Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην…

ΚΡΙΟΣ: Μη δώσετε αφορμές για σχόλια που μπορεί να τα βρείτε μπροστά σας. Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί ο παρορμητικός τρόπος του συντρόφου σας. Επειδή τα προβλήματα και των δυο σας δυσκολεύουν, βρείτε τη σωστή στιγμή να μιλήσετε για τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην απομακρύνεστε από τους άλλους, επειδή διανύετε μια μεταβατική περίοδο. Στο μέτρο του δυνατού πρέπει να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας κάνοντας ό,τι γεμίζει την ψυχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις που σας κατακλύζουν και σας εμποδίζουν να δείτε και τα θετικά που υπάρχουν. Επειδή θα παραμείνετε αρκετό διάστημα ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, θα χρειαστεί να μάθετε να είστε περισσότερο ψύχραιμοι, πιο υπομονετικοί και κυρίως ρεαλιστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέσα από συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και διάφορα γεγονότα που θα λάβουν χώρα θα δημιουργήσετε μια καινούργια πραγματικότητα. Η ανάγκη σας να κοιτάξετε προσεκτικά άλλη μία φορά τη ζωή σας και όλα όσα την περιβάλλουν θα μεγαλώσει και θα σας κάνει ασυγκράτητους.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε όσους σας δυσκολεύουν και να τους κάνετε συμμάχους σας. Επιβάλλεται να επαναστατήσετε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν. Με ένα μικρό ταξιδάκι μπορείτε ίσως να συνδυάσετε εργασία και ανανέωση της ερωτικής σας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε μπροστά και δείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς τον φόβο ότι θα γυρίσετε πίσω σε κάτι που δεν σας ταιριάζει, μόνο και μόνο επειδή σας παρέχει ασφάλεια. Πρέπει να προχωράτε στη ζωή σας μέσα από αλλαγές, ακόμα κι αν κάποιες από αυτές απαιτούν εκ μέρους σας θυσίες.

ΖΥΓΟΣ: Θα σας ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι για να πλησιάσετε και τελικά να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά αν η εμπειρία σας στους ανθρώπους δεν είναι και τόσο πλούσια, θα πρέπει να προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να μην πέσετε θύμα παραπλάνησης επιτηδείων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απομακρυνθείτε τάχιστα από άτομα που δεν έχουν και δεν είχαν ποτέ να σας δώσουν τίποτα. Προχωρήστε μπροστά αφήνοντας πίσω σας όσα σας έχουν πονέσει και σας έχουν πληγώσει. Επωφεληθείτε από μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας στον χώρο της εργασίας σας και να είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές που θα λάβουν χώρα στην καθημερινότητά σας. Προτού αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς που πρόκειται να σας γίνει, είναι βασικό να παραμείνετε σεμνοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να χειριστείτε τις διάφορες καταστάσεις καλύτερα. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο, γιατί μπορεί να πληγώσετε τους γύρω σας. Αν δεν είστε σαφείς και ειλικρινείς, ενδέχεται να οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ρυθμίστε κάποιες από τις εκκρεμότητες που έχετε και δεν σας δεν σας επιτρέπουν να σηκώσετε κεφάλι. Χρειάζεται να αναθεωρήσετε μερικές από τις απόψεις σας, όσο είναι ακόμα νωρίς. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε εύκολα πέρα, απομονωθείτε για λίγο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ: Με το να εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και να αντιδράτε με απότομο τρόπο δεν θα ωφεληθείτε σε τίποτα. Θα νιώσετε σίγουρα πολύ καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις. Γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανές, γι’ αυτό να έχετε αυτιά και μάτια ανοιχτά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ