Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

QUADRO4 – Το πρώτο και μόνο 4ροδο scooter στον κόσμο

Το πολυαναμενόμενο, καινοτόμο 4ροδο σκούτερ της Quadro, το πρώτο παγκοσμίως scooter με 4 τροχούς, βρίσκεται πλέον στην παραγωγή

Το πολυαναμενόμενο, καινοτόμο 4ροδο σκούτερ της Quadro, το πρώτο παγκοσμίως scooter με 4 τροχούς, βρίσκεται πλέον στην παραγωγή. Το νέο όχημα έρχεται και φέρνει την επανάσταση στην καθημερινή μετακίνηση.  

Όχημα; Scooter; Τετράροδο; Μπορείτε να το αποκαλέσετε όπως επιθυμείτε. Είναι το QUADRO4. Το πρώτο και μόνο scooter στον κόσμο με 4 τροχούς ήρθε να προσφέρει απαράμιλλα επίπεδα σταθερότητας και ασφάλειας.

Το αποκαλούμε scooter. Όμως το QUADRO4 είναι πραγματικά κάτι πολύ περισσότερο από αυτό!

Ο κόσμος εξελίσσεται γρήγορα. Τα πάντα κινούνται με ταχείς ρυθμούς. Είτε πρόκειται για μετακινήσεις αναψυχής είτε για επαγγελματικές, με αυτοκίνητο, scooter, μοτοσικλέτα ή ακόμα και μέσα μαζικής μεταφοράς, επιδίωξη όλων είναι η ευέλικτη και ασφαλής μετακίνηση με το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό άνεσης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και γιατί να μην προσθέσετε και λίγη διασκέδαση οδηγώντας ένα σύμβολο κομψότητας και στυλ;

Σήμερα όλα αυτά  είναι δυνατά, χάρη στο νέο και επαναστατικό QUADRO4. Οι 4 τροχοί είναι αναπόφευκτα συνώνυμο της άνεσης και της ασφάλειας. Επιπλέον προσφέρουν διασκέδαση, αίσθηση ελευθερίας και απαράμιλλο στυλ.

Το QUADRO4 εισάγει μία νέα έννοια μετακίνησης. Απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, από έμπειρους αναβάτες μέχρι «πρωτάρηδες», που μέχρι σήμερα δεν είχαν σκεφτεί ποτέ να ανέβουν πάνω σε «2τροχο» όχημα.

Χάρη στους 4 τροχούς, τις συμπαγείς διαστάσεις, το χαμηλό κέντρο βάρους και την ευκινησία του, το QUADRO4 είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, για νέους και ενήλικες, για έμπειρους και αρχάριους οδηγούς.

Το QUADRO4 διαθέτει ένα σύγχρονο, κομψό και αεροδυναμικό αμάξωμα. Κάθε στοιχείο του είναι προσεκτικά σχεδιασμένο. Από τα στοιχεία ασφάλειας μέχρι τη μοντέρνα εμφάνιση και τις σπορ πινελιές.

To QUADRO4 είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο εξέλιξης, βγαλμένο από τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μιας ομάδας σχεδιαστών, που είχαν την ικανότητα να προβλέψουν μία πραγματικά σημαντική εξέλιξη στο χώρο της μετακίνησης.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ, ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Το επαναστατικό QUADRO4 δε θα μπορούσε να μην έχει έναν καινοτόμο κινητήρα. Είναι εξοπλισμένο με ένα νέο 4-βάλβιδο, υγρόψυκτο κινητήρα 346cc, με ενσωματωμένο διαφορικό και διπλό αντικραδασμικό αντίβαρο στροφάλου για ελαχιστοποίηση των κραδασμών, καθώς και σύστημα τροφοδοσίας με ψεκασμό. Ένας νέος αξιόπιστος κινητήρας υψηλών επιδόσεων, με την QUADRO να έχει επιμεληθεί τη σχεδίαση και ανάπτυξή του αποκλειστικά για το QUADRO4. Κεντρικά τοποθετημένος στο αμάξωμα του scooter, προσφέρει μέγιστη δυνατή πρόσφυση των δύο πίσω τροχών χάρη στο ενσωματωμένο διαφορικό. Ο κινητήρας τού QUADRO4 έχει τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις μεταξύ επιδόσεων, κατανάλωσης καυσίμου και αξιοπιστίας. Με χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου στα 15 λίτρα, το QUADRO4 έχει αυτοδυναμία περίπου 300 χιλιόμετρα.

Ζωηρός, απρόσκοπτος, γρήγορος. Αυτά είναι τα επίθετα που περιγράφουν καλύτερα το νέο κινητήρα που κινείται το QUADRO4, το όχημα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και την απαράμιλλη ευελιξία σε όλες τις οδικές συνθήκες.

HTS (HYDRAULIC TILTING SYSTEM)
ΤΟ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Το QUADRO4 είναι εφοδιασμένο με ένα διπλό υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System), μία παγκόσμια καινοτομία που προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση.

Το καινοτόμο υδραυλικό σύστημα αναρτήσεων επιτρέπει και στους 4 τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη οδηγική εμπειρία, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή και άνετη οδήγηση ακόμα και σε καταστάσεις που θα έθεταν ένα όχημα εκτός ισορροπίας (π.χ. σαμαράκια δρόμου και λακκούβες, ράγες, ξαφνικά εμπόδια κτλ.). O καινοτόμος μηχανισμός κλίσης επιτρέπει στο όχημα να αποδίδει τα μέγιστα σε απόδοση και άνεση, να παρέχει τη βέλτιστη κατανομή βάρους κάτω από όλες τις συνθήκες και να προσφέρει ευχαρίστηση και ασφάλεια.

CBS (COMBINEDBRAKINGSYSTEM)

Το QUADRO4 διαθέτει τέσσερα συνδυασμένης λειτουργίας δισκόφρενα, διαμέτρου 240mm, εξασφαλίζοντας σταδιακό και ασφαλές φρενάρισμα. Το QUADRO4 μπορεί να σταματήσει υπό γωνία και ανισόπεδες επιφάνειες χωρίς να διακυβεύεται η ισορροπία του σκούτερ.

Χρησιμοποιώντας το μοχλό κλειδώματος που βρίσκεται κάτω από το τιμόνι, το QUADRO4 μπορεί να σταθμεύει σε κάθε τύπο επιφάνειας. Ο μοχλός κλειδώνει τα HTS, αφήνοντας τα φρένα του σκούτερ ελεύθερα. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατή η μετακίνηση μέσα σε μικρούς χώρους στάθμευσης, π.χ. ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα σε ένα μικρό γκαράζ.

Ένα χειρόφρενο, στη δεξιά πλευρά του QUADRO4, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν το σκούτερ έχει σταθμεύσει και να παραμείνει αφύλακτο ακόμη και σε ανώμαλους δρόμους ή άλλες επιφάνειες.

ΑΝΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ

Πέραν των μοναδικών τεχνικών χαρακτηριστικών και τα κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, το QUADRO4 προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης σε αναβάτη και συνεπιβάτη.

Η διπλή σέλα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε αναβάτη και συνεπιβάτη μία άνετη αναπαυτική θέση. Χάρη στον ευρύ χώρο μεταξύ του πλαισίου και του καθίσματος, οι αναβάτες όλων των αναστημάτων θα είναι σε θέση να βρουν τη δική τους θέση οδήγησης.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα full-face κράνος, ενώ υπάρχει και μια 12-volt παροχή ρεύματος, χρήσιμη για τη σύνδεση ηλεκτρονικών συσκευών. Μια ακόμη 12-volt παροχή βρίσκεται στο εσωτερικό του μπροστινού αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση συσκευών όπως GPS. Ένας επιπλέον χώρος αποθήκευσης στο μπροστινό τμήμα του, μπορεί να δεχθεί μικρά αντικείμενα και έγγραφα.

Το ταμπλό του QUADRO4 σχεδιάστηκε για να παρέχει στον αναβάτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Έχει εκλεπτυσμένη εμφάνιση με ευδιάκριτες ενδείξεις.

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ & ΣΤΥΛ

Πέραν της σαγηνευτικής σχεδίασης και τις αποκλειστικές ιδιότητές του, το QUADRO4 επιτυγχάνει άμεμπτα την υψηλή αισθητική με το σπορ χαρακτήρα, μέσω των τεσσάρων χρωμάτων στα πλαστικά μέρη του αμαξώματος και του πάνελ: Swiss Red, Titanium Grey, Snow White, and Raw Black.

*4 ΤΡΟΧΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το QUADRO4 ανήκει στην κλάση L5e και μπορεί στη χώρα μας να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου εκδοθέν έως 18/01/2013.

QUADRO4. ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

• Το πρώτο παγκοσμίως 4ροδο scooter

• Νέος 4χρονος κινητήρας 346cc με ενσωματωμένο διαφορικό

• Κίνηση στους 2 τροχούς

• Κεντρικά τοποθετημένος στο αμάξωμα του scooter, κινητήρας με χαμηλό κέντρο βάρους

• Μοναδική τεχνολογία HTS (Hydraulic Tilting System) διεθνώς πατενταρισμένη

• Εμπρός – πίσω ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης

• Σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) – 4 δισκόφρενα Ø 240 mm

• Τέσσερις τροχούς με ζάντες 14”

• Μέγιστη γωνία κλίσης 45°

• Σαγηνευτική σχεδίαση και σπορ χαρακτηριστικά

• Αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για ένα full-face κράνος

• Δύο εμπρόσθιοι αποθηκευτικοί χώροι

• Δύο παροχές ρεύματος 12-volt

• Επιλογή μεταξύ τεσσάρων χρωμάτων

• Μπορεί να οδηγηθεί με άδεια B’ κατηγορίας (για άδεια εκδοθείσα έως 18/01/2013)

Περισσότερες φωτογραφίες: http://www.quadrovehicles.com/quadro4/

 

{{-PCOUNT-}}48{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...