Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Σανίδα σωτηρίας με μνημόνιο του βασιλιά Καρόλου στη Μενδώνη για την ανάπλαση...

Ο θάνατος και η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου...

Τα σίριαλ που θα «σκάσουν» στη μικρή οθόνη τη νέα σεζόν

Πολλές σειρές ετοιμάζονται τη νέα σεζόν καθώς η μυθοπλασία...

Έληξε το ματς αγάπης του Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πεταλά

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά...

Ζωντανεύει στο «The crown» το τέλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Νέες αντιδράσεις προκαλεί ο επερχόμενος τελευταίος κύκλος της σειράς...

Αστρολογική βόμβα πάνω από την Ελλάδα

Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που έχει ενεργοποιηθεί φέρνει δυσάρεστα πολιτικά γεγονότα. Τι θα συμβεί με Τσίπρα και Καραμανλή

Βαριά σκιά πάνω από την Ελλάδα έως και τον Οκτώβριο ρίχνουν τα άστρα, καθώς το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που βρίσκεται σε εξέλιξη φέρνει «τσουνάμι» δυσάρεστων πολιτικών γεγονότων και ανατροπές σε όλα τα επίπεδα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ 

Τα έντονα αστρολογικά φαινόμενα δρομολογούν σημαντικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» η αστρολογική σύμβουλος, εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Ασχέτως από την έκβαση του δημοψηφίσματος, υπάρχει αστρολογική «βόμβα» αυτή τη στιγμή, καθώς σύμφωνα με την κυρία Παπανικολοπούλου: «Εχουμε συνδυασμό αστρολογικών φαινομένων, αφού εκτός από την ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα από τον Μάιο, εξακολουθούν να μας επηρεάζουν οι σεληνιακές και οι ηλιακές εκλείψεις της προηγούμενης περιόδου, που τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματά τους.

»Οι δυο μεγάλες πτωχεύσεις της Ελλάδας (το 1893, με το ιστορικό “Δυστυχώς, επτωχεύσαμεν” του Χαρίλαου Τρικούπη και το 1932, με την κήρυξη της παύσης πληρωμών από την κυβέρνηση Ελευθέριου Βενιζέλου) έγιναν κυρίως κάτω από το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, που με μια σειρά άλλων αστρολογικών φαινομένων οδήγησαν τις καταστάσεις στα άκρα». Η αστρολογική σύμβουλος, που τιμήθηκε το 2003 από την American Federation of Astrologers ως η πρώτη Ευρωπαία με βραβείο για την προσφορά της στην έρευνα της αστρολογίας και στον άνθρωπο, επισημαίνει ότι είναι η εποχή που καθετί παλιό θα πεθάνει και θα περάσει στην Ιστορία.

Διάσπαση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝ.ΕΛ., η Ν.Δ., το Ποτάμι οδηγούνται σταδιακά σε διάσπαση! Θα υπάρξουν παραιτήσεις πολιτικών προσώπων και δρομολογείται η δημιουργία νέων φορέων, που θα καθορίσουν το πολιτικό σκηνικό του μέλλοντος. Η οικουμενική κυβέρνηση είναι στην πολιτική ατζέντα μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ τα άστρα δείχνουν ανοδική πορεία και της Χρυσής Αυγής.

Η Ελλάδα οδηγείται σε μετεκλογικές αναμετρήσεις, αφού είτε με δραχμή είτε με ευρώ το κόστος διαβίωσης αυξάνεται, με αποτέλεσμα σημαντικοί τομείς της καθημερινότητας να πληγούν σημαντικά. Οι οικονομίες από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα ευνοούνταν μόνο με τη Σεισάχθεια, τα πολύ τολμηρά και δραστικά νομοθετικά μέτρα του Σόλωνα για την ανακούφιση των πολιτών» προβλέπει και σημειώνει: «Η Ελλάδα τώρα δεν μπορεί, δυστυχώς, να βασιστεί ούτε στον τουρισμό της για να μειώσει το κόστος των απωλειών. Ποιος θα επιλέξει μια χώρα που βρίσκεται σε πολιτική αστάθεια για μεγάλο διάστημα; Το θέμα, όμως, που δημιουργείται μέσα απ’ αυτή την περιπέτεια είναι πως εφεξής φαίνεται να αλλάζει ο χάρτης του παγκόσμιου τουρισμού, με την Ελλάδα να χάνει σημαντικό έδαφος και να χρειάζεται να αλλάξουμε προσέγγιση».

Οπως προβλέπει η κυρία Παπανικολοπούλου, οι ανατροπές θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, όταν θα έχουμε αστρολογικά το τετράγωνο Ποσειδώνα – Κρόνου σε συνδυασμό με σεληνιακή έκλειψη: «Η τελευταία “ματωμένη Σελήνη'” δημιουργεί ακραία κόμματα και κυβερνήσεις.

»Το 1979 το ίδιο τετράγωνο ήταν απέναντι από τα μεταβλητά ζώδια (Παρθένος και Τοξότης) και παγκοσμίως είχαν έρθει τα πάνω κάτω, κάτι που θα συμβεί ξανά! Θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για την αντίστροφη μέτρηση της πολιτικής καριέρας της Ανγκελα Μέρκελ, ενώ θα έχουμε τη λεγόμενη “Αραβική Ανοιξη” στην Τουρκία, οικονομική αστάθεια, τρομοκρατικά χτυπήματα και πολιτικές εξελίξεις σε Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Σουηδία, προβλήματα στην Ισπανία, ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμούς και ηφαίστεια. Στην Ελλάδα μέσα από τις πολιτικές εξελίξεις θα ξεκινήσει μια προσπάθεια επαναφοράς του Κώστα Καραμανλή, μόνο που η Ιστορία έχει δείξει πως οι Καραμανλήδες επιστρέφουν ως εθνάρχες»!

«Καμπανάκι» από τις 19 Μαρτίου

Στις 19 Μαρτίου η «Espresso» είχε δημοσιεύσει (με τίτλο «Το σημάδι του ήλιου») τις πολιτικές προβλέψεις της Δήμητρας Παπανικολοπούλου που την ανέδειξαν μεταξύ των κορυφαίων αστρολόγων, αφού… έπεσε σε όλα μέσα. Στο δημοσίευμα με αφορμή την ολική έκλειψη ηλίου της 20ής Μαρτίου, η rq34rtq34rtαστρολογική σύμβουλος μιλούσε για ανατροπές και αστάθεια, καθώς και για προκλήσεις και δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι τα αποτελέσματα της πιο καυτής έκλειψης των τελευταίων δεκαετιών θα μας επηρεάζουν για τουλάχιστον πέντε χρόνια! Οπως εξηγούσε χαρακτηριστικά η κυρία Παπανικολοπούλου, «αρχηγός» της έκλειψης στην 20ή μοίρα των Ιχθύων ήταν ο Αρης, «ο οποίος προκαλεί πολεμικές επιθέσεις και εκρηκτικές καταστάσεις σε πολιτικό, γεωπολιτικό και κοινωνικό επίπεδο». Η συγκεκριμένη έκλειψη, όπως περιέγραφε στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, σημαίνει το τέλος ενός σημαντικού κύκλου ζωής και το ξεκίνημα ενός νέου: «Μεγάλα ονόματα της πολιτικής σκηνής θα σβήσουν από τον χάρτη της πολιτικής Ιστορίας».

Η ίδια διαβάζοντας «χάρτες» και αστρολογικά φαινόμενα είχε προβλέψει και όλα όσα δημιουργήθηκαν μέσα στα κυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. μετά τους πολιτικούς τριγμούς, με τις διαφωνίες και τις διχογνωμίες ανάμεσα στα πολιτικά πρόσωπα και τα κυβερνητικά στελέχη.

Σημαντικές ήταν, όμως, και οι προβλέψεις της για τη νέα χρονιά. Στο δημοσίευμα στις 2 Ιανουαρίου με τίτλο «Μη μου πεις… Είναι έτος Καραμανλή», η Δήμητρα Παπανικολοπούλου είχε προβλέψει πως μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου στην Ελλάδα, «λόγω σημαντικών προβλημάτων που θα ανακύψουν, θα δημιουργηθούν δύσκολες πολιτικές καταστάσεις, που προμηνύουν και μετεκλογικές ανατροπές. Είναι πολύ πιθανόν μέσα από αυτή την κατάσταση να οδηγηθούμε ξανά σε νέες εκλογές».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιάζει στα 92 της μητέρα καταξιωμένης ηθοποιού

Η σικάτη κυρία της φωτογραφίας είναι 92 ετών ωστόσο...

Χαμογελαστή και με διαπεραστικό βλέμμα από παιδί η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Το χαμόγελό της και το βλέμμα είναι ίδιο μέχρι...

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την «πριγκίπισσα των αλλαντικών»;

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την 24χρονη...

Στα δύο κόπηκε η οικογένεια της θλιμμένης Νταϊάνα

Η μεγάλη απουσία του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα ,...

Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε ζευγάρι με τον κομμωτή, Βασίλη...

Σικάτη και όμορφη από μικρή

Η μικρούλα της φωτογραφίας σήμερα είναι καταξιωμένη ηθοποιός, σύζυγος...