Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε. Οι σωστές κινήσεις θα…

ΚΡΙΟΣ: Για να βρείτε την εσωτερική γαλήνη σας μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις. Καινούργιες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα, αν πρόκειται να βασιστείτε στους άλλους ή στην τύχη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερον ήμισυ την αγάπη σας. Μην τα θεωρείτε όλα δεδομένα και βολεύεστε, γιατί δεν γίνεται να δείτε το μέλλον με γυρισμένη την πλάτη σε αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή, αν σκοπεύετε να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με τον σύντροφό σας και πρέπει να καταλαβαίνετε ότι καλύτερη ασπίδα για τη σχέση σας είναι η αμοιβαία κατανόηση και η ειλικρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε κάτι προκειμένου να εντοπίσετε τους λόγους που σας ξυπνούν το αίσθημα της ζήλιας αποφεύγοντας να είστε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις σας. Το έτερον ήμισυ είναι επιφυλακτικό, γιατί θέλει να σας κρατήσει μακριά από καταστάσεις στις οποίες δεν πρέπει να εμπλακείτε.

ΛΕΩΝ: Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Περιορίστε ευαισθησίες και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις, αν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια. Μην μπερδεύετε τον ρομαντισμό με τα εργασιακά σας θέματα, γιατί θα φανείτε ασυνεπείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ: Ο,τι δεν σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας σύντομα. Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη μένετε σε μικρότητες και ζητήστε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδιά σας χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε. Οι σωστές κινήσεις θα σας βοηθήσουν επίσης να διευθετήσετε κάποιες παλιές εκκρεμότητες. Βρείτε έξυπνους τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας πριν έρθουν τα έξοδα να σας πνίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε τις κοινωνικές σχέσεις σας, αλλά θα χρειαστεί να αναβάλετε κάποιες αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα. Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας πριν μετανιώσετε για τις επαγγελματικές αποφάσεις σας. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας με άτομα που απλώς σας χρησιμοποιούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και δώστε λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούν. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, γιατί πληγώνετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Εκφράστε ακριβώς αυτά που αισθάνεστε, ώστε οι άλλοι να μπορέσουν να σας καταλάβουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί ο κόσμος να περνάει περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, εσείς ωστόσο συγκριτικά με τους άλλους μπορείτε να βρείτε ευκολότερα κάποιες λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Ανανεώστε τις συνεργασίες σας, διατυπώστε τις απόψεις σας και κερδίστε τις εντυπώσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...