Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο… φονιάς του Τζον Σνόου στην Ελλάδα!

Ο Ουαλός ηθοποιός Οουεν Τιλ θα συμμετάσχει σε ταινία του Κ. Φραγκόπουλου και μιλά για το απρόσμενο επεισόδιο με φαν του «Game of Thrones» στην Αθήνα

Ηταν εκείνος που οργάνωσε το σχέδιο δολοφονίας του Τζον Σνόου και ο πρώτος που τον μαχαίρωσε λέγοντας πως το έκανε «Για τη Φρουρά».

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Ο Οουεν Τιλ άφησε τη βαριά στολή του Σερ Αλισερ Θορν στο Τείχος, φόρεσε τα καλοκαιρινά του και βρέθηκε στην Αθήνα για τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας μεγάλου μήκους του Κωνσταντίνου Φραγκόπουλου, με τίτλο «Nocturne».

Ο Ουαλός ηθοποιός, ο οποίος ενσαρκώνει έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες στην αμερικανική σειρά-φαινόμενο «Game of Thrones», δέχτηκε την πρόταση του Ελληνα σκηνοθέτη να πάρει μέρος στην ταινία, αφού, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο www.cinemag.gr, ο Φραγκόπουλος υπήρξε φίλος του από την εποχή που σπούδαζε στην Αγγλία. Στο ανεξάρτητο φιλμ, στο οποίο συμμετέχουν Ελληνες και ξένοι ηθοποιοί, υποδύεται έναν πατέρα που αναγκάζεται να μεγαλώσει μόνος του την κόρη του, ενώ η υπόθεση έχει να κάνει με τις προσωπικές ιστορίες των εργαζομένων σε ένα υπόγειο πάρκινγκ. Τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην πλατεία Κοραή.

Ωστόσο ο ρόλος του Σερ Αλισερ τον… κυνήγησε -όπως ήταν φυσικό- και στη χώρα μας, αφού, όπως περιέγραψε ο ηθοποιός, έζησε ένα απίστευτο σκηνικό. Πελάτης ταβέρνας στην Αθήνα, όπου εκείνος έτρωγε, του ζήτησε να βγάλουν μια selfie και όταν ο 54χρονος ηθοποιός δέχτηκε, ο Ελληνας φαν του Τζον Σνόου του έβαλε ένα… μαχαίρι στον λαιμό για χάρη της πόζας! Οπως είπε επίσης, όταν προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου που έκλεισε με τη δολοφονία του Αρχοντα Διοικητή, εκείνος βρισκόταν ήδη στη χώρα μας και ήρθε… αντιμέτωπος με τα θυμωμένα βλέμματα των Ελλήνων φαν του σίριαλ.

Οπως επίσης διευκρίνισε, αναγκάστηκε να κρατήσει κρυφό το γεγονός ότι θα ήταν εκείνος που θα ευθυνόταν για τον θάνατο του Σνόου, καθώς οι υπόλοιποι ηθοποιοί του καστ δεν είχαν πάρει ολόκληρο το σενάριο. Οσο για τον Κιτ Χάριγκτον, ο οποίος ενσαρκώνει τον Τζον; Ο Οουεν Τιλ λέει πως πρόκειται για «έναν πολύ ευγενικό και γοητευτικό νεαρό, πολύ καλό ηθοποιό και εξαιρετικό συνεργάτη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...