Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού από μεγάλο έρωτα

Η χαμένη κόρη της Βίρνας Δράκου (στη «Λάμψη») ζει πλέον στη Νέα Υόρκη με…

Εξαφανισμένη για περισσότερα από επτά χρόνια είναι η Τζένη Ιωακειμίδου. Η ηθοποιός που έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά βήματά της στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου υποδυόμενη τη χαμένη κόρη της Βίρνας Δράκου (Κάτια Δανδουλάκη), όταν ακόμη ήταν σπουδάστρια στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, είχε ταλέντο, ομορφιά, σπουδές, μόρφωση και μέλλον στο θεατρικό σανίδι.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Μάλιστα όταν η Ελένη Μενεγάκη πήρε μεταγραφή για τον Alpha αφήνοντας κενή τη θέση της στον «Πρωινό καφέ» το όνομα της ταλαντούχας ηθοποιού, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ήταν από τα πρώτα που έπεσαν στο τραπέζι των συσκέψεων στον ΑΝΤ1.

Η Ευγενία Ιωακειμίδου, που έχει σπουδάσει χορό στην Αγγλία, έπαιξε στις σειρές «Φάε τη σοκολάτα σου» (2003), «Η γη της Ευαγγελίας» (2006) και «Τα φιλαράκια» (2002), ο ρόλος όμως που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνος της Ουκρανής μπαργούμαν στο σίριαλ «Βότκα πορτοκάλι».

Παραστάσεις

Τελευταία φορά που εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό ήταν το 2008 ως πρωταγωνίστρια στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», στο πλάι του Γιώργου Κιμούλη, και τηλεοπτικά -την ίδια χρονιά- στη σειρά «Αληθινοί έρωτες» στον Alpha, με συμπρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και την Ευγενία Γιακουμή. Κατόπιν τα ίχνη της χάθηκαν και κανείς δεν γνώριζε πώς και πού ζούσε.

eqw4rtqw4r 1Για την εξαφάνισή της όμως έρωτας ήταν η αιτία! Το καλοκαίρι του 2008 η Τζένη γνωρίστηκε με τον Ντάρεν Ρίτσαρντσον, έναν μεγαλοδικηγόρο από τη Νέα Υόρκη, σε ένα από τα ελληνικά νησιά όπου έκανε διακοπές, όπως είχε αποκαλύψει τότε η «Espresso».

Η ηθοποιός επιθυμούσε να κρατήσει το «μυστικό» της μακριά από τους παπαράτσι. Δεν ήθελε να τον «μοιραστεί» με τα περιοδικά, τη στιγμή που ο Αμερικανός με το φωτεινό χαμόγελο και τη μεγάλη αγκαλιά δεν γνώριζε ότι το κορίτσι με τα μεγάλα γαλανά μάτια ήταν σταρ στη χώρα της.

Οταν έφτασε η στιγμή εκείνος να επιστρέψει στο Μανχάταν, της εξομολογήθηκε τον έρωτά του. Η Τζένη Ιωακειμίδου ένιωθε το ίδιο και χωρίς να μπει στο δίλημμα «καριέρα ή ευτυχία», ακολούθησε την καρδιά της και έφυγε μαζί του στις ΗΠΑ.

Η όμορφη ξανθιά ηθοποιός, που τη δεκαετία του 2000 υπήρξε το απόλυτο sex symbol, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, στο πλευρό του αγαπημένου της σε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα. «Αντάλλαξε» την καριέρα της στην Ελλάδα για την απόλυτη ευτυχία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

H ζωή της στην παγκόσμια πρωτεύουσα είναι όμορφη, ξέγνοιαστη, γεμάτη αγάπη και ευτυχία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τις φωτογραφίσεις και τα εξώφυλλα, τα οποία -ούτως ή άλλως- είχε απαρνηθεί από τα μέσα της περασμένης δεκαετίας για προσωπικούς της λόγους.

Το ζευγάρι μάλιστα απέκτησε πριν από τρία χρόνια το πρώτο παιδάκι του, ένα ξανθό υπέροχο αγοράκι, ίδιο η μητέρα του. Και σήμερα περιμένουν εναγωνίως -σε λιγότερο από τέσσερις μήνες- και το δεύτερο! Την ανακοίνωση έκανε στο διαδίκτυο η χαρούμενη μαμά που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, αναρτώντας φωτογραφία από τον υπέρηχο που έκανε το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Το 2011 η Τζένη Ιωκειμίδου αποφάσισε να μιλήσει για τη νέα ζωή της στην «Espresso». «Ζω στη Νέα Υόρκη και είμαι πολύ καλά. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην Ελλάδα.

»Ερχομαι για να δω μόνο τους γονείς μου. Πηγαινοέρχομαι και άλλες φορές, μόνο γι’ αυτόν τον σκοπό. Δεν εμφανίζομαι στο θέατρο, γιατί δεν θέλω» είχε δηλώσει τότε και είχε συμπληρώσει: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο θέατρο ή στην Ελλάδα. Τους ευχαριστώ πολύ που με αποδέχτηκαν και με αναγνώρισαν, αλλά δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν. Κάνω κάποια πράγματα στη Νέα Υόρκη, τα οποία απολαμβάνω και χαίρομαι πολύ για την επιλογή μου».

Μόνο η οικογένεια

Εξάλλου, σε άλλη συνέντευξη στην εφημερίδα μας, είχε συμπληρώσει τότε η μητέρα της: «Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, αλλά η Τζένη πλέον δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την υποκριτική και τις φωτογραφίσεις. Είναι πολύ ευτυχισμένη με τη νέα της ζωή και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η οικογένεια και ο γιος της».

Εναν χρόνο αργότερα οι παπαράτσι «τσάκωσαν» την ξανθιά καλλονή με το νεογέννητο μωρό της σε καφέ των βορείων προαστίων. Ηταν χωρίς μακιγιάζ, αλλά το πρόσωπό της έλαμπε από ευτυχία. Κρατούσε το μωρό της και το κοίταζε με στοργή. Ηταν πλέον μητέρα και αυτός, ο καλύτερος ρόλος της ζωής της.

Το 2014 εμφανίστηκε στη συναυλία της Βανέσα Μέι στο Ηρώδειο φορώντας ένα υπέροχο, μακρύ, μπεζ φόρεμα, σχεδόν αμακιγιάριστη και με τα ξανθά μαλλιά της λυμένα, προσπερνώντας διακριτικά τις κάμερες. Τον περασμένο Ιανουάριο έκανε με τον μοναχογιό της διακοπές στον χιονισμένο Παρνασσό ανεβάζοντας φωτογραφίες τους στο facebook.

18.07.2015 espresso weekend 

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...