Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Παντρεύτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Δημαρχείο της Ραφήνας

Παντρεύτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά.Η παρουσιάστρια...

Αλίκη Κακολύρη: Η «κόρη» του Πέτρου Λαγούτη στους «Παγιδευμένους» ποζάρει τόπλες

Η Αλίκη Κακολύρη υποδύεται την κόρη του Πέτρου Λαγούτη...

Ο Προκοπίου αγόρασε 18.100.000 ευρώ τμήμα από το μυθικό κτήμα του Κοντομηνά...

Στα χέρια του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου πέρασε τμήμα από...

Ανατροπή στη δίκη για τη δολοφονία Μακρή – Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του...

Άντζελα Δημητρίου για την κρίση: Δεν γουστάρω το ΕΓΧΩΡΙΟ, θέλω να πάρω το ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει; Όχι πάντα. Τι είπε η γνωστή και αγαπημένη Άντζελα Δημητρίου, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, για τα προϊόντα που εισάγονται στη χώρα (Vid)

Γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει; Όχι πάντα. Τι είπε η γνωστή και αγαπημένη Άντζελα Δημητρίου, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, για τα προϊόντα που εισάγονται στη χώρα (Vid)

Το σχόλιό της για τις πολιτικές εξελίξεις, τον συνωστισμό των πολιτών και συνταξιούχων στις τράπεζες και τα ΑΤΜ και τα εισαγόμενα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ έκανε η Άντζελα Δημητρίου.

 Μιλώντας στο Star, η γνωστή τραγουδίστρια, είπε:

“Σαν έντιμος πολίτης λέω, ότι περνάμε δύσκολα, αλλά είναι για καλό μας, αυτό που γίνεται. Αρκετά αντέξαμε τα τελευταία πέντε χρόνια, μας ταλαιπώρησαν πάρα πολύ και πρέπει κάποια στιγμή, να αγαπήσουμε την Ελλάδα, την Ελλάδα την οποία δεν αγαπήσαμε ποτέ. Την Ελλάδα που έχει τα πάντα κι εμείς την Ελλάδα δεν την αγαπήσαμε. Αρκετά μας έχουν εκμεταλλευτεί και αρκετά  μας έχουν πικράνει. Κάποια στιγμή πρέπει να ορθοποδήσουμε”.

“Εγώ στεναχωριέμαι και λυπάμαι με αυτούς τους ανθρώπους, σε ένα ΑΤΜ που λιποθυμάνε και πέφτουν κάτω, αλλά τι να κάνουμε, πρέπει να το περάσουμε αυτό για να βάλουμε μυαλό. Πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας, πρέπει να είμαστε Έλληνες, πρέπει να γίνουμε Έλληνες. Τέλος του μήνα έρχεται ξένος d.j. να παίξει στη Μύκονο. Γιατί να έρθει ξένος d.j; Δεν έχουμε Έλληνες;”

“Με νοιάζει εμένα που πάω στο σούπερ μάρκετ και δεν μπορώ να βρω ζάχαρη για τη μάνα μου. Δεν γουστάρω τα ξένα προϊόντα λοιπόν. Προτιμώ τα ελληνικά. Δεν μπορεί να μου αφαιρέσει το λάδι μου εμένα, το ελληνικό. Δεν γουστάρω το εγχώριο, δεν θέλω να πάρω το κρέας το εγχώριο, θέλω να πάρω το ελληνικό, το δικό μου από το χωριό μου”, είπε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με ρεπόρτερ του Open

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής παντρεύτηκε τη σύντροφό του...

«Τσακώσαμε» το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ να διασκεδάζει στους Ρέμο – Γαρμπή

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει βρει...

Ερωτευμένος ο Φίλιππος Τσαγκρίδης – Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του από την...

«Με τον άντρα μου χαθήκαμε για 10 χρόνια και όταν ξαναβρεθήκαμε στον πρώτο μήνα έμεινα έγκυος»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ εξομολογήθηκε πώς έγινε η...

Ο μικρός τσολιάς της φωτογραφίας είναι ηθοποιός της σειράς «Σασμός»

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο γνωστός...

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος, μεγαλώνει και είναι κακός»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά γνωστού κυρίου της σόουμπιζ...

«Παρέλαση 1985 Δ.Μ. Καταδρομών», έγραψε ο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τον εορτασμό της 25ης...

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Έγινε μαμά γνωστή ηθοποιός

Έγινε μαμά γνωστή πρωταγωνίστρια και η χαρά της δεν...