Διαπλάτυνση πέους με… υαλουρονικό οξύ

Νέα τεχνική μεγέθυνσης πέους, που βασίζεται στη χρήση συγκεκριμένου τύπου υαλουρονικού οξέως, παρουσιάστηκε στο…

Νέα τεχνική μεγέθυνσης πέους, που βασίζεται στη χρήση συγκεκριμένου τύπου υαλουρονικού οξέως, παρουσιάστηκε στο Aesthetic Show 2015 του Λας Βέγκας από Ιταλό και Αμερικανό χειρουργό.

Ο Γκαμπριέλε Αντονίνι του πανεπιστημίου Σαπιέντσα της Ρώμης και ο Πολ Περίτο του Coral Gables Hospital της Φλόριντα δημιούργησαν πρωτοποριακή μέθοδο, με την οποία μπορεί να αυξηθεί η περίμετρος του πέους μέχρι οχτώ με 10 εκατοστά. Οπως επισήμαναν, πρόκειται για ασφαλή τεχνική που χρησιμοποιεί το διασταυρούμενο υαλουρονικό οξύ (cross linked) και τα αποτέλεσματα της οποίας διαρκούν στον χρόνο.

Απορρόφηση

«Το 90% των ασθενών μας δεν παρατήρησε απορρόφηση του υλικού στους επόμενους 20 μήνες, ενώ το υπόλοιπο 10% μας ζήτησε νέα μικροεπέμβαση, δηλώνοντας όμως ικανοποιημένο» εξήγησε ο Γκαμπριέλε Αντονίνι, για να προσθέσει ότι «πρόκειται για επέμβαση που μπορεί να γίνει στο ιατρείο, διαρκεί 15 λεπτά, ενώ δεν έχει παρενέργειες ούτε αλλεργικές αντιδράσεις, γιατί το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στο δέρμα».

Τα τελευταία τρία χρόνια οι δύο χειρουργοί έκαναν επεμβάσεις αύξησης των διαστάσεων του πέους σε 1.500 ασθενείς, με την αύξηση της περιφέρειας να κυμαίνεται από τέσσερα μέχρι οχτώ εκατοστά και σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις να φτάνει τα 10 εκατοστά. «Το πέος φαίνεται απολύτως φυσικό, μαλακό, με ομοιόμορφη κατανομή του υαλουρονικού οξέος, χωρίς κηλίδες ή παραμορφώσεις» κατέληξε ο Γκαμπριέλε Αντονίνι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ