Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Γωγουλίνι με νέο στήθος

Η Γαρυφάλλου στο χειρουργείο για να κάνει ανόρθωση αλλά και αυξητική

e243tr 2Οι selfies μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο βρέθηκε προ ημερών, ανησύχησαν τους θαυμαστές της που με απανωτές ερωτήσεις στα social media προσπαθούσαν να μάθουν γιατί οδηγήθηκε στο χειρουργικό κρεβάτι.

ΑΠO ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, γνωστή από την παρουσίαση παιδικών εκπομπών, τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «The Wall» και τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Γιάννη Φλωρινιώτη, μιλά στην «Espresso», με μια αποκαλυπτική φωτογράφιση, για τη νοσηλεία της. Οπως λένε το «Γωγουλίνι» και ο γιατρός της, ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σκούρας, οι λόγοι ήταν καθαρά καλλωπιστικοί.

Εδώ και καιρό η Γωγώ ήθελε να διορθώσει το στήθος της: «Ως έφηβη υπήρξα αρκετά juicy, αλλά χρόνια μετά αποφάσισα να απαλλαγώ από τα κιλά αυτά. Οταν τελικά αδυνάτισα, το στήθος μου χαλάρωσε και το θεωρούσα το αδύνατο σημείο μου. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα σκεφτεί να το φτιάξω, αφού είχα συμβιβαστεί με την εικόνα του, αλλά βλέποντας μια φίλη μου που είχε χειρουργηθεί πρόσφατα για τον ίδιο λόγο από τον Γιώργο Σκούρα είπα “γιατί όχι κι εγώ;”. Ετσι πήρα ξαφνικά την απόφαση, χωρίς προηγουμένως να το έχω συζητήσει ούτε καν με τη μητέρα μου!»

«Γελάω με όσες το κρύβουν»
e243tr 1
Οπως προσθέτει, δεν ανήκει στην κατηγορία των γνωστών γυναικών που αρνούνται να παραδεχτούν ότι έχουν υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση: «Μάλιστα γελάω με όλες εκείνες που ενώ φαίνεται πως κάτι έχουν πειράξει σε πρόσωπο ή σώμα, δεν τολμούν να το πουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σαν να βλέπεις άλλη εικόνα πριν και άλλη μετά! Ομως εκείνες επιμένουν. Ακόμα και τα στήθη τους, εκεί που πριν έμοιαζαν με… λεμονόκουπες, ξαφνικά έγιναν δύο και τρία νούμερα μεγαλύτερα! Ελεος πια!»

Σύμφωνα με τον κ. Σκούρα που ανέλαβε την χειρουργική επέμβαση, το αποτέλεσμα δείχνει απόλυτα φυσικό. Κι αυτό γιατί το νέο μέγεθος του στήθους ταιριάζει απόλυτα με τις σωματικές αναλογίες της γνωστής τηλεπερσόνας: «Υπεβλήθη σε επέμβαση ανόρθωσης και αυξητικής στήθους, γιατί ύστερα από απότομη απώλεια βάρους είχαν υποστεί και οι δύο μαστοί της σημαντική χαλάρωση.

»Αυτό που ήθελα ως γιατρός της ήταν να της χαρίσω ένα φυσικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό από την πρώτη συνάντησή μας της εξήγησα ποιο ήταν το σωστό μέγεθος σιλικόνης που έπρεπε να τοποθετήσουμε. Αλλωστε και στη Γωγώ, όπως κατάλαβα, δεν αρέσουν οι υπερβολές και οι απότομες αλλαγές. Θεωρώ πως το τελικό αποτέλεσμα, εκτός από εμένα ως γιατρό της, έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα και την ίδια, που όλες αυτές τις ημέρες περίμενε με αγωνία να την ελευθερώσω από τις γάζες, ώστε να δει την εικόνα του νέου της στήθους!» λέει ο γνωστός πλαστικός χειρουργός.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....