Ξεκλήρισε οικογένεια για μια θέση πάρκινγκ!

Σωφρονιστικός υπάλληλος ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια…

Σωφρονιστικός υπάλληλος ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια στην Ιταλία για μια θέση στάθμευσης. Ο 50χρονος Λουτσιάνο Πετσέλα, που εργάζεται στη φυλακή του Σεκοντιλιάνο στη Νάπολη, δολοφόνησε τους γείτονές τους και έναν πελάτη τους πυροβολώντας τους με το υπηρεσιακό όπλο του. Νεκροί είναι ο 23χρονος Πιέτρο Βέρντε, ο 61χρονος πατέρας του Μικέλε, η σύζυγός του Βιντσέντσα, 58 ετών, και ο 37χρονος Φραντσέσκο Πινέστρο.

Οι Βέρντε έμεναν σε διώροφη μονοκατοικία, δίπλα από το σπίτι του Πετσέλα. Διατηρούσαν επιχείρηση παραγωγής καφασιών για φρούτα, τα οποία πουλούσαν -ανάμεσα στους άλλους- και στον Πινέστρο. Τον σωφρονιστικό υπάλληλο όμως τον ενοχλούσαν τα φορτηγά που στάθμευαν συνεχώς δίπλα από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να τσακώνεται αδιάκοπα με τους Βέρντε.

Τον πυροβόλησε

Ο τελευταίος τσακωμός κατέληξε σε τραγωδία. Μόλις ο Φραντσέσκο Πινέστρο πάρκαρε το φορτηγό για να φορτώσει καφάσια για το οπωροπωλείο του, ο Λουτσιάνο Πετσέλα τον πλησίασε σε έξαλλη κατάσταση και λογόφεραν. Αμέσως μετά επέστρεψε στο σπίτι του, πήρε το υπηρεσιακό όπλο του και τον πυροβόλησε. Ο 37χρονος, τραυματισμένος βαριά, προσπάθησε να ξεφύγει με το φορτηγό, αλλά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε πάνω σε τοίχο. Λίγο αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι των Βέρντε πυροβολώντας διαδοχικά τον πατέρα, τη μητέρα και τον γιο, ο οποίος είχε βγει από το δωμάτιό του για να δει τι συνέβαινε. Η μόνη που γλίτωσε ήταν η κοπέλα του, που έμεινε στο υπνοδωμάτιο. Αμέσως μετά ο σωφρονιστικός υπάλληλος πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε την πράξη του παραδίδοντας το όπλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.