Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

Εφυγε στο παρά πέντε

Γιατί ο Μίνως Θεοχάρης αποχώρησε την τελευταία στιγμή από το καστ του έργου «Μέρες Ραδιοφώνου»

Τα πάνω κάτω έφερε ο Μανώλης από το «Κάτω Παρτάλι» στις «Μέρες Ραδιοφώνου», αφήνοντας σύξυλους τους συναδέλφους του.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο Μίνως Θεοχάρης αποχώρησε την τελευταία στιγμή από το καστ της μουσικής παράστασης με θέμα το ραδιόφωνο, που ήδη περιοδεύει ανά την Ελλάδα χωρίς αυτόν, επικαλούμενος σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, κάτι που ανακοίνωσε και με ανάρτησή του στο facebook.

Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές της «Espresso», στην απόφαση να φύγει από το έργο έπαιξε ρόλο και το ότι ένας φίλος του, αμπιγέρ, τον οποίο πρότεινε ο ηθοποιός να είναι μαζί τους στην περιοδεία, τελικά δεν κατάφερε να κλείσει δουλειά με τους υπευθύνους του καλλιτεχνικού σχήματος.

«Από τις πρόβες είχε φανεί πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Μίνωα Θεοχάρη, αφού, ενώ οι άλλοι ηθοποιοί έπαιζαν κανονικά τον ρόλο τους, εκείνος απομονωνόταν και ασχολιόταν με το κινητό του. Μάλιστα, όταν του ζητούσαν να συμμετέχει στις πρόβες μαζί τους αυτός επέμενε να λέει απλώς τα λόγια του για να μην… κουράζεται» μας λέει άτομο που γνωρίζει καλά τι συνέβαινε στις πρόβες και συνεχίζει με την εξής αποκάλυψη: «Κάποια στιγμή στις πρόβες δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τις αλλαγές των ρούχων των ηθοποιών -κυρίως των γυναικών- και αμέσως ο Μίνως προθυμοποιήθηκε να φέρει έναν φίλο του να αναλάβει καθήκοντα αμπιγέρ. Πράγματι εμφανίστηκε ο νεαρός για τη δουλειά, αλλά κάποιες από τις ηθοποιούς μόλις τον είδαν αντέδρασαν, λέγοντας πως θα προτιμούσαν να βρεθεί μια γυναίκα για να τις ντύνει και να τις γδύνει. Ε, αυτή η απόρριψη του φίλου του δεν άρεσε καθόλου στον Θεοχάρη, όσο κι αν δεν το έδειξε».

Αντιδράσεις

Με το που έγινε γνωστή η αποχώρησή του οι καλλιτέχνες της παράστασης (Μάκης Δελαπόρτας, Νεφέλη Ορφανού, Αντώνης Λουδάρος, Νίνα Λοτσάρη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Παναγιώτης Πετράκης) αγχώθηκαν για το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα στη σκηνή αλλά, όπως φάνηκε, όλα πήγαν καλά, αφού «επιστρατεύτηκε» ο χορογράφος της παράστασης για να καλύψει μέρος του ρόλου του ηθοποιού.

Ο Μάκης Δελαπόρτας τον κατηγόρησε δημόσια για έλλειψη επαγγελματισμού και χθες ο νεαρός ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ένα μήνυμα με αιχμές για διαφημιστική εκμετάλλευση της αποχώρησής του. «Το να είσαι τόσο καλός επαγγελματίας που να εκμεταλλεύεσαι την αδυναμία κάποιου για το συμφέρον και τη προβολή σου είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Σίγουρα με αυτή την έννοια δεν είμαι “επαγγελματίας” ηθοποιός. Είμαι βέβαια ευγενής, αξιοπρεπής και περήφανος άνθρωπος. Ο,τι έχει ο καθένας» έγραψε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...