Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Λιποθυμίες στη Μύκονο

Μια σεξοβόμβα «έσκασε» στη Μύκονο! Μετά την εμφάνισή της με το μικροσκοπικό, μαύρο μαγιό που κάλυπτε μετά βίας τα «πλούσια» προσόντα της, η Λέξι Στίβενς «τρέλανε» πάλι τους λουομένους που βρέθηκαν στο διάβα της

w45tg354tg 8Μια σεξοβόμβα «έσκασε» στη Μύκονο! Μετά την εμφάνισή της με το μικροσκοπικό, μαύρο μαγιό που κάλυπτε μετά βίας τα «πλούσια» προσόντα της, η Λέξι Στίβενς «τρέλανε» πάλι τους λουομένους που βρέθηκαν στο διάβα της.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το φωτομοντέλο από την Αυστραλία, που έλκει την καταγωγή του από τη Γερμανία και τον Λίβανο, εμφανίστηκε σχεδόν topless σε κοσμική παραλία του νησιού, κάνοντας τις μηχανές των παπαράτσι να πάρουν φωτιά.

Φορώντας μαύρο μπραζίλιαν μαγιό και λευκό T-shirt, η 29χρoνη Λέξι έπεσε στη θάλασσα για να δροσιστεί, αφού η θερμοκρασία στο νησί είχε αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα. Βγαίνοντας ωστόσο από το νερό προκάλεσε «καύσωνα», αφού το φανελάκι είχε κολλήσει στο σώμα της, αφήνοντας το πληθωρικό στήθος της σε κοινή θέα. Πληροφορίες που θέλουν πολλούς άντρες οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην παραλία να έτρεξαν σε χρόνο ρεκόρ στις ντουσιέρες ελέγχονται ως ανακριβείς.

Κουτσομπολιά

Το σίγουρο είναι ότι η σέξι Λέξι μαγνήτισε τα βλέμματα και έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρο το νησί, ξεπερνώντας σε δημοτικότητα ακόμη και την Αμερικανίδα w45tg354tg 2τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ, η οποία πρωταγωνιστούσε μέχρι πρότινος στα κουτσομπολιά λόγω του ειδυλλίου της με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι.

Μετά το γενέθλιο πάρτι της, στη διάρκεια του οποίου έγινε «τύφλα» στο μεθύσι, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της υποβασταζόμενη, η Νικόλ συνεχίζει απτόητη τις διακοπές της, παρέα με τον σύντροφό της. Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή ως μέλος του συγκροτήματος Pussycat Dolls, εθεάθη στην Ψαρού μαζί με τον Παϊτίμ και φάνηκε να διασκεδάζει, ενώ φιλοξενήθηκε και στο σκάφος της Μαρίνας Βερνίκου για μία μίνι βόλτα.

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, τέλος, βρίσκονται και δύο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Γερμανίας. Την ώρα που η Ανγκελα Μέρκελ διαπραγματεύεται με τον Αλέξη Τσίπρα για το μέλλον των Ελλήνων στη ζώνη του ευρώ εκείνοι απολαμβάνουν τον ήλιο και τις ομορφιές των Κυκλάδων. Πρόκειται για τον Λούις Χόλτμπι, ο οποίος αντάλλαξε παθιασμένα ερωτικά φιλιά μέσα στη θάλασσα με τη σύντροφό του εκ Δανίας Αν Σάρλοτ, και τον φίλο και συμπαίκτη του στην ομάδα του Αμβούργου Ματίας Οζτρολεκ, που εμφανίστηκε στην πλαζ με την αγαπημένη του Κατρίν Ερτλ και επιδόθηκαν σε ναζιάρικα παιχνίδια μέσα κι έξω από το νερό.

r34t234t234 2Σε ερωτικό παροξυσμό

Απόβαση στο νησί των ανέμων έκανε η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι σόου «The Real Housewives of Orange County» Τάμρα Μπάρνει μαζί με τον τρίτο κατά σειρά σύζυγό της, Εντι Τζατζ.

Εχοντας συνηθίσει την παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων στην καθημερινότητά της, η Τάμρα, που, σημειωτέον, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, άρχισε να χορεύει μόλις εντόπισε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάνοντας ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τραβήξει την προσοχή τους. Σαν να βρέθηκαν ξαφνικά σε ερωτικό «παροξυσμό», η ίδια και ο Εντι έκαναν βόλτες στην πλαζ και αντάλλαξαν ερωτικά φιλιά. Ξεκινώντας την καριέρα της από μεσίτρια, η Τάμρα κατάφερε να ανέβει κοινωνικά όταν παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της, Σάιμον Μπάρνεϊ. Οι δυο τους άρχισαν να δείχνουν τη ζωή τους στο ριάλιτι το 2009 και χώρισαν έπειτα από δύο χρόνια. Στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της ο Εντι.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...