Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Διαθέσιμη για Eurovision η Josephine

Παρούσα για τη Eurovision του 2025 δήλωσε η Josephine....

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Όλγα και ο Ντίνος δίνουν τα χέρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» o Ντίνος...

Λάκης Γαβαλάς: «Πέρασα έναν χειμώνα αρκετά δύσκολο και επώδυνο επαγγελματικά»

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star»....

Πέτρος Ξεκούκης: «Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία»

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Ξεκούκης....

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο να κάνετε ό,τι αγαπάτε. Κερδίστε τους…

ΚΡΙΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στο επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Φροντίστε να δουλέψετε μεθοδικά και συστηματικά, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αφήστε το χαμόγελό σας να βγει και πάλι προς τα έξω και δώστε χαρά στους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Ενα μικρό ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες. Πρέπει να πειθαρχήσετε με τους κανόνες, αν θέλετε να επιτευχθούν σύντομα οι στόχοι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενεργήστε όπως πρέπει κάνοντας καμιά φορά και τα στραβά μάτια και μετά περιμένετε τις εξελίξεις. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους. Επειδή μόνοι σας δεν θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη, μοιράστε αρμοδιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην περιορίζεστε στο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, αλλά γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις φαντασιώσεις σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό, τόσο στα επαγγελματικά ζητήματα όσο και στον αισθηματικό τομέα, τον οποίο έχετε ταλαιπωρηθεί.

ΛΕΩΝ: Μην εναντιώνεστε σε ανθρώπους που σας κοντράρουν, απλώς δοκιμάστε άλλη χρονική στιγμή. Με σταθερές και ήρεμες κινήσεις θα πετύχετε ό,τι οι άλλοι επιδιώκουν σπασμωδικά. Ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας και μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία που θα παρουσιαστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο να κάνετε ό,τι αγαπάτε. Κερδίστε τους συνεργάτες σας αποδεικνύοντάς τους τη θέληση που έχετε και τις αντοχές σας. Μην αφήσετε την ένταση που υπάρχει να σας εκνευρίσει και κρατηθείτε μακριά από ζήλιες και κριτικές.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέματα που δεν γνωρίζετε καλά, διότι θα ανακαλύψετε ότι το πείσμα σας είναι η αιτία των απωλειών που δεν αντέχετε. Πείτε ευγενικά τις απόψεις σας και αφήστε τους άλλους να αποφασίσουν χωρίς να γίνεστε καταπιεστικοί. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε με αυτόν τον τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε κινήσεις και αποφάσεις, ενώ θα σας είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο καλύτερα από εσάς. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, δίνοντας στοργή στον σύντροφό σας και ελπίζοντας να σας την ανταποδώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σίγουρο ότι θα σας προκληθούν ανησυχίες και αρκετό άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει δεν έχουν μπει ακόμη σε σειρά και επιμένουν να σας ταλαιπωρούν. Εκφράστε τα συναισθήματά σας στους δικούς σας και μην είστε τόσο αποστασιοποιημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να λύσουν τα δικά σας προβλήματα. Αν εσείς στέκεστε απαθείς απέναντι σε αυτά, τότε είναι λογικό ότι οι άλλοι δεν θα μπουν στη διαδικασία να σας στηρίξουν. Προχωρήστε στα σχέδιά σας, αφού πρώτα οργανώσετε τον χρόνο σας και ελέγξετε όλα τα δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ερχονται ανακατατάξεις σε προσωπικό επίπεδο και αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα, εκτός από την υπεραισιοδοξία, είναι η υπερβολή. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να διατηρήσετε σταθερή πορεία που να μην έχει πολλούς ελιγμούς, ώστε να μη χάσετε τον αρχικό στόχο σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή στους τομείς όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που πέρασαν κρίση και να διορθώσετε τα λάθη σας. Μην επιτρέπετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να ανακατεύονται για το ίδιο θέμα.

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στο επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Φροντίστε να δουλέψετε μεθοδικά και συστηματικά, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αφήστε το χαμόγελό σας να βγει και πάλι προς τα έξω και δώστε χαρά στους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Ενα μικρό ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες. Πρέπει να πειθαρχήσετε με τους κανόνες, αν θέλετε να επιτευχθούν σύντομα οι στόχοι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενεργήστε όπως πρέπει κάνοντας καμιά φορά και τα στραβά μάτια και μετά περιμένετε τις εξελίξεις. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους. Επειδή μόνοι σας δεν θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη, μοιράστε αρμοδιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην περιορίζεστε  στο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, αλλά γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις φαντασιώσεις σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό, τόσο στα επαγγελματικά ζητήματα όσο και στον αισθηματικό τομέα, τον οποίο έχετε ταλαιπωρηθεί.

ΛΕΩΝ

Μην εναντιώνεστε σε ανθρώπους που σας κοντράρουν, απλώς δοκιμάστε άλλη χρονική στιγμή. Με σταθερές και ήρεμες κινήσεις θα πετύχετε ό,τι οι άλλοι επιδιώκουν σπασμωδικά. Ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας και μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία που θα παρουσιαστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο να κάνετε ό,τι αγαπάτε. Κερδίστε τους συνεργάτες σας αποδεικνύοντάς τους τη θέληση που έχετε και τις αντοχές σας. Μην αφήσετε την ένταση που υπάρχει να σας εκνευρίσει και κρατηθείτε μακριά από ζήλιες και κριτικές.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέματα που δεν γνωρίζετε καλά, διότι θα ανακαλύψετε ότι το πείσμα σας είναι η αιτία των απωλειών που δεν αντέχετε. Πείτε ευγενικά τις απόψεις σας και αφήστε τους άλλους να αποφασίσουν χωρίς να γίνεστε καταπιεστικοί. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε με αυτόν τον τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε κινήσεις και αποφάσεις, ενώ θα σας είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο καλύτερα από εσάς. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, δίνοντας στοργή στον σύντροφό σας και ελπίζοντας να σας την ανταποδώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι σίγουρο ότι θα σας προκληθούν ανησυχίες και αρκετό άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει δεν έχουν μπει ακόμη σε σειρά και επιμένουν να σας ταλαιπωρούν. Εκφράστε τα συναισθήματά σας στους δικούς σας και μην είστε τόσο αποστασιοποιημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην περιμένετε από τους άλλους να λύσουν τα δικά σας προβλήματα. Αν εσείς στέκεστε απαθείς απέναντι σε αυτά, τότε είναι λογικό ότι οι άλλοι δεν θα μπουν στη διαδικασία να σας στηρίξουν. Προχωρήστε στα σχέδιά σας, αφού πρώτα οργανώσετε τον χρόνο σας και ελέγξετε όλα τα δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερχονται ανακατατάξεις σε προσωπικό επίπεδο και αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα, εκτός από την υπεραισιοδοξία, είναι η υπερβολή. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να διατηρήσετε σταθερή πορεία που να μην έχει πολλούς ελιγμούς, ώστε να μη χάσετε τον αρχικό στόχο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή στους τομείς όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που πέρασαν κρίση και να διορθώσετε τα λάθη σας. Μην επιτρέπετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να ανακατεύονται για το ίδιο θέμα.

{{-PCOUNT-}}38{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H γλώσσα του σώματος (αλά Ελισάβετ) της Μίντλετον στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Τα μηνύματα που έστειλε η πριγκίπισσα Κέιτ από το...

Γενέθλια για τη Στέλλα Μπεζαντάκου – Δείτε πού τα γιόρτασε

Χαμός στα γενέθλια της Στέλλας Μπεζαντάκου στο πολυσύχναστο στέκι...

Κόσμος δίχως γυρισμό για τον Μπρους Γουίλις

Χαμένος στον κόσμο του μοιάζει ο Μπρους Γουίλις σε...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η influencer έκλεψε την παράσταση σε βαφτίσια στη Φολέγανδρο

Βαφτίσια στη Φολέγανδρο με λύρες, influencers και πλήθος επωνύμων,...

Τεμπέλικη κολοκυθόπιτα από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Σάλος με τη γεμάτη… τεστοστερόνη στήριξη Κούγια στον «Ρόκι» Λύτρα

Σε ακόμη ένα άνευ προηγουμένου σεξιστικό και συνάμα ομοφοβικό...

Η «άγνωστη» κόρη του Λυκουρέζου

Η Μαρίνα Κοριολάνο Λυκουρέζου, πρωτότοκη κόρη του ποινικολόγου Αλέξανδρου...