Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν…

ΚΡΙΟΣ: Ξεκαθαρίστε τι δεν ταιριάζει στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας. Μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των συνεργατών σας και μη μετέχετε σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν σχόλια. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη, αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να γίνει αυτό ακριβώς που θέλετε δώστε σαφείς εντολές. Διατηρήστε την αντοχή σας σε υψηλό επίπεδο και αδιαφορήστε για όσους θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους. Μην αρνηθείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα βγουν λάθος συμπεράσματα για το άτομό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται κυρίως στη μεγάλη πίεση που δέχεται από μέρους σας. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί μαζί του. Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά εκείνος έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπαίνετε σε νέα φάση στη ζωή σας και είναι φυσικό να έχετε δυσκολίες. Παρότι ξεπεράσατε τις μεγάλες τριβές, υπάρχουν ακόμα κάποια κενά και καλό είναι να μην τα παραβλέψετε. Αν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Αν δεν φανείτε ψύχραιμοι, μπορεί οι οικονομικές υποχρεώσεις να γίνουν η αιτία για ομηρικούς καβγάδες. Επειδή η επικοινωνία θα είναι κάπως δύσκολη, προσέξτε να μη λάβετε λάθος μηνύματα. Βάλτε ένα στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε χρόνο στους γύρω σας για να καταλάβουν πώς λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν. Θα σας δοθούν αξιόλογες ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα κι αν είναι συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μη δώσετε σε κανέναν υποσχέσεις που θα σας δεσμεύουν. Στα προσωπικά σας αρκεί να γίνετε λίγο περισσότερο κοινωνικοί για να έχετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν ακριβώς όπως εσείς τα φαντάζεστε. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι ενέργειες στις οποίες προβαίνετε είναι αποδοτικές. Η δεσποτική συμπεριφορά που υιοθετείτε κάποιες φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν ανεπαρκείς και ανίκανοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέπετε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις να αλλάζουν το πρόγραμμα της ημέρας σας. Ασχοληθείτε με κάποια θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα και προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε. Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα τους συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε διαφωνίες που θα προκαλέσουν ρήξεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μαλώσετε ή ότι θα τα ξαναβρείτε αργότερα. Επιβάλλεται να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην γίνουν λάθη που θα ανατρέψουν την πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με αγάπη και σεβασμό με τα επαγγελματικά θέματα, ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε. Μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες κερδίζονται, δεν χαρίζονται. Υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα είναι η συνταγή για να αντιληφθείτε αυτά που έχουν αξία στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα που γνωρίζετε καλά ότι είναι λανθασμένα. Ενα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και είναι σημαντικό να αρχίσει με αισιοδοξία.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...