Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και θέλει την υποστήριξή σας. Μην…

ΚΡΙΟΣ: Εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντα θέματα. Για να αποφύγετε τη ρήξη με τους συνεργάτες σας, αφήστε τους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών για να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να εκπληρωθούν σε μια κοινωνική εκδήλωση. Βελτιώστε τη σχέση με τον σύντροφό σας ή με κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχατε ψυχρανθεί. Για να χαρείτε τον έρωτα επιβάλλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συνεργάτες σας παρεμβαίνουν σε κάποιες ενέργειές σας, γιατί η στάση σας προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Αν και έχετε πολλά να πείτε, δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσετε με έναν καταιγισμό ερωτήσεων. Κρατήστε σταθερή στάση μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και πριν από κάθε βήμα σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας. Επαναστατήστε τώρα σε ό,τι δεν σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια. Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, αλλάξτε τις μόνοι σας.

ΛΕΩΝ: Ο,τι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας. Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά, για να βάλετε γερά θεμέλια στις καινούργιες σας σχέσεις. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες προτού τις δείτε αναλυτικότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί έχουν πέσει. Μπορεί εσείς να τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει τελειώσει και αυτό μαζί σας. Βελτιώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

ΖΥΓΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα εκ του μηδενός. Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας για κάποια θέματα πριν κουραστούν οι γύρω σας. Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας. Καταπολεμήστε το άγχος σας και εμπνευστείτε από τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και θέλει την υποστήριξή σας. Μην πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις που θα αφορούν τη σχέση σας, γιατί είναι επικίνδυνο. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και θα δείτε καθαρότερα τις νέες προοπτικές στην εργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή δεν είναι δυνατό να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους. Κάνατε επαναστάσεις που δεν ευδοκίμησαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους, απομακρύνατε φίλους και κυρίως αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να ορίσει εκείνο το πότε θα συζητήσετε τα κοινά σας σχέδια. Μην αδιαφορείτε και μη δυσκολεύετε περισσότερο τα πράγματα. Η διάθεση που έχετε για αλλαγές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κουραστικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ψυχική επαφή που έχετε με ορισμένα πρόσωπα είναι αρκετή για να νιώσετε καλύτερα. Εάν μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας, μπορούν να σας δώσουν περισσότερα. Κλείστε μια για πάντα ιστορίες που σας πλήγωσαν και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...