Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Σαββατοκύριακο 04-05 Ιουλίου 2015

Παρότι η μέρα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεών σας, με τον Ερμή να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, δεν θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες στα συναισθήματά σας και στο κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένας σωστός διάλογος με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Παρότι η μέρα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεών σας, με τον Ερμή να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, δεν θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες στα συναισθήματά σας και στο κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένας σωστός διάλογος με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Οι σχέσεις που σας αγγίζουν περισσότερο και έχουν μια προσωπική χροιά θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα. Τα άτομα του στενού περιβάλλοντός σας και του οικογενειακού χώρου φαίνεται πως θα έχουν τον πρώτο ρόλο σε ό,τι θα συμβαίνει γύρω σας και ίσως σε μερικές περιπτώσεις να προκαλέσουν τα ίδια αλλαγές στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε αρκετές καινούργιες γνωριμίες που θα αξίζουν πραγματικά την προσοχή σας, καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει μια ουσιαστική σχέση.

Το νέο πρόσωπο που εσείς θα επιλέξετε να μπει στη ζωή σας θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και είτε το θέλετε είτε όχι, θα διακινδυνεύσετε την ηρεμία και την ησυχία σας για χάρη ερωτικών συγκινήσεων. Η αυξημένη κοινωνικότητα θα εκτινάξει στα ύψη το σεξαπίλ και τη γοητεία σας και να είστε σίγουροι ότι οι κατακτήσεις σας θα προκαλέσουν σε πολλούς φθόνο. Αφεθείτε στη γοητεία που θα σας εκπέμψει και γίνετε λίγο πιο παρορμητικοί.

Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 8, τα σχέδια που έχετε για το μέλλον, καθώς και η αλλαγή του τρόπου ζωής, αργά ή γρήγορα, θα επηρεαστούν από τις εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνετε μόνοι για πολύ μικρό διάστημα πλέον. Σταδιακά αρχίζει η μεταμόρφωσή σας σε ένα μωρό που έχει μια μόνιμη ανάγκη από χάδια.

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί όπου είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο. Η καριέρα σας θα βρίσκεται σε άνοδο, αλλά εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να ρυθμίσετε τα θέματα που την αφορούν. Παρότι τα οικονομικά σας δείχνουν ότι αυξάνονται, εσείς να είστε επιφυλακτικοί με τα εργασιακά δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Προστατευτείτε από ανταγωνιστές που καραδοκούν και εκσυγχρονίστε πτυχές της δουλειάς σας. Ηρθε η ώρα να προωθήσετε κάποιες ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε. Δεν πειράζει αν χρειαστεί να απορρίψετε ορισμένες παλιές μεθόδους, όταν οι νέες «συνταγές» είναι πιο χρήσιμες. Η εβδομάδα σάς καλεί να είστε πιο ειλικρινείς στις σχέσεις σας με πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον σας. Μπορεί να είστε αρκετά ανεξάρτητοι, αλλά οι καταστάσεις είναι τέτοιες, που είστε δεμένοι με πολλούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ελέγξτε τις ανασταλτικές επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και υιοθετήστε μόνο τις ιδέες που σας φαίνονται εποικοδομητικές. Για να σας βοηθήσει η τύχη πρέπει να τη βοηθήσετε και εσείς. Εγκαινιάζεται μια άλλη εποχή στις διαπροσωπικές σχέσεις σας και θα το καταλάβετε πιο έντονα μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Θα αρχίσετε να εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στην παρούσα σχέση σας και το μέλλον της και θα αρχίσουν να βγαίνουν, αν δεν έχει ήδη γίνει, οι ανάγκες και οι ελλείψεις που υπάρχουν. Οι τριγμοί που θα κάνουν την εμφάνισή τους θα απαιτήσουν ξεκαθαρίσματα και σοβαρές αποφάσεις. Είναι αυτονόητο πως αρκετές φορές θα νιώσετε ότι εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον σύντροφό σας, αφού δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως πραγματικά θα νιώθετε. Αν έχει γίνει πριν από καιρό, μπορείτε να είστε ήρεμοι ότι έχετε περάσει το «τεστ» και η σχέση σας στηρίζεται σε σωστές βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις υποθέσεων από το παρελθόν, οπότε αφήστε στην άκρη τον φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μερικούς φαύλους κύκλους και να μη γυρίζετε στα ίδια και τα ίδια. Εχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό. Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς τη θέλετε. Τολμήστε λοιπόν ένα βήμα μπροστά, κάντε την πιο δημιουργική και ανατρέψτε τα δεδομένα. Μην αφήσετε τις πολλές υποχρεώσεις να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο. Ακολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενισχύονται οι εσωτερικές αναζητήσεις σας, ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας. Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, διότι είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δεν σας ταιριάζει. Είναι θετικό και αποτελεσματικό να καταπιαστείτε με όλα αυτά που σας έκαναν «κλικ» και να σκεφτείτε το μέλλον σας. Επιβάλλεται να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει για το δικό σας όφελος. Ολα όσα θα συμβούν δεν θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε από μόνοι σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε έναν διαφορετικό προγραμματισμό. Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή ανάμεσά σας.

ΛΕΩΝ: Η εμπειρία του παρελθόντος θα γίνει πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντάς σας τους σωστούς και τους λάθους χειρισμούς στις σχέσεις σας. Δείτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας για να προχωρήσετε. Βγαίνουν οι φιλοδοξίες σας στη φόρα παράλληλα με τα σημεία που σας φρενάρουν. Αντικαταστήστε την ανώριμη διαχείριση των προσωπικών ζητημάτων σας με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων. Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας και να βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και συνήθεια, ώστε να μην είναι άνισες και δημιουργούνται παράπονα. Η υγεία και η ομορφιά θα είναι δύο τομείς απόλυτα συνδεδεμένοι με την ψυχική διάθεσή σας, οπότε μην αφήσετε τις συγκρουόμενες πλευρές του εαυτού σας να σας αποδιοργανώσουν. Δώστε στην εμφάνισή σας νεανικό στιλ με αρκετές δόσεις ρομαντισμού και κερδίστε τις εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το στρες δεν θα λείψει από τη ζωή σας και το ξέρετε, αφού τις περισσότερες φορές το προκαλείτε από μόνοι σας, αλλά τα εμπόδια σταδιακά θα υποχωρούν και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε θα προσδώσει έναν ανανεωτικό τόνο. Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί αυτή την περίοδο δεν είναι πώς θα αυξήσετε την εργασία σας, αλλά πώς θα τη μειώσετε, ώστε να πάψετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα τρέχοντας για δουλειές άλλων. Είναι ανάγκη να γίνει ένας δίκαιος καταμερισμός ευθυνών και αρμοδιοτήτων, για να μην πέφτουν σε εσάς όλα τα βάρη και να επιμεριστείτε ευθύνες που σας αναλογούν.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Να θυμάστε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως. Η διάθεσή σας που όλο και θα βελτιώνεται, θα είναι η κινητήρια δύναμή σας που θα αφήσει διάχυτη τη θετική ενέργειά σας και έτσι θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και πράγματα που πρώτα σας φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολα. Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, διότι το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας τον ερωτισμό σας επικίνδυνα. Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις. Μην ξεχάσετε να είστε επιλεκτικοί στις επιλογές σας, καθώς, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι δυνατόν να πείτε «ναι» σε κάθε πρόσκληση που θα σας γίνει, όσο και να το θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στον εργασιακό χώρο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το άτομό σας. Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνειά σας για να ωθήσετε τους άλλους να δουν τις μεταξύ σας σχέσεις με άλλο πνεύμα. Μπορείτε να μιλήσετε για ορισμένες ανισότητες που υπάρχουν χωρίς να φοβάστε ότι θα πάψουν να σας χαρακτηρίζουν «το καλό παιδί» που δεν λέει ποτέ «όχι» σε ό,τι του ζητήσουν. Αποφύγετε να δείτε τα πράγματα μοιρολατρικά και μην αφήσετε να σας κυριεύσει αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Κερδίστε χρόνο παίρνοντας τώρα τις αποφάσεις σας. Σε προσωπικό επίπεδο αρχίστε διαπιστώνοντας πρώτα τα δικά σας αισθήματα και μετά τον βαθμό αφοσίωσης των άλλων. Μιλήστε ξεκάθαρα για να ζητήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο και όχι με αμφιταλαντεύσεις και υπεκφυγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικά από τα σενάρια που θα παίζουν από την πλευρά του συντρόφου σας είναι ότι έχετε περισσότερες ευθύνες και λιγότερο χρόνο για την προσωπική σας ζωή, ότι δεν του δίνετε όση σημασία χρειάζεται και ότι έχετε άλλες προτεραιότητες, σημαντικότερες από αυτόν. Γενικά υπάρχει ένας βαθμός επικινδυνότητας, αλλά άμα το δείτε από τη θετική πλευρά του, θα λάβετε σημαντικά μηνύματα που θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε στο μέλλον. Το σίγουρο είναι πως έχετε ακόμη να κάνετε αρκετή δουλειά στη σχέση σας, αλλά και οι αδέσμευτοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα μηνύματα που στέλνετε στους άλλους, διότι, αν θα είναι μπερδεμένα, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Χρειάζεται να ικανοποιήσετε την εσωτερική ανάγκη σας για χαρά και αρμονία στις προσωπικές σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις με άτομα από το παρελθόν σας. Θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης από καταστάσεις που σας είχαν καταβάλει και θα τα πάτε αρκετά καλά, καθώς έχετε μάθει να ελέγχετε το βασικό ελάττωμά σας, τον εγωισμό σας. Κάποιες από τις ισορροπίες σας που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν, αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από εκεί όπου δεν το περιμένατε. Εχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμα και αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έννοιες. Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική ευθύνη σας σε ό,τι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών. Ακολουθήστε σοφές στρατηγικές που καλλιεργούν ένα κλίμα συνύπαρξης με όλους. Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που είχατε δημιουργήσει. Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν πιο εξονυχιστικά, δίνοντάς σας μια περίοδο δοκιμασιών. Αν κάποιοι σας απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει. Ενεργοποιείται έντονα η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα σας δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας. Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα. Ακόμη και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα.

ΙΧΘΥΣ: Αυξάνεται η διπλωματία σας δημιουργώντας καινούργιες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι θετικές πλευρές του εαυτού σας θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και να φτάσετε γρηγορότερα στον στόχο σας. Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον εαυτό σας και κυρίως τις ανάγκες του. Η τακτοποίηση των θεμάτων της υγείας σας θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από την εξωτερική σας εμφάνιση κατά τη διάρκεια του μήνα, αφού είναι γεγονός ότι το υγιές εσωτερικό αντανακλάται προς τα έξω. Βέβαια, μπορείτε να διαλέξετε για το στιλ σας κάτι πρακτικό που θα σας εξυπηρετεί και να το συνδυάσετε με κάτι πρωτότυπο. Οι φίλοι σας μπορούν να σας συμβουλέψουν για το τι σας πάει.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...