χαρακτήρα και μετατρέπεται σε μπαρ. Δεν λείπουν τα special events, τα Σάββατα, για παράδειγμα, εδώ παίζει house με guest djs, ενώ τις Κυριακές, μετά τις 5.00 το απόγευμα, το S Beach φιλοξενεί τα πάρτι γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού. Στα συν, για τους βαριεστημένους, το ότι αν επιλέξεις κάτι για φαγητό, σ’ το φέρνουν στην ξαπλώστρα σου. Με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 25 ευρώ το ζευγάρι έχεις να επιλέξεις από δέκα σαλάτες, πέντε είδη σπαγκέτι, κοτόπουλο, μοσχάρι ή σολομό με ρύζι.

tip: Στην είσοδο σού δίνουν «βραχιολάκι» με το οποίο «σκανάρεις» ειδικό box στην ξαπλώστρα για να ασφαλίσεις τα προσωπικά αντικείμενά σου.

4r234tw 2SUNDARA

Τοποθετημένο στα ανατολικά της αθηναϊκής Ριβιέρας, το Sundara (ακτή Βάρκιζας) είναι από τις top επιλογές για όποιον θέλει να πάρει μια ανάσα από την πολύβουη πρωτεύουσα. Ενα καταπληκτικό all day beach bar restaurant, μισό βήμα από τη θάλασσα, κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Varkiza Resort, όπου μπορείς να έρθεις από τις 9.00 το πρωί για μια βουτιά συνοδεία καφέ ή κοκτέιλ και να φύγεις αργά, αφού έχεις απολαύσει το φαγητό ή το ποτό σου. Ο χώρος είναι (χοντρικά) μοιρασμένος στα δύο. Στο βάθος οι ξαπλώστρες, ενώ αμέσως μετά την είσοδο και αριστερά συναντάς το υπερυψωμένο εστιατόριο. Σκιερό, υπέροχο ξύλινο ντεκ, σκεπασμένο με δίχτυ παραλλαγής και κουζίνα που περιλαμβάνει (σχεδόν) τα πάντα: από δροσερές σαλάτες και ορεκτικά, μέχρι σολομό και φιλέτο μοσχάρι, σε «τίμιες» τιμές, που σημαίνει το ζευγάρι, χωρίς το κρασί, θα πληρώσει περίπου 50 ευρώ. Και θα έχει φάει καλά. Η μουσική υπόκρουση είναι ιδανική: lounge αρχικά, αλλά όσο σουρουπώνει οι ρυθμοί σταδιακά ανεβαίνουν, με αποκορύφωμα τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, όπου η ατμόσφαιρα θυμίζει beach party με δυνατές house επιλογές. Τονίζω ότι είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση, ειδικά αν πρόκειται να το επισκεφθείτε τότε, γιατί ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει το πολύ μέχρι 200 άτομα.

tip: Τις βραδινές ώρες επιλέξτε ένα ποτήρι καλό κρασί και «άραγμα» στο ντεκ του εστιατορίου, που δίνει την αίσθηση νησιού.

ΑΠΟ ΤΟΝ
KΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...