Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Δαγκωτό» στα μακροβούτια

Από τις κάλπες στις πλαζ βρέθηκαν χθες χιλιάδες πολίτες και είπαν «ναι» στις ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο και μακριά από την ένταση των τελευταίων ημερών.

Από τις κάλπες στις πλαζ βρέθηκαν χθες χιλιάδες πολίτες και είπαν «ναι» στις ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο και μακριά από την ένταση των τελευταίων ημερών.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΝΔΡΕΑ ΑΞΙΩΤΗ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Την ώρα που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη μία από τις πιο κρίσιμες ψηφοφορίες στην Ιστορία της χώρας, πλήθος Αθηναίων και Θεσσαλονικέων φορούσε το μαγιό του και έσπευδε μαζικά στις παραλίες για να απολαύσει δροσιστικές βουτιές και ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας (οι περισσότεροι αφού είχαν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα). Ρακέτες, beach volley, παγωμένες μπίρες και συζητήσεις για την «επόμενη μέρα» συνέθεταν το σκηνικό στις παραλίες ανά τη χώρα.

Υπέρμαχες του «όχι», η Γεωργία και η Γρηγορία ψήφισαν και αμέσως μετά έφυγαν για μπάνιο και έναν παγωμένο καφέ στη Βουλιαγμένη. «Υπάρχει λίγο άγχος για το αποτέλεσμα αλλά, αντί να κάτσουμε σπίτι, προτιμήσαμε να έρθουμε για μπάνιο» είπαν οι δύο κοπέλες και πρόσθεσαν: «Η ζωή θα συνεχιστεί σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα. Επιλέξαμε το “όχι” γιατί δεν μπορούμε να μείνουμε για πάντα κάτω από τις προσταγές των ξένων. Πρέπει κάποια στιγμή να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας».

Το μέλλον

Προβληματισμένες για το παρόν αλλά και αισιόδοξες για το μέλλον της χώρας εμφανίστηκαν δύο συνονόματες φίλες: «Είτε με “ναι” είτε με “όχι”, τα μέτρα που θα έρθουν θα είναι δύσκολα για όλους τους Ελληνες. Και οι δύο έχουμε παιδιά στο λύκειο και ανησυχούμε για το μέλλον τους. Ωστόσο ό,τι και να γίνει, πάντα θα βρίσκουμε τρόπο και χρόνο για να χαιρόμαστε μερικές ελεύθερες ώρες. Ζούμε στην Ελλάδα και αυτό δεν αλλάζει» είπαν οι δύο Αννες.

Χαλαρός και άνετος, ο κ. Ταξιάρχης ήταν χθες χαμογελαστός και σημείωσε πως δεν φοβάται τίποτα: «Χειρότερα απ’ όσο είμαστε σήμερα δεν γίνεται. Εγώ δεν θέλω να έχω πάνω από το κεφάλι μου τους τοκογλύφους. Βαρέθηκα να ζω σαν σκλάβος». Ο κ. Νίκος βρέθηκε στην παραλία Μπάτης του Παλαιού Φαλήρου: «Ψήφισα νωρίς και έτρεξα στην παραλία. Ο Ελληνας δεν χάνει την ελπίδα του ποτέ. Με “ναι” ή με “όχι”, αύριο θα είμαι πάλι εδώ να κάνω τις βουτιές μου»!

Παρόμοια ήταν η εικόνα στις παραλίες της Χαλκιδικής, όπου ξεχύθηκαν οι Θεσσαλονικείς, κατακλύζοντας τα beach bars. «Ψήφισα και είπα να κάνω ένα μπανάκι. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί από αύριο; Τώρα που προλαβαίνω!» είπε ο 24χρονος Σταύρος, ενώ ο φίλος του Νίκος συμφώνησε: «Η ζωή συνεχίζεται. Αν κάτσουμε να σκάσουμε θα αλλάξει κάτι;».
2q357y3w46yh 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...